Ministrice, gledajte kako živim: Sina (11) oživljavam svaki dan
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ministrice, gledajte kako živim: Sina (11) oživljavam svaki dan
Vlast drastično reže prava invalidnoj djeci, a majka Leona (11) poručuje ministrici: 'Dođite i pogledajte kako svakog dana oživljavam sina. Trebamo stručnu pomoć, a država za to ne da novac'.
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/video/ministrice-gledajte-kako-zivim-sina-11-ozivljavam-svaki-dan-474499 - 24sata.hr
Ta ministrica, jel to ona bivša časna sestra Bernardica?
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/video/ministrice-gledajte-kako-zivim-sina-11-ozivljavam-svaki-dan-474499 - 24sata.hr
Ta ministrica, jel to ona bivša časna sestra Bernardica?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: Ministrice, gledajte kako živim: Sina (11) oživljavam svaki dan
Onda? Nitko ništa? Pojeo vuk magarca? Nitko da se osvrne na ove genijalne reforme 'ADZ/MOST vlade?
2015-10-07
ovo nebi pozelio ni najgorem neprijatelju,ovdje prestaju ideoloske granice
2014-04-14
Ja bi poželio onima koji su donijeli te zakone o ukidanjui invalidnina bolesnoj djeci.Winter is coming wrote:ovo nebi pozelio ni najgorem neprijatelju,ovdje prestaju ideoloske granice
Volio bi da završe nepokretni i da se živi raspadaju a ne mogu umrijeti.
Eto zao sam, ali bih to s guštom gledao i uživao.
2015-10-07
odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Zakon o inkluzivnom dodatku odbila je ministarka Opačić, prije nego se krene udarat nisko, treba malo proučit materiju ali no, marcus...
Inače, ovo dijete vegetira na životu, što reče Banijac ne bih poželio nikome...njegov svaki dan je mučenje, deda bi rekao koju bezvremensku na ovu temu
Inače, ovo dijete vegetira na životu, što reče Banijac ne bih poželio nikome...njegov svaki dan je mučenje, deda bi rekao koju bezvremensku na ovu temu
2014-04-15
sad ces vidjeti nekih bisera koji ce reci kako je dobro prekinuti trudnocu iz ovih ili onih razloga ili ukrstati ljudske gene sa svinjskim,odakle toliki kreteni majko mila
2014-04-14
Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.flumen wrote:odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
Guest- Guest
zajebaji se ti...Starhemberg wrote:Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.flumen wrote:odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
ja imam takav slucaj u obitelji pa znam sta sve u opcoj besparici svejedno ova drzava daje...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ne zaj... se. Takvi i ne mogu dobiti jer su ovi preči. Javna uprava iznad svih potreba.flumen wrote:zajebaji se ti...Starhemberg wrote:Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.flumen wrote:odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
ja imam takav slucaj u obitelji pa znam sta sve u opcoj besparici svejedno ova drzava daje...
Guest- Guest
Winter is coming wrote:ovo nebi pozelio ni najgorem neprijatelju,ovdje prestaju ideoloske granice
Potpis.
Guest- Guest
nemam pojma o cemu ti...ja se samo mogu socijalnim sluzbama zahvalit. jesu malo sporiji nego u nekim drugim zemljama gdje sam navikao na brzo rjesavanje takvih slucajeva, ali ipak u odnosu na SFRjot svaka cast. Daju dosta, s obzirom da svi kenjkate i kukate, a malo vam je 1000 eura na skveru.Starhemberg wrote:Ne zaj... se. Takvi i ne mogu dobiti jer su ovi preči. Javna uprava iznad svih potreba.flumen wrote:zajebaji se ti...Starhemberg wrote:Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.flumen wrote:odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
flumen-
2015-08-21
Ne znam kako je bilo u SFRJot, niti me zanima. Govorimo o trenutnim mjerama rezanja pomoći djeci s invaliditetom. To što je tebi bilo u redu pod drugim zemljama, ne znači da je i ovoj ili drugim majkama u sličnoj situacijiisto i odmah da laže, to je najlakše reći. I zatvoriti oči.flumen wrote:nemam pojma o cemu ti...ja se samo mogu socijalnim sluzbama zahvalit. jesu malo sporiji nego u nekim drugim zemljama gdje sam navikao na brzo rjesavanje takvih slucajeva, ali ipak u odnosu na SFRjot svaka cast. Daju dosta, s obzirom da svi kenjkate i kukate, a malo vam je 1000 eura na skveru.Starhemberg wrote:Ne zaj... se. Takvi i ne mogu dobiti jer su ovi preči. Javna uprava iznad svih potreba.flumen wrote:zajebaji se ti...Starhemberg wrote:Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.flumen wrote:odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
Guest- Guest
Ne govorimo, već o inkluzivnom dodatku koji je čak i Milanki bio preskupStarhemberg wrote:Govorimo o trenutnim mjerama rezanja pomoći djeci s invaliditetom.
