Pun Mjesec
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pun Mjesec
bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
nemreš znat, dok nemaš..a kad imaš, nemreš više bez njih.
Guest- Guest
Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
Guest- Guest
je'l ti to treba na fotkibogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Što jel mi treba?..vuksadinare wrote:je'l ti to treba na fotkibogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
Guest- Guest
te 2 mačke hahabogomdani wrote:Što jel mi treba?..vuksadinare wrote:je'l ti to treba na fotkibogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
2014-04-14
Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
Guest- Guest
Pa,meni je poput toga macka tamo..Winter is coming wrote:te 2 mačke hahabogomdani wrote:Što jel mi treba?..vuksadinare wrote:je'l ti to treba na fotkibogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
uvijek imaš šansu postat vođa čopora. kad to uspiješ, nemaš problema.
Guest- Guest
macak uhvacen u kravatu
2014-04-14
..ah da ti si svabo-slavonac..pa ti moram prevesti..je'l ti komad to na fotkibogomdani wrote:Što jel mi treba?..vuksadinare wrote:je'l ti to treba na fotkibogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma ne vuce me ta pozicija..copora...evo vidim i ovdje neke copore,pa mi se i jedni i drugi ...kako da kazem...djeluju mi retardirano..Noor wrote:bogomdani wrote:Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
Guest- Guest
aaaa...nije...bila je na temi Prelijepe Zenske Guze,ali je taj topic pobrisan..vuksadinare wrote:..ah da ti si svabo-slavonac..pa ti moram prevesti..je'l ti komad to na fotkibogomdani wrote:Što jel mi treba?..vuksadinare wrote:je'l ti to treba na fotkibogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
Guest- Guest
bogomdani wrote:ma ne vuce me ta pozicija..copora...evo vidim i ovdje neke copore,pa mi se i jedni i drugi ...kako da kazem...djeluju mi retardirano..Noor wrote:bogomdani wrote:Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
a gle, teško je bit jeben i pošten
Guest- Guest
daleko od toga,samo cijenim mir i zezanciju,opustanje i zabavu..Noor wrote:bogomdani wrote:ma ne vuce me ta pozicija..copora...evo vidim i ovdje neke copore,pa mi se i jedni i drugi ...kako da kazem...djeluju mi retardirano..Noor wrote:bogomdani wrote:Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
Guest- Guest
psi su o.k ali ne zive dugo i onda kad umre ili se nesto desi bude ti zao kao da ti je umro neko blizak,zato ih vise ne zelim imati
2014-04-14
Medo moras se ozeniti,poput ..znas na koga mislim,pa kad nakon nekoliko godina krepe,onda ce ti to biti pravo olaksanje..Winter is coming wrote:psi su o.k ali ne zive dugo i onda kad umre ili se nesto desi bude ti zao kao da ti je umro neko blizak,zato ih vise ne zelim imati
Guest- Guest
ne mora medo nista,medo je free spirit imam prijatelje koji su se ozenili,strah me neke od njih i pogledat haha nekad su i oni bili free spirit a danas olinjali mackovibogomdani wrote:Medo moras se ozeniti,poput ..znas na koga mislim,pa kad nakon nekoliko godina krepe,onda ce ti to biti pravo olaksanje..Winter is coming wrote:psi su o.k ali ne zive dugo i onda kad umre ili se nesto desi bude ti zao kao da ti je umro neko blizak,zato ih vise ne zelim imati
2014-04-14
bogomdani wrote:daleko od toga,samo cijenim mir i zezanciju,opustanje i zabavu..Noor wrote:bogomdani wrote:ma ne vuce me ta pozicija..copora...evo vidim i ovdje neke copore,pa mi se i jedni i drugi ...kako da kazem...djeluju mi retardirano..Noor wrote:bogomdani wrote:Da bi znao,moram biti coporativni lik,a ja sam individualac i to zesci..u coporu moras prihvatiti pravila,a ja ih stvaram,narocito za sebe...ne prihvacam ulizivanje,šenjenje,podcinjavanje...tako da se u psecu sortu nikako ne uklapam-.-Noor wrote:bogomdani wrote:Kak ne mogu znbati..imao i svi me redom grizli ko klinca..valjda im ne pašem kao niti oni meni..-Mačke lajkamNoor wrote:bogomdani wrote:ne lajkam psecu sortu..baš...
ne znaš s njima
