ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo

Go down

Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo Empty Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo

Post by vuksadinare 23/6/2022, 10:11

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pucano-na-avion-croatia-airlinesa-koji-je-letio-iz-zagreba-za-bih-na-trupu-su-ostecenja-15213703
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo Empty Re: Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo

Post by vuksadinare 23/6/2022, 10:12

netko pucao na patke pa promasio... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo Empty Re: Pucano na zrakoplov Croatia airlinesa na letu Zagreb - Sarajevo

Post by marcellus 23/6/2022, 11:08

Bila svadba mujo se malo raspucao...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Hektorović 23/6/2022, 11:45

Ma sigurno je UDBA
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by prckov 23/6/2022, 11:48

ofarbat avion u dugine boje i tuzit ih americkoj ambasadi

prckov

2014-04-19

Hektorović likes this post

Back to top Go down

Post by crvenkasti 23/6/2022, 11:49

Opet počinju.

A Pupovac mirno šeta i kurči se po Zagrebu ...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Hektorović 23/6/2022, 12:37

Sarajevska policija tvrdi kako se radi o ptici 

https://www.klix.ba/vijesti/bih/avion-croatia-airlinesa-ipak-nije-ostecen-pucnjem-iz-vatrenog-oruzja/220623071
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/6/2022, 12:41

Ptica selica.

Nema tragova baruta a laste lete sad u jatima naokolo. Moguće lako. Vataju bube po zraku i ima ih masu. Evo meni ispri kuće samo te lastavice pilotiraju ujutro i predvećer. Ko avijacija neka u jurišu vamo tamo non stop.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 23/6/2022, 12:43

RayMabus wrote:Ptica selica.

Nema tragova baruta a laste lete sad u jatima naokolo. Moguće lako. Vataju bube po zraku i ima ih masu. Evo meni ispri kuće samo te lastavice pilotiraju ujutro i predvećer. Ko avijacija neka u jurišu vamo tamo non stop.

Sarajevski aerodrom već neko vrijeme ima problema sa pticama.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/6/2022, 12:51

A ne znam. Ja imam vrane, crvendaće i vrapce al oni su tu cilu godinu dok ove laste one dođu na proliće i onda ličinke se izlegu i onda to vataju ujutro i predvečer a to bude sto lasta meni poviše kuće i to ko jurišni avioni lete, paraju nebom i love te bube da ne bude puno komaraca. Čak i šišmiša bude.

Imaš pojačan promet aviona sad plus na nebu puno više ptica jer uz ove lokalne dođu i te laste i druge ptice selice tako da me ne bi uopće čudilo ako in se koja ptica zabila u avion. Ništa to čudno nije s obzirom na ovo gore napisano tj pojačan promet aviona i pojačan broj ptica u zraku jer dolaze i te ptice selice i lovaju bube po zraku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/6/2022, 13:11

Izaša malo na teracu i gledan šta se dešava gore. Lete i sad. Proša jedna golub. Ima golubova i ima jedan par grlica tu negdi ode oko mene.

Sad san izborja jedno 20 - 30 lasta gore , znači jedan je u gnjizdu a drugi love al to je ništa kako ujutro i predvečer bude jer onda izađu svi i muški i ženski i sjure se van gore i da vidiš šta je to. Prekiriju nebo koliko ih bude.

Zato mi nema komaraca nikad ode. To su korisne beštije. Pojedu sve te bube koje se usude uć u ovaj zračni prostor oko kuće mi.

Nema komaraca, nema muva, oni to sve počiste prije nego šta uopće dođe do mene. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics