Nestao zrakoplov sa 66 osoba na letu Pariz-Kairo
Page 1 of 1
Nestao zrakoplov sa 66 osoba na letu Pariz-Kairo
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/nestao-avion-sa-66-osoba-na-letu-pariz-kairo-jednostavno-su-isceznuli-s-radara/4060794/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nestao zrakoplov sa 66 osoba na letu Pariz-Kairo
Ajoj, pa ti avioni nestaju kao balončići od sapunice. A opet indikativno da je iz Parisa letil u arapsku zemlju.
Guest- Guest
..uz svu tehnologiju oni danas ne mogu pronac zrakoplov...bas sam citao nedavno da su u sedamdesetima imali bolji prosjek pronalazenja nestalih zrakoplova nego danas uz tako razvijenu tehnologiju...Eva wrote:Ajoj, pa ti avioni nestaju kao balončići od sapunice. A opet indikativno da je iz Parisa letil u arapsku zemlju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sletili u Raqu, fali dobrovoljaca
2014-04-15
E dico moja , pa ne može se tek tako nekažnjeno rušiti civilni Ruski avion.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eva wrote:Ajoj, pa ti avioni nestaju kao balončići od sapunice. A opet indikativno da je iz Parisa letil u arapsku zemlju.
Izgleda da su ovi iz EU gori od Balkana.
Sasvim je izvesno da su zaposleni na Sarl de Golu ubacili bombu medju prtljag, Mustafa i ekipa.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» Kairo osudio Erdogana i konverziju Hagia Sophie: Mi krećemo u obnovu Kršćanskih crkvi - one su naše blago
» Ukrajinski An-132D na prvom povijesnom letu
» Avion na letu iz Beograda za Amsterdam objavio uzbunu
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» Kairo osudio Erdogana i konverziju Hagia Sophie: Mi krećemo u obnovu Kršćanskih crkvi - one su naše blago
» Ukrajinski An-132D na prvom povijesnom letu
» Avion na letu iz Beograda za Amsterdam objavio uzbunu
Page 1 of 1