Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 3 of 29
Page 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Nema odmora do dobrog kreveta:)Noor wrote:Sta fali..odmor je odmor ;)dijagram wrote:ima, ali ne znam traze li odmor ove vrste:)Noor wrote:Znaci krvavo zasluzio odmor ;)dijagram wrote:moguce, a kako sam se naratovao,..ima smisla:)epikur37 wrote:Žena je odmor ratniku..
Ima li tu jos ratnika?!
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Eh teško je nekom tko ima jako visoko mišljenje o sebi i jako visoke kriterije nekog naći. A onda dođu u neke godine pa ih počne hvatati panika. Na kraju završe upravo onako kako nisu planirale, s nekom budalom sa šanka.
Krivi su muškarci jer ne idu na faks pa cure nemaju koga zavesti. Dakle, mlađa ekipo, na faks po ženu.
pa dobro ljudska dijeca odnosno potomci jako sporo i dugo sazrijevaju i rastu, velike su opasnosti i problemi te je sasvim sigurno to "krivac"! za monogamnost i podizanje djece od strane oca (i šire obitelji), kao i kod majmuna koji istina nisu monogamnideda getting old wrote:većina drugih životinja se seksa samo kad ženka ima ovulaciju, tj. kad prave potomstvo
kod ljudi je funkcija seksa drugačija, ženke ga koriste kako bi zadržale mužjaka kraj sebe i navele ga da sudjeluje u podizanju djece
Kermit-
2014-04-17
Kriv je kapitalizam koji traži isključivo ekonomsku uspješnost, bilancu, rad žene, karijeru da bi mogli si priuštiti društveno poželjne statusne simbole, stalni rast BDP-a i sl. sranja
Kermit-
2014-04-17
ili sa ludom bucom sa troje djece, zato u takvom slučaju najbolje otići na apsolventsko putovanje po mogućnosti ekonomskog fakulteta i dobro isprazniti mošnjedawson wrote:Eh teško je nekom tko ima jako visoko mišljenje o sebi i jako visoke kriterije nekog naći. A onda dođu u neke godine pa ih počne hvatati panika. Na kraju završe upravo onako kako nisu planirale, s nekom budalom sa šanka.
Kermit-
2014-04-17
Rast BDP-a je dobar!
Problem leži u ženama koje su postavile kriterije previsoko i ne žele uz sebe muškarca s manje škole i manje love od njih, ali i u muškarcima konzervativnih stavova koji se zgražaju na pomisao da im je njihova žena obrazovana i ima mozak. Na kraju se dobije situacija koju imamo.
mrincredible-
2014-04-16
Meni je baš super što imam ženu pametniju od sebe. Liepo mi kaže što da radim i uživam u životu.
Gledajući na uzorku u mojoj okolini na poslu, ženskice su obrazovane, samosvjesne, zgodne, simpatične i elokventne, a opet same. Nema drugog zaključka nego muškarci se boje jakih žena, jer one nisu nepristupačne.
Guest- Guest
Nisu nepristupačne, ali evolucijski smo uvjetovani osjećati se zaštitnicima, a sa samosvjesnom ženom taj element izostaje.
Poručujem mladima;manite se fakulteta i idite na bauštelu.
Za par godina izučićete zanat,a za jedno 10-tak godina biti ćete cijenjeni majstori i ugledni obrtnici.
Žao mi je što se nisam u mlađim godinama dao u građevinu.
ja učim i napredujem,ali nije isto to u 20-tim,ili u mojim 40-tim.
Za par godina izučićete zanat,a za jedno 10-tak godina biti ćete cijenjeni majstori i ugledni obrtnici.
Žao mi je što se nisam u mlađim godinama dao u građevinu.
ja učim i napredujem,ali nije isto to u 20-tim,ili u mojim 40-tim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eva wrote:Nema drugog zaključka nego muškarci se boje jakih žena, jer one nisu nepristupačne.
Prije će biti da su bahate rošpije koje imaju visoko mišljenje o sebi ali bez pokrića. A pretpostavljam da očekuju niš manje od savršenog tipa u rangu onih iz romana Danielle Steel koji jedino želi voljeti ih na način na koji one to zaslužuju
catabbath-
2015-08-21
Tja, muskarci jesu postali slabici, ali cinjenica jeste da zene imaju previsoko misljenje o sebi...
dawson wrote:Eva wrote:Nema drugog zaključka nego muškarci se boje jakih žena, jer one nisu nepristupačne.
Prije će biti da su bahate rošpije koje imaju visoko mišljenje o sebi ali bez pokrića. A pretpostavljam da očekuju niš manje od savršenog tipa u rangu onih iz romana Danielle Steel koji jedino želi voljeti ih na način na koji one to zaslužuju
Pa ne baš, manje su bahate od naših cura. Čak jedna Mađarica je vrlo sramežljiva, a jako zgodna cura i pametna. Tak da mi je zbilja enigma zakaj im muškarci ne prilaze.
Guest- Guest
Na tragu si istine...muškarci postali ženstveni, a žene muškobanjaste..sad zašto se to dogodilo, imalo bi se pričat..Stanojko wrote:Tja, muskarci jesu postali slabici, ali cinjenica jeste da zene imaju previsoko misljenje o sebi...
2014-04-11
Eva wrote:
Pa ne baš, manje su bahate od naših cura. Čak jedna Mađarica je vrlo sramežljiva, a jako zgodna cura i pametna. Tak da mi je zbilja enigma zakaj im muškarci ne prilaze.
Mislio sam da pričaš ovdje za domaće. A neznam kako je tamo....
Nekada je triska preko usta jezičave zene sve sredjivala,no danas se zene ne ztriskaju..kazu nije lijepo...uzrok svih zala..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Nekada je triska preko usta jezičave zene sve sredjivala,no danas se zene ne ztriskaju..kazu nije lijepo...uzrok svih zala..
Danas ti njoj trisku - ona tebe izbode nožem pa ti vidi
catabbath-
2015-08-21
Pa Austrijanke su dost simpatične, a kod mene je ionak šaroliko društvo, Mađarice, Čehinje, Poljakinja i naravno Ruskinje privatno, moja učiteljica i njene dvije kolegice. One su pak posebna priča. Ja nisam dosada vidjela žena, čak ni Francuzice im nisu do koljena, kao što su Ruskinje. To toliko drži do izgleda i ulaže u kozmetiku, garederobu. Ono vani poledica ali štikle od 10 cm su na nogama. Ruskinje su baš specifične, to se odmalena odgaja u duhu gejši valjda, jer tolika briga o izgledu je meni suluda. No, valjda je kod njih značajniji manjak muškaraca.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Nekada je triska preko usta jezičave zene sve sredjivala,no danas se zene ne ztriskaju..kazu nije lijepo...uzrok svih zala..
Fizičko obračunavanje je odlika inferiornog mužjaka koji ženi nemre parirati pameću.
Guest- Guest
Page 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene