Afganistanac „pronašao“ Isusa nakon silovanja 14-godišnje Šveđanke
Page 1 of 1
Mohamed, 21-godišnji Afganistanac, dobio je presudu prema kojoj bi trebao biti deportiran zbog brutalnog silovanja 14-godišnje djevojčice u Švedskoj. Međutim, Mohamed tvrdi kako se u pritvoru preobratio na kršćanstvo te stoga od švedskih vlasti traži trajnu dozvolu za ostanak jer u njegovoj zemlji kršćanima prijeti veliki rizik od progona.
http://pandora.kreativisti.org/afganistanac-pronasao-isusa-nakon-silovanja-14-godisnje-svedanke-pa-zatrazio-dozvolu-za-ostanak/
Guest- Guest
Re: Afganistanac „pronašao“ Isusa nakon silovanja 14-godišnje Šveđanke
Treba biti kreativan! :)
S obzirom da je do tada guzlaćio samo Khoze,vjerujem da je istinski "vidio i pronasao" Jesusa,silujuci ljucko bice...
bog im seme zatro Khozoepsko..
bog im seme zatro Khozoepsko..
Guest- Guest
Izvrsno, treba ga onda pogubit čim prije da uživo upozna Isusa i osjeti čari vječnog života. Ovo materijalno je ionak za luzere, pravi vjernici teže čim prije u nebesa.
Guest- Guest
Ta govna ce zanijekat i svoju vjeru zbog koju kolju ljude, i sve uraditi da se izvuku ili ostvare korist. Za 100 eura pale kuran ili pisaju na njega, samo da ih nitko ne vidi.
omni-
2014-04-12
Pa dobro šta da curica nema tatu ? Svatko normalan bi ga ubio kao psa da mu siluje kčer od 14 godina. Mislim da netko to meni napravi nekome od mojih ja bi život posvetio tome da ga ubijem.
Guest- Guest
Ali opet semiti...hmm
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Dubai: ženi nakon silovanja prijeti i zatvor
» ''Škoro: ‘Ako žena zatrudni nakon silovanja, onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti‘''
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Imigranti silovali Šveđanke na antirasističkom festivalu
» Usamljene Šveđanke pronašle ljubav u novopridošlim imigrantima
» ''Škoro: ‘Ako žena zatrudni nakon silovanja, onda se mora dogovoriti s obitelji što će učiniti‘''
» Index ulizivacki pronasao novog kanidata za rusenje Kolinde nakon propasti Crne Dalije u -Miroslavu Skori
» Imigranti silovali Šveđanke na antirasističkom festivalu
» Usamljene Šveđanke pronašle ljubav u novopridošlim imigrantima
Page 1 of 1