2014-04-15
Nisam ja rekao da zena laze. Ali fali mi objektivnosti, naime - sto je sve do sad dobila od HZZO-a, od socijalnog ili drugih drzavnih, gradskih ili zupanijskih institucija, te sto joj jos fali i zasto fali. Jedna lista sa plusevima i minusevima. Lako je pljuckat po necemu. Ja ti opet ponavljam da imam slucaj u Hrvatskoj u mojoj obitelji i znam sto se moze i sto se ne moze, a mogu usporedit i sa drugim zemljama jer mi tema nije nepoznata. A ti kako hoces...Starhemberg wrote:Ne znam kako je bilo u SFRJot, niti me zanima. Govorimo o trenutnim mjerama rezanja pomoći djeci s invaliditetom. To što je tebi bilo u redu pod drugim zemljama, ne znači da je i ovoj ili drugim majkama u sličnoj situacijiisto i odmah da laže, to je najlakše reći. I zatvoriti oči.flumen wrote:nemam pojma o cemu ti...ja se samo mogu socijalnim sluzbama zahvalit. jesu malo sporiji nego u nekim drugim zemljama gdje sam navikao na brzo rjesavanje takvih slucajeva, ali ipak u odnosu na SFRjot svaka cast. Daju dosta, s obzirom da svi kenjkate i kukate, a malo vam je 1000 eura na skveru.Starhemberg wrote:Ne zaj... se. Takvi i ne mogu dobiti jer su ovi preči. Javna uprava iznad svih potreba.flumen wrote:zajebaji se ti...Starhemberg wrote:Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.
flumen-
2015-08-21
Neka, bit će više za vozni park na Markovom trgu, kao i u Milankino vrijeme.n_razbojnik wrote:Ne govorimo, već o inkluzivnom dodatku koji je čak i Milanki bio preskupStarhemberg wrote:Govorimo o trenutnim mjerama rezanja pomoći djeci s invaliditetom.
Guest- Guest
Umjesto da ove i ovakve hrabre žene i majke nagradi a djeci koliko-toliko olakša muke , država ih dodatno kažnjava. Sramota!
Gade mi se a pogotovo ona "časna" ministrica koja zbunjeno okreće glavu od novinara... Nit luk jela, nit luk mirisala.
Ionako bijedne invalidnine im dokidaju ili ih režu... I to su te REFORME?
Ta jadna djeca će spasiti hrvatski proračun?
Ali sad se barem vidi tko su ljudi s posebnim potrebama. Nisu to ta djeca već ova žgadija od političara, materimyebem!
Gade mi se a pogotovo ona "časna" ministrica koja zbunjeno okreće glavu od novinara... Nit luk jela, nit luk mirisala.
Ionako bijedne invalidnine im dokidaju ili ih režu... I to su te REFORME?
Ta jadna djeca će spasiti hrvatski proračun?
Ali sad se barem vidi tko su ljudi s posebnim potrebama. Nisu to ta djeca već ova žgadija od političara, materimyebem!
Starhemberg wrote:Ne znam kako je bilo u SFRJot, niti me zanima. Govorimo o trenutnim mjerama rezanja pomoći djeci s invaliditetom. To što je tebi bilo u redu pod drugim zemljama, ne znači da je i ovoj ili drugim majkama u sličnoj situacijiisto i odmah da laže, to je najlakše reći. I zatvoriti oči.flumen wrote:nemam pojma o cemu ti...ja se samo mogu socijalnim sluzbama zahvalit. jesu malo sporiji nego u nekim drugim zemljama gdje sam navikao na brzo rjesavanje takvih slucajeva, ali ipak u odnosu na SFRjot svaka cast. Daju dosta, s obzirom da svi kenjkate i kukate, a malo vam je 1000 eura na skveru.Starhemberg wrote:Ne zaj... se. Takvi i ne mogu dobiti jer su ovi preči. Javna uprava iznad svih potreba.flumen wrote:zajebaji se ti...Starhemberg wrote:Uzela iz usta općinskim i županijskim uhljebima, tajnicama tajnika i pomoćnicima pomoćnika kordinatora menadžera za osmišljavanja strategije za stvaranje novih, izmišljenih radnih mjesta u javnoj upravi. Ma gadura.flumen wrote:odakle joj bolnicki krevet i aparati za odrzavanje djeteta na zivotu?
Šta .............ne zanima te tema ustaše četnici...........strašno.
A ova tu je možda Srpkinja, zašto bi joj dali .... još i njegovanu kosu ima, frizuru...........biće i auto.
A novac - sakupljen dobrovoljnim sredtvima gradjana u akciji -pomozimo ( tome i tome ) ima vratiti u proračun
za uhljebe, nitko joj nije kriv šta nije pobacila.
A časna štraca Bernardica jako je lako zaboravila temeljne postulate vjere čim je omirisala kurac i novac.
Dica sa Downovim sindromom isto tako ne zaslužuju nikakvu pomoć više.................a ni ostali
za dom spremni
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Starhemberg wrote:
Ne znam kako je bilo u SFRJot, niti me zanima. Govorimo o trenutnim mjerama rezanja pomoći djeci s invaliditetom. To što je tebi bilo u redu pod drugim zemljama, ne znači da je i ovoj ili drugim majkama u sličnoj situacijiisto i odmah da laže, to je najlakše reći. I zatvoriti oči.
Ero, Marčelo, Kaja i ekipa će ti objasnit kako je bilo u SFRJotu. Oni znaju.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bozidar Alic objavio snimku sina kako recitira 'Za dom spremni'
» svaki će radnik uskoro moći dobiti svoju CRO karticu s 2500 kuna kako bi nam turizam ipak bio spašen
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Ne gledajte u tuđe selfije, to vas može baciti u depresiju
» Gledajte,Hasanbegoviću...
» svaki će radnik uskoro moći dobiti svoju CRO karticu s 2500 kuna kako bi nam turizam ipak bio spašen
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Ne gledajte u tuđe selfije, to vas može baciti u depresiju
» Gledajte,Hasanbegoviću...
Page 1 of 2