Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
Page 4 of 17
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Re: Stankoviću katolibane:'Pobačaj je ZLO i treba ga zabraniti'
ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
s veberom i epijem nikako:)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
glavom bi ga zakuca u hrastovinu tvrdu:)veber wrote:ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
dijagram-
2015-08-09
nije to bas tak, al nek ti bude...epikur37 wrote:ajvi je feministkinja a deda veber stari bludnikDread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
tocno, veber je jos stariji od "stari" i jos bludniji od "bludni"Dread_Pirate_Roberts wrote:nije to bas tak, al nek ti bude...epikur37 wrote:ajvi je feministkinja a deda veber stari bludnikDread_Pirate_Roberts wrote:ja se slazem s ajvi i veberinhom...
dijagram-
2015-08-09
da?dijagram wrote:glavom bi ga zakuca u hrastovinu tvrdu:)veber wrote:ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
a, ja trošim struju i uređaj....
moram s megi dogovorit da dođeš kod mene štemat....
2014-12-30
još uvijek mlađi od tebe...dijagram wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:tocno, veber je jos stariji od "stari" i jos bludniji od "bludni"
2014-12-30
ujedno i bludniji...veber wrote:još uvijek mlađi od tebe...dijagram wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote: tocno, veber je jos stariji od "stari" i jos bludniji od "bludni"
2014-12-30
veber wrote:da, baš...
dijagram-
2015-08-09
sto se sad rusi, zar nije porusenoveber wrote:da?dijagram wrote:glavom bi ga zakuca u hrastovinu tvrdu:)veber wrote:ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
dijagram-
2015-08-09
Ma koja zabrana abortusa..treba ga legalizirat kao i eutanaziju,ljudi se i onako previše nakotilo.Čitam na drugoj temi da se šire pustinje,pa nije niti čudno kad nas ima 7 milijardi izjelica.
Nužna je depopulacija,inače cijeli planet će postati pustinja.
Nužna je depopulacija,inače cijeli planet će postati pustinja.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
za struju, prevelika ti glava za to...dijagram wrote:sto se sad rusi, zar nije porusenoveber wrote:da?dijagram wrote:glavom bi ga zakuca u hrastovinu tvrdu:)veber wrote:ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
2014-12-30
postavit cu eksploziv, detonirajuci stapin i oma iskopano:)veber wrote:za struju, prevelika ti glava za to...dijagram wrote:sto se sad rusi, zar nije porusenoveber wrote:da?dijagram wrote:glavom bi ga zakuca u hrastovinu tvrdu:)veber wrote:ti bi se složio s megi da ti pokaže čavao i veli da je to čekićdijagram wrote:ne znam o cemu je,ali slazem se s megi.
dijagram-
2015-08-09
sta vam je starci
Meni se ne sviđa ovo tumačenje lažnih konzervativaca o pravu na pobačaj kao o pravu žene na ubojstvo. Iz toga proizlazi da su žene nekakve ubojice koje žele pravo ubijati!
Ako izuzmemo ekstremne slučajeve poput silovanja, retardacije i sl. njih 80% su žene kojima je muškarac napravio dijete i ostavio ih, ne želi dijete, oženjen je, nestao je i slično. Tako one biraju između biti ubojica ili biti socijalan slučaj i samohrana majka na rubu egzistencije bez podrške obitelji često a tu ulogu , zadnju, su im namijenili konzervativci. Muskarci prolaze nekažnjeno i oni nisu ubojice, dapače oni nemaju veze s tim, pa samo su jebali . Zakon ih stisne jedino godinama kasnije kroz alimentaciju ako imaju prihod.
Tako da bi ja zakon o zabrani pobačaja zamjenika zakonom o odgovornosti muskarca za nerođeno dijete. Funkcionirao bi tako da bi žene koje bi se odlučile za pobačaj doktoru morale reci ime oca, doktor bi obavijestio policiju, policija bi uhitila odmah osumnjičenog za pokušaj ubojstva nerođenoga nečinjenjem i držala ga u zatvoru do utvrđivanja očinstva ( koje je moguće vec nakon 12 ak tjedana). Nakon toga ako on to jest , on bi odmah morao financijski i svakako sudjelovati u brizi za nerođeno dijete i majku koje bi trajalo do kraja života, ako je potrebno i prisilno . U financijsku potporu bi se uključila i katolička crkva i Konzervativne stranke koje bi u slučaju da otac ne moze morali osigurati stan budućoj obitelji a za to bi izdvajali iz vlastitih plaća . Grupa pro life bi im stan opremila sto bi također financirali iz vlastitih plaća trajnim nalogom .
