EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: EURO 2016.
Gluperdo Operw je izjavio ljubav prema besmrtnom Bozanstvu a ti covika sa zenom i dicom zoves Lukica. Pa gdje ti je obrazmuckodjubre wrote:jel se operw otkrio kada izjavljuje ljubav muškarcu?pablo_escobar wrote:NAJVECI GOLMAN SVIH VREMENA.... POTVRDILI I SEPP MAIER I OLLI KAHN I IKERoperw wrote:Boze kako volim buffona
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Gluperdo Operw je izjavio ljubav prema besmrtnom Bozanstvu a ti covika sa zenom i dicom zoves Lukica. Pa gdje ti je obrazmuckodjubre wrote:jel se operw otkrio kada izjavljuje ljubav muškarcu?pablo_escobar wrote:NAJVECI GOLMAN SVIH VREMENA.... POTVRDILI I SEPP MAIER I OLLI KAHN I IKERoperw wrote:Boze kako volim buffona
Od svih korisnika ovog kicinjova jadnog foruma najvise mrzim demota odmah san ga na prvu zamrzio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Porucuje konobar iz jednog zagrebackog kluba: Corluku ne mogu srusiti ni tri boce dzekija a kamoli jedan lakat!
Hrvatski izbornik Ante Čačić otputovao je iz Deauvilla u Metković na sprovod Uzeira Srne, oca kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne.
Čače već živa legenda postao
Čače već živa legenda postao
pablo_escobar wrote:Od svih korisnika ovog kicinjova jadnog foruma najvise mrzim demota odmah san ga na prvu zamrzio
ovo je isto dokaz da se nogometna prvenstva trebaju igrati u Europi, tu je dom nogometa.. a ne neke Afrike, Katri..
Pa imao san i ja tih dana kad san za dan znao roknit dvi boce johnny blacka ali bas se znao ubit. Sad samo pivu pijen
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
i sp u južnoj americi i europikic wrote:ovo je isto dokaz da se nogometna prvenstva trebaju igrati u Europi, tu je dom nogometa.. a ne neke Afrike, Katri..
Znao sam da si pederikusmuckodjubre wrote:pablo_escobar wrote:Od svih korisnika ovog kicinjova jadnog foruma najvise mrzim demota odmah san ga na prvu zamrzio
2015-09-13
zabarski homosi naravno na srecu pobedili, tj. precenjeni cigani iz belgije im poklonili pobedu.
vecito pedercine imaju srecu.
Guest- Guest
Otto rehagel arrigo sacchi oti hitzfeld govore na sky sportu o savrsenoj izvedbi italije samo derpe kontra
2015-09-13
Aport narkomansko pseto.pablo_escobar wrote:Btw di je ona smrdlhiva komunjara shitting bull... ovde vecinom skupa zajedno sa onom mamicevom kurvicom sportom riga mrznju prema dalmatincima ali sada ga nema naravno smrdljivoj komunjari neigra njegova srbija a jugoslavije mu nema vec godinama pa je na aparatima
Zeko-
2015-08-26
Braćala wrote:zabarski homosi naravno na srecu pobedili, tj. precenjeni cigani iz belgije im poklonili pobedu.
Optika Ghetaldus...
darth_vader-
2014-04-17
pablo_escobar wrote:Otto rehagel arrigo sacchi oti hitzfeld govore na sky sportu o savrsenoj izvedbi italije samo derpe kontra
svakako su oni na skyu idiote, pa oni su svi jednom nogom u grobu.
kako lazes, ciganine narkomanski.
Guest- Guest
uzgred, ne secam se da je na nekom prvenstvu bilo vise kvalitetnih golmana. de gea, neuer, curtois, cech, casillas, hart, akinfeev, subasic...
Guest- Guest
jasambrend wrote:Buffona si kao slučajno zaboravio...
on je kategorija ispod sa kiralyem, berishom i sl.
slucajno sam zaboravio sommera.
Guest- Guest
Onda slobodno otkaži sve obaveze u Nedjelju...ili izbriši post dok je vrijeme jer kad se Vojvoda probudi iza 2 znaš i sam što slijedi...
darth_vader-
2014-04-17
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50