Gangster pronašao ženu za Žigu
Page 1 of 1
Gangster pronašao ženu za Žigu
http://www.net.hr/hot/tv/najpoznatiji-bracni-posrednik-rijesio-stvar-gangster-pronasao-zenu-za-zigu/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Gangster pronašao ženu za Žigu
he,he..susjed mi takorec..mjesto do mjesta..lik je zivi cirkus u pozitivnom smislu
2015-09-08
vuksadinare wrote:he,he..susjed mi takorec..mjesto do mjesta..lik je zivi cirkus u pozitivnom smislu
njemu sam se nasmijala do suza..koje izjave lik ima...
O budućoj ženi:
- Najvažnije je da ima gdje živjeti te dobro pojesti i popiti. Nudim joj kvalitetan materijal za našu buduću djecu –
Guest- Guest
žiga...njegovo selo i moje selo takorec susjedi pre'k brdaEva wrote:Pa tko ti je susjed?
2015-09-08
pa kazem..lik je cirkus ne jebe 25..udri po svom pa kud puklo..ali ima ga majko mila...medvjed..taj kad primi komada nece joj biti lako...Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..susjed mi takorec..mjesto do mjesta..lik je zivi cirkus u pozitivnom smislu
O budućoj ženi:
- Najvažnije je da ima gdje živjeti te dobro pojesti i popiti. Nudim joj kvalitetan materijal za našu buduću djecu –
2015-09-08
vuksadinare wrote:žiga...njegovo selo i moje selo takorec susjedi pre'k brdaEva wrote:Pa tko ti je susjed?
Nisu mi poznati ni jedan ni drugi.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa kazem..lik je cirkus ne jebe 25..udri po svom pa kud puklo..ali ima ga majko mila...medvjed..taj kad primi komada nece joj biti lako...Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..susjed mi takorec..mjesto do mjesta..lik je zivi cirkus u pozitivnom smislu
O budućoj ženi:
onoj Božici je kosa na glavi na očigled rasla kad je pričao koliko će janjaca poklati na njihov pir...ahahaha
Guest- Guest
to on jednom rukom...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa kazem..lik je cirkus ne jebe 25..udri po svom pa kud puklo..ali ima ga majko mila...medvjed..taj kad primi komada nece joj biti lako...Noor wrote:vuksadinare wrote:he,he..susjed mi takorec..mjesto do mjesta..lik je zivi cirkus u pozitivnom smislu
O budućoj ženi:
onoj Božici je kosa na glavi na očigled rasla kad je pričao koliko će janjaca poklati na njihov pir...ahahaha
2015-09-08
Similar topics
» srbin pronasao lek za rak !?
» Šumadinac pronašao besplatno grejanje -
» Nevjerojatno kakav video sam pronašao
» umirovljenik pronašao rješenje za dužničko ropstvo...
» Afganistanac „pronašao“ Isusa nakon silovanja 14-godišnje Šveđanke
» Šumadinac pronašao besplatno grejanje -
» Nevjerojatno kakav video sam pronašao
» umirovljenik pronašao rješenje za dužničko ropstvo...
» Afganistanac „pronašao“ Isusa nakon silovanja 14-godišnje Šveđanke
Page 1 of 1