Ako izuzmemo ekstremne slučajeve poput silovanja, retardacije i sl. njih 80% su žene kojima je muškarac napravio dijete i ostavio ih, ne želi dijete, oženjen je, nestao je i slično. Tako one biraju između biti ubojica ili biti socijalan slučaj i samohrana majka na rubu egzistencije bez podrške obitelji često a tu ulogu , zadnju, su im namijenili konzervativci. Muskarci prolaze nekažnjeno i oni nisu ubojice, dapače oni nemaju veze s tim, pa samo su jebali . Zakon ih stisne jedino godinama kasnije kroz alimentaciju ako imaju prihod.
Tako da bi ja zakon o zabrani pobačaja zamjenika zakonom o odgovornosti muskarca za nerođeno dijete. Funkcionirao bi tako da bi žene koje bi se odlučile za pobačaj doktoru morale reci ime oca, doktor bi obavijestio policiju, policija bi uhitila odmah osumnjičenog za pokušaj ubojstva nerođenoga nečinjenjem i držala ga u zatvoru do utvrđivanja očinstva ( koje je moguće vec nakon 12 ak tjedana). Nakon toga ako on to jest , on bi odmah morao financijski i svakako sudjelovati u brizi za nerođeno dijete i majku koje bi trajalo do kraja života, ako je potrebno i prisilno . U financijsku potporu bi se uključila i katolička crkva i Konzervativne stranke koje bi u slučaju da otac ne moze morali osigurati stan budućoj obitelji a za to bi izdvajali iz vlastitih plaća . Grupa pro life bi im stan opremila sto bi također financirali iz vlastitih plaća trajnim nalogom .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jawohl, mein Fuehrer!deda getting old wrote:Abortus je odlično oruđe za borbu protiv kriminala i nasilja u društvu. Većina nesređenih brakova je među najnižim slojevima društva, tamo je najviše vanbračne djece, a i geni njohovih roditelja nisu nešto posebno. Pobačajem takvih smanjuje se broj društveno neprilagođenih koju uzrokuju veliku ekonomsku i fizičku štetu.
Abortus je ubojstvo, a to što netko ne želi diete nije razlog da ga ubije.veber wrote:daj molim te ne piši gluposti.epikur37 wrote:Abortus treba zabraniti, to nije kontracepcija nego ubojstvo.
bolje da se rodi neželjeno dijete.
najčešće muško ostavi ženu i dijete i eto ti socijalnog problema.
Nebitno, čovjek je, a time je namjerni prekid njegova života ubojstvo.deda getting old wrote:Pravno gledano, abortus nije "neka vrstra ubojstva", jer fetus do 25. tjedna razvoja nema moždanih aktivnosti.
Nebitno, ni trogodišnjaci nemaju sekundarna spolna obilježja pa su svejedno ljudi.deda getting old wrote:Nije ni ubojstvo, jer fetus nije osoba, nema moždanu aktivnost
Da, sramota našega doba.deda getting old wrote:legalno se izvodi do 10. tjedna
Pa je. Zato bi trebalo kazneno progoniti oca i sankcionirati. Njegovo ime iznuditi ako treba od majke.Regoč wrote:Abortus je ubojstvo, a to što netko ne želi diete nije razlog da ga ubije.veber wrote:daj molim te ne piši gluposti.epikur37 wrote:Abortus treba zabraniti, to nije kontracepcija nego ubojstvo.
bolje da se rodi neželjeno dijete.
najčešće muško ostavi ženu i dijete i eto ti socijalnog problema.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja jesam, ali to nije razlog za ubojstvo. Ako su roditelji neprikladni, treba im oduzeti djecu i dodieliti ju prikladnima.veber wrote:epikur37 wrote:
Naravno da je bolje da se rodi a ni jedno dijete nije beželjeno.
očito nisi se susreo sa slučajnom djecom i njihovim roditeljima.
Njezin problem, nek dozna OIB pa nek onda širi noge. Uostalom, zašto bi diete bilo kažnjeno za majčinu slabu procjenu?veber wrote:epikur37 wrote:Tom majmunu se spiči alimentacija ili ide na prislini društveno-korisni rad.
pogotovo poseksaju se na plaži, za tjedan dana tip ode za njemačku, a ova mu zna samo ime...
Page 4 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17
Similar topics
» Šibenska katolička aktivistica: "Pobačaj treba zabraniti i silovanim djevojčicama"
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
» Nezamisliva okrutnost ideje da se silovanim ženama treba zabraniti pobačaj
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» POBUNA U SDP-u: BERNARDIĆEVOG ČOVJEKA NAPALI DA ŽELI ZABRANITI POBAČAJ I PETOKRAKU On potvrdio: Pod tom zvijezdom su silovali žene
» Kurir treba zabraniti
Page 4 of 17