'Lijepe su i imaju najbolji natpis na majicama'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
'Lijepe su i imaju najbolji natpis na majicama'
http://www.dnevno.hr/magazin/zanimljivosti/hsp-zakljucio-lijepe-su-imaju-najbolji-natpis-na-majicama-922529
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 'Lijepe su i imaju najbolji natpis na majicama'
....prave picke su uvijek na desnoj strani...rado bi im se cede predali..ne znam za ljevicare..oni se rado predaju sori...
2015-09-08
“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
Ovo nije bilo na vijestima?
2014-04-15
Pametna deca... Tako mladi a vec prozimaju...
Sprdacina.
Ma. Gluplji ste vi koji ovo shvacate ozbiljno i bilo kako osim sprdacine.
Ma. Gluplji ste vi koji ovo shvacate ozbiljno i bilo kako osim sprdacine.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
Guest- Guest
Tinejdžerska posla..dobro smo prošli, s obzirom na okruženje u kojem živimo..to je naša realnost..
2014-04-12
bi im se predo....Stanojko wrote:Pametna deca... Tako mladi a vec prozimaju...
2015-09-08
..to su ovi iz srpske gimnazije na sv.duhuStarhemberg wrote:Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
2015-09-08
Ti ih čuo i vidio?vuksadinare wrote:..to su ovi iz srpske gimnazije na sv.duhuStarhemberg wrote:Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
Guest- Guest
a ko moze od maturana pjevati ubi hrvata da siptar nema brata....oni iz islamske gimnazije...Starhemberg wrote:Ti ih čuo i vidio?vuksadinare wrote:..to su ovi iz srpske gimnazije na sv.duhuStarhemberg wrote:Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
2015-09-08
I čuo i vidio, pa nema dalje...vuksadinare wrote:a ko moze od maturana pjevati ubi hrvata da siptar nema brata....oni iz islamske gimnazije...Starhemberg wrote:Ti ih čuo i vidio?vuksadinare wrote:..to su ovi iz srpske gimnazije na sv.duhuStarhemberg wrote:Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
Guest- Guest
Valjda ovi sa svim peticama? :)vuksadinare wrote:a ko moze od maturana pjevati ubi hrvata da siptar nema brata....oni iz islamske gimnazije...Starhemberg wrote:Ti ih čuo i vidio?vuksadinare wrote:..to su ovi iz srpske gimnazije na sv.duhuStarhemberg wrote:Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
uvijek ima dalje....evo ja cuo i vidio zborno pjevanje maturantica..'stavi mi ga ne vadi ga'Starhemberg wrote:I čuo i vidio, pa nema dalje...vuksadinare wrote:a ko moze od maturana pjevati ubi hrvata da siptar nema brata....oni iz islamske gimnazije...Starhemberg wrote:Ti ih čuo i vidio?vuksadinare wrote:..to su ovi iz srpske gimnazije na sv.duhuStarhemberg wrote:Ima na dnevno.hr, sto ti treba dalje. Tekst za dva zuba i tri grama mozga u glavi.n_razbojnik wrote:“Ušlo je skoro sto ljudi u zetov bus i uz miris alkohola svih vrsta urlaju ‘Zašto nisam ptičica’ (dio omiljene pjesme Zemunskog klana), a nakon toga skandiraju ‘Ubi Hrvata da šiptar nema brata’ – odmah sam pomislio da sam u Beogradu s Delijama i Grobarima, kad ono centar Zagreba i… Maturanti?!”
2015-09-08
Punčke za ženit.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ne znam je li taj natpis na njihovim majicama ilegalan, ali one iz moje perspektive svakako jesu ilegalne
Iz perspektive svakog normalnog iznad nekih godina su ilegalne--marcellus wrote:ne znam je li taj natpis na njihovim majicama ilegalan, ali one iz moje perspektive svakako jesu ilegalne
2014-04-12
Zipa sto sam odstampao majicu pre neki dan! Jedva nadjoh... :)marcellus wrote:ne znam je li taj natpis na njihovim majicama ilegalan, ali one iz moje perspektive svakako jesu ilegalne
IvyTeasdale wrote:Tinejdžerska posla..dobro smo prošli, s obzirom na okruženje u kojem živimo..to je naša realnost..
da znaš, okruzenje, katastrofa
cesto ih zapad apostrofira ko naci sledbenike
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kinezi imaju najbolji savjet u borbi protiv korone a to je da se - sedi kuci
» Grad u Slavoniji(Županja) potrošio milijun kuna u mesnici: Imaju najbolji kulen! Gdje bih trebao kupovati?
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Lijepe vijesti iz 2023 g.
» Grad u Slavoniji(Županja) potrošio milijun kuna u mesnici: Imaju najbolji kulen! Gdje bih trebao kupovati?
» ''Da, ima Twitter pravo. Ovo je ipak najbolji video predsjednice od jučer, kad objašnjava tko su joj najbolji tamburaši ''
» Lijepe vijesti iz 2023 g.
Page 1 of 3