Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
Page 17 of 29
Page 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
ha ha ha, luđakinjo..kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
nakon što je poginuo stari i sestra su joj prepustili kuću, koje se ona odrekla...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Žene s fakultetom sve teže nalaze partnere, ostaju same, bez djece i neudate
imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ostaju samo one .....koje nisu govna jer tama ne može postojati tamo gdje vlada svijetlo.RayMabus wrote:Ja nikoga nisam protjera. Život je komunikacija. Mrtav si u onoj mjeri u kojoj nemožeš komunicirati a živ u onoj u kojoj možeš.
Uglavnom bježe od mene.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
predrasude...kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.
2014-12-30
To se kosi sa mojom duhovnom zadacom.kaja_333 wrote:imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
Demoni jedu ego.
To im je hrana.
2014-04-11
kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
nakon što je poginuo stari i sestra su joj prepustili kuću, koje se ona odrekla...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
onda će mislit, s kojim sam ja mutavcem izašla....kaja_333 wrote:imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
2014-12-30
:) pa kaj ne?! em oživljavati za seks em ozivljavati ne daj bože poslje za stvarno. pa to ti treba godišnji.IvyTeasdale wrote:ha ha ha, luđakinjo..kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2015-08-15
To šta ti predlažeš u mom slucaju nije izvedivo.RayMabus wrote:To se kosi sa mojom duhovnom zadacom.kaja_333 wrote:imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
Demoni jedu ego.
To im je hrana.
Ego su kao pukotine na duši a ja sam lešinar i kad to ugledam zaletim se na to i onda kljucam i širim tu pukotinu.
2014-04-11
pusti, u njegovom slučaju bolje da misle da je mutav nego da priča o tesli..veber wrote:onda će mislit, s kojim sam ja mutavcem izašla....kaja_333 wrote:imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
2015-08-15
Treba imat i želudac..ja bih se prva onesvijestila kad bih vidjela one stare,opuštene mišiće..pa bi trebalo mene oživljavat. .kaja_333 wrote::) pa kaj ne?! em oživljavati za seks em ozivljavati ne daj bože poslje za stvarno. pa to ti treba godišnji.IvyTeasdale wrote:ha ha ha, luđakinjo..kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2014-04-12
Objasnio sam ti zašto to u mom slucaju nije tehnicki izvedivo.kaja_333 wrote:pusti, u njegovom slučaju bolje da misle da je mutav nego da priča o tesli..veber wrote:onda će mislit, s kojim sam ja mutavcem izašla....kaja_333 wrote:imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
Ubojice ega.
2014-04-11
ajd probaj pa nam iznesi impresije kasnije...kaja_333 wrote:pusti, u njegovom slučaju bolje da misle da je mutav nego da priča o tesli..
2014-12-30
...ahahahha...u formi si..jao muzjacima sa tobom sado mazo zagarantirankaja_333 wrote::) pa kaj ne?! em oživljavati za seks em ozivljavati ne daj bože poslje za stvarno. pa to ti treba godišnji.IvyTeasdale wrote:ha ha ha, luđakinjo..kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2015-09-08
umoči ga u drvofixkaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
osuši fenom i ekola
2014-04-19
oš reći da ti se ne diže?RayMabus wrote:Objasnio sam ti zašto to u mom slucaju nije tehnicki izvedivo.
Ubojice ega.
na žene?
2014-12-30
...kaja_333 wrote:pusti, u njegovom slučaju bolje da misle da je mutav nego da priča o tesli..veber wrote:onda će mislit, s kojim sam ja mutavcem izašla....kaja_333 wrote:imam plan, što više šuti i vodi ih negdje, na izlet, večeru....RayMabus wrote:
Uglavnom bježe od mene.
2015-09-08
ahahahahahahahaha.....sta vam je danas....krokodil drogaIvyTeasdale wrote:Treba imat i želudac..ja bih se prva onesvijestila kad bih vidjela one stare,opuštene mišiće..pa bi trebalo mene oživljavat. .kaja_333 wrote::) pa kaj ne?! em oživljavati za seks em ozivljavati ne daj bože poslje za stvarno. pa to ti treba godišnji.IvyTeasdale wrote:ha ha ha, luđakinjo..kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2015-09-08
ja bi riskirao...vuksadinare wrote:...ahahahha...u formi si..jao muzjacima sa tobom sado mazo zagarantirankaja_333 wrote::) pa kaj ne?! em oživljavati za seks em ozivljavati ne daj bože poslje za stvarno. pa to ti treba godišnji.IvyTeasdale wrote:ha ha ha, luđakinjo..
neka me kasnije oživljava
2014-12-30
danas je lud dan..južina neka čudna..vuksadinare wrote:ahahahahahahahaha.....sta vam je danas....krokodil drogaIvyTeasdale wrote:Treba imat i želudac..ja bih se prva onesvijestila kad bih vidjela one stare,opuštene mišiće..pa bi trebalo mene oživljavat. .kaja_333 wrote::) pa kaj ne?! em oživljavati za seks em ozivljavati ne daj bože poslje za stvarno. pa to ti treba godišnji.IvyTeasdale wrote:ha ha ha, luđakinjo..kaja_333 wrote:ne mislim, samo mislim da se onoj od 35 ili 45 neda baš seksati s nekim od 65 i oživljavati ga.veber wrote:kaj misliš da se ljudi seksaju do 35-e?kaja_333 wrote:ma smiješno kako neki nerealni i nesvjesni sebe..ono pao netko od 35 na nekoga od 60 jer se zaljubila, seks odličan, on u najboljim godinama itd.vuksadinare wrote:a jos ne da im se ne moze cuna dignut..ne mogu se normalno ni popisat....kaja_333 wrote:moguće, možda joj je nedostajala očinska figura najblaže rečeno. uglavnom motiv je druge prirode, zašto bi žena od 30 godina bedinala nekoga od 60 ili ona od 40 nekoga od 70 ako motiv nije financijske prirode?! misliš da su ženama od 40 privlačni muškarci od 70 ili 60 godina?veber wrote:moj djed je ima 30g mlađu sudružnicu, a nije bio bogat, a dotična se odrekla bilo kakvog udjela u nasljedstvu.IvyTeasdale wrote:ha ha, da, za vas..nema nerealnijih od vas..sto godina, ne možeš ga gledat, kraj njega prezgodna cura u najboljim godinama i on vjeruje da je ona s njim zbog njegove muževnosti i mišića..
2014-04-12
Zašto mi se ne bi dizalo na žene ?veber wrote:oš reći da ti se ne diže?RayMabus wrote:Objasnio sam ti zašto to u mom slucaju nije tehnicki izvedivo.
Ubojice ega.
na žene?
Samo kažem da ovo šta Kaja predlaže za mene u mom slucaju nije tehnicki izvedivo.
MIslim sve je to super i divno i krasno al to nisam ja.
Ego u mojoj blizini je poput ulja i vode ....ne miješa se ....nikad.
2014-04-11
Page 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Similar topics
» Nije im nimalo lako: Muškarci na zapadu sve teže nalaze cure
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji
» Broj rođene djece opada s razinom obrazovanja žene
» dokaz da žene teže podnose vrućinu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Žene iz BiH rodile 50 djece u bazama ISIL-a u Siriji