Pun Mjesec
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pun Mjesec
izgleda da bude ove godine dobrih filmova...imas neki dobar za preporuciti do danas?
Guest- Guest
steta sto nisu snimili "Land of the free" film za preporuciti? pa osim Amerigedonna nemam nista novo,neznam jesi gledao ovaj:
2014-04-14
pa dobro..Cura i ja zauzmemo malo prostora..Noor wrote:bogomdani wrote:zasto??
pa napunite stranicu s dva posta
Bed je sto se niti Svegenijalni Admini ne mogu dosjetiti da quotanje ogranice..TO doista gusi ucitavanje..a potpis je samo potpis..ono sto jesmno..
Guest- Guest
bogomdani wrote:pa dobro..Cura i ja zauzmemo malo prostora..Noor wrote:bogomdani wrote:zasto??
Bed je sto se niti Svegenijalni Admini ne mogu dosjetiti da quotanje ogranice..TO doista gusi ucitavanje..a potpis je samo potpis..ono sto jesmno..
onda kaj si ti..mačkica ili pičkica?
Guest- Guest
uffff.Medo,ne volim te Kung-Šu filmove..ne mora bniti najnovije..nego i prosla godina jesil gledao
ili
ili
Guest- Guest
to ti nes doznat...Noor wrote:bogomdani wrote:pa dobro..Cura i ja zauzmemo malo prostora..Noor wrote:bogomdani wrote:zasto??
Guest- Guest
meni je ovaj glumac o.k zato volim njegove filmove mada ih nije puno snimio ali su mi o.k
2014-04-14
Pa četnici su obično vukodlaci,a ustaše su vampiri.Yehudi wrote:
ČETNIK IL USTAŠA ..................PITANJE JE SAD
Tu teoriju potkrijepio je u svojim znanstvenim radovima i Iknar je gay.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
On je muf...Noor wrote:bogomdani wrote:pa dobro..Cura i ja zauzmemo malo prostora..Noor wrote:bogomdani wrote:zasto??
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:bogomdani wrote:ma ne vuce me ta pozicija..copora...evo vidim i ovdje neke copore,pa mi se i jedni i drugi ...kako da kazem...djeluju mi retardirano..Noor wrote:bogomdani wrote:Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
nemreš znat, dok nemaš..a kad imaš, nemreš više bez njih.
ne znaš s njima
uvijek imaš šansu postat vođa čopora. kad to uspiješ, nemaš problema.
a gle, teško je bit jeben i pošten
Od kuda ti ta spoznaja?
Ma u stvari me ne zanima NEGO - offo topic ste odavno - čim se ti pojaviš ( slikom i prilikom )
tema je propala. Jasno ne tvojom krivnjom ali ono, tako djelješ svojim atributima na dio forumske populacije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Noor wrote:slike i video klipove u potpisima treba zabraniti
Slažem se. Možemo predložiti adminima i da napravi upit tj. anketa koja bi bila obvezujuća za admine da tako moraju postupiti.
Vrijedi pokušati jer ovo je stvarno previše, vizualno smeta, neukusno je i napadno.
2014-04-20
jastreb wrote:Pa četnici su obično vukodlaci,a ustaše su vampiri.Yehudi wrote:
ČETNIK IL USTAŠA ..................PITANJE JE SAD
Tu teoriju potkrijepio je u svojim znanstvenim radovima i Iknar je gay.
Da, tako je. No u ovoj priči se spominje i treća mogućnost.
Osim ta dva pojma zla, neki očevici tvrde da im je ta spodoba sličila na isis imigranta,
mada sam ja skloniji prvoj verziji.
2014-04-20
kic wrote:a šta smeta sad?
Odakle da počnem..................
2014-04-20
Oke da vratimo temu.,.Fuk-o-dlak u Engleskoj...mislim da je u pitanj uvise privlacenje pozornosti javnosti i ozivljavanje turizma
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Po novome, mjesec je u zemljinoj atmosferi...
» Mjesec ruskog turizma u Hrvatskoj
» Mjesec dana nerada
» nece ovo docekat 5 mjesec
» Po novome, mjesec je u zemljinoj atmosferi...
» Mjesec ruskog turizma u Hrvatskoj
» Mjesec dana nerada
» nece ovo docekat 5 mjesec
Page 4 of 5