EURO 2016.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: EURO 2016.
Pa igraci se i trebaju po nekakvoj logici pozivat ako su u formi ili nisu, evo mi imamo napadaca koji je tkz. prva spica a neznam je li deset golova zabio u sezoni, kalinic je od nove godine zabio valjda dva gola, to nam je drugi napadac, cop i kramaric iz prikrajka i jedan i drugi nemaju 5 golova na proljece....bolje da su benkaru zvali, najbolji stijelac bosanskih pasnjaka, na pasnjacima onakvim zabit 18 golova je kao 30 u serie a....mada ne sumnjam jenu revoluciju od cacica da ce ih ozivit lol, covjek koji nije u jednom mariboru koji je harao slovenijom se nije uspuo zadrzat polusezonu...opet cemo se morat pouzdat u bljeskove krila i u magiju modrinja...nema olica visemuckodjubre wrote:zamisli da kod nas izbornik nije pozvao igrače tipa tores i diego costa
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
magija kako postati nevidljiv, modrara copperfieldnowitzki wrote:magiju modrinja...
End- Posts : 21177
2015-08-25
po toj logici bi tores treba biti prva špica španjolske...nowitzki wrote:Pa igraci se i trebaju po nekakvoj logici pozivat ako su u formi ili nisu, evo mi imamo napadaca koji je tkz. prva spica a neznam je li deset golova zabio u sezoni, kalinic je od nove godine zabio valjda dva gola, to nam je drugi napadac, cop i kramaric iz prikrajka i jedan i drugi nemaju 5 golova na proljece....bolje da su benkaru zvali, najbolji stijelac bosanskih pasnjaka, na pasnjacima onakvim zabit 18 golova je kao 30 u serie a....mada ne sumnjam jenu revoluciju od cacica da ce ih ozivit lol, covjek koji nije u jednom mariboru koji je harao slovenijom se nije uspuo zadrzat polusezonu...opet cemo se morat pouzdat u bljeskove krila i u magiju modrinja...nema olica visemuckodjubre wrote:zamisli da kod nas izbornik nije pozvao igrače tipa tores i diego costa
torres je morao biti u rosteru, njegovo ime nešto znači taman da i ne odigra minute on sije strah u protivničke ekipe i vratare, a daleko od toga da nije zaslužio. zamisli smao u kolikom je špa kurcu kad im je najperspektivniji napadač u kadru alvaro morata haha ko nama mandžo.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Stef iz Odre je zabio 35 golova. Njega u spicu stvavitmuckodjubre wrote:po toj logici bi tores treba biti prva špica španjolske...nowitzki wrote:Pa igraci se i trebaju po nekakvoj logici pozivat ako su u formi ili nisu, evo mi imamo napadaca koji je tkz. prva spica a neznam je li deset golova zabio u sezoni, kalinic je od nove godine zabio valjda dva gola, to nam je drugi napadac, cop i kramaric iz prikrajka i jedan i drugi nemaju 5 golova na proljece....bolje da su benkaru zvali, najbolji stijelac bosanskih pasnjaka, na pasnjacima onakvim zabit 18 golova je kao 30 u serie a....mada ne sumnjam jenu revoluciju od cacica da ce ih ozivit lol, covjek koji nije u jednom mariboru koji je harao slovenijom se nije uspuo zadrzat polusezonu...opet cemo se morat pouzdat u bljeskove krila i u magiju modrinja...nema olica visemuckodjubre wrote:zamisli da kod nas izbornik nije pozvao igrače tipa tores i diego costa
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Mandzo je zabio 10 golova.u.serie A i imao 3,4 asistencije, ako.zamislimo.jos 10 asista to je 13,14 sto.je.svemirski ucinak svemirskog.igraca.
Spanjolska u smece, Hrvatska u cvijece
Kakav napad ima Juve
Mandzo.najbolji.napadac hrvatske
Morata najbolji napadac.furije
Zaza the hitman najbolji striker italije
I.Dybala prva igla.argentine
Spanjolska u smece, Hrvatska u cvijece
Kakav napad ima Juve
Mandzo.najbolji.napadac hrvatske
Morata najbolji napadac.furije
Zaza the hitman najbolji striker italije
I.Dybala prva igla.argentine
Guest- Guest
operw wrote:Mandzo je zabio 10 golova.u.serie A i imao 3,4 asistencije
smesan ucinak u najsmesnijoj ligi svemira...
Guest- Guest
Krivo, Kalinić je po nekim nogometnim analfabetama, tipa Ramone, naša prva špica, a zabil je, kak' veliš. 2 gola ove godine. Čak i Čop ima više zabijenih od njega i to u puno jačem klubu i u daleko jačoj ligi.
Zeko-
2015-08-26
ček jel onda ide lovren ili ne zamara me ta sapunica pa ignoriram naslove
ide lovren
http://www.sportsjoe.ie/football/these-euro-2016-players-born-after-the-start-of-euro-96-will-make-you-feel-old/78835
sat2-
2015-09-28
Zeko wrote:Krivo, Kalinić je po nekim nogometnim analfabetama, tipa Ramone, naša prva špica, a zabil je, kak' veliš. 2 gola ove godine. Čak i Čop ima više zabijenih od njega i to u puno jačem klubu i u daleko jačoj ligi.
Guest- Guest
Auuu ovaj zeko bas udara gadnu drogu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A kaj se loviš za glavu, tupsone. Jel' Čop, OVE GODINE, zabil više golova od Penalinića ? Jel' Ćop IGRA U JAČEM KLUBU od Penalinića ? Jel' Čop IGRA U JAČOJ LIGI od Penalinića ? Najlakše se je ulovit za glavu i ne napisati ništa. Demantiraj bar jedan od mojih navoda i priznam ti da si u pravu. Al' nemreš pa nemreš, nogometni analfabeto.
Zeko-
2015-08-26
I kak' je na Ramoneovom kurcu ?pablo_escobar wrote:Auuu ovaj zeko bas udara gadnu drogu
Zeko-
2015-08-26
http://www.germanijak.hr/vijesti/ronaldo-najskuplji-igrac-eura-modric-u-prvih-deset/20471
Guest- Guest
Zeko wrote:A kaj se loviš za glavu, tupsone. Jel' Čop, OVE GODINE, zabil više golova od Penalinića ? Jel' Ćop IGRA U JAČEM KLUBU od Penalinića ? Jel' Čop IGRA U JAČOJ LIGI od Penalinića ? Najlakše se je ulovit za glavu i ne napisati ništa. Demantiraj bar jedan od mojih navoda i priznam ti da si u pravu. Al' nemreš pa nemreš, nogometni analfabeto.
Guest- Guest
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 50