Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo
Page 1 of 1
Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pucano-na-avion-croatia-airlinesa-koji-je-letio-iz-zagreba-za-bih-na-trupu-su-ostecenja-15213703
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo
netko pucao na patke pa promasio...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bila svadba mujo se malo raspucao...
Ma sigurno je UDBA
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ofarbat avion u dugine boje i tuzit ih americkoj ambasadi
2014-04-19
Hektorović likes this post
Opet počinju.
A Pupovac mirno šeta i kurči se po Zagrebu ...
A Pupovac mirno šeta i kurči se po Zagrebu ...
crvenkasti-
2014-04-17
Sarajevska policija tvrdi kako se radi o ptici
https://www.klix.ba/vijesti/bih/avion-croatia-airlinesa-ipak-nije-ostecen-pucnjem-iz-vatrenog-oruzja/220623071
https://www.klix.ba/vijesti/bih/avion-croatia-airlinesa-ipak-nije-ostecen-pucnjem-iz-vatrenog-oruzja/220623071
2018-04-10
Ptica selica.
Nema tragova baruta a laste lete sad u jatima naokolo. Moguće lako. Vataju bube po zraku i ima ih masu. Evo meni ispri kuće samo te lastavice pilotiraju ujutro i predvećer. Ko avijacija neka u jurišu vamo tamo non stop.
Nema tragova baruta a laste lete sad u jatima naokolo. Moguće lako. Vataju bube po zraku i ima ih masu. Evo meni ispri kuće samo te lastavice pilotiraju ujutro i predvećer. Ko avijacija neka u jurišu vamo tamo non stop.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ptica selica.
Sarajevski aerodrom već neko vrijeme ima problema sa pticama.
2018-04-10
A ne znam. Ja imam vrane, crvendaće i vrapce al oni su tu cilu godinu dok ove laste one dođu na proliće i onda ličinke se izlegu i onda to vataju ujutro i predvečer a to bude sto lasta meni poviše kuće i to ko jurišni avioni lete, paraju nebom i love te bube da ne bude puno komaraca. Čak i šišmiša bude.
Imaš pojačan promet aviona sad plus na nebu puno više ptica jer uz ove lokalne dođu i te laste i druge ptice selice tako da me ne bi uopće čudilo ako in se koja ptica zabila u avion. Ništa to čudno nije s obzirom na ovo gore napisano tj pojačan promet aviona i pojačan broj ptica u zraku jer dolaze i te ptice selice i lovaju bube po zraku.
Imaš pojačan promet aviona sad plus na nebu puno više ptica jer uz ove lokalne dođu i te laste i druge ptice selice tako da me ne bi uopće čudilo ako in se koja ptica zabila u avion. Ništa to čudno nije s obzirom na ovo gore napisano tj pojačan promet aviona i pojačan broj ptica u zraku jer dolaze i te ptice selice i lovaju bube po zraku.
2014-04-11
Izaša malo na teracu i gledan šta se dešava gore. Lete i sad. Proša jedna golub. Ima golubova i ima jedan par grlica tu negdi ode oko mene.
Sad san izborja jedno 20 - 30 lasta gore , znači jedan je u gnjizdu a drugi love al to je ništa kako ujutro i predvečer bude jer onda izađu svi i muški i ženski i sjure se van gore i da vidiš šta je to. Prekiriju nebo koliko ih bude.
Zato mi nema komaraca nikad ode. To su korisne beštije. Pojedu sve te bube koje se usude uć u ovaj zračni prostor oko kuće mi.
Nema komaraca, nema muva, oni to sve počiste prije nego šta uopće dođe do mene.
Sad san izborja jedno 20 - 30 lasta gore , znači jedan je u gnjizdu a drugi love al to je ništa kako ujutro i predvečer bude jer onda izađu svi i muški i ženski i sjure se van gore i da vidiš šta je to. Prekiriju nebo koliko ih bude.
Zato mi nema komaraca nikad ode. To su korisne beštije. Pojedu sve te bube koje se usude uć u ovaj zračni prostor oko kuće mi.
Nema komaraca, nema muva, oni to sve počiste prije nego šta uopće dođe do mene.
2014-04-11
Similar topics
» Nestao zrakoplov sa 66 osoba na letu Pariz-Kairo
» Croatia Airlines spojila Zagreb s četiri nova odredišta
» Željeznice FBiH ukidaju liniju Sarajevo-Zagreb
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» Pokazala se patološka mržnja, Sarajevo pokušava ušutkati Zagreb u lobiranju za jednakopravnost Hrvata
» Croatia Airlines spojila Zagreb s četiri nova odredišta
» Željeznice FBiH ukidaju liniju Sarajevo-Zagreb
» NATO zrakoplov presreo srbijanski civilni zrakoplov na putu iz Rusije.Suljo mnogo besan sad ce da dejstvuje...
» Pokazala se patološka mržnja, Sarajevo pokušava ušutkati Zagreb u lobiranju za jednakopravnost Hrvata
Page 1 of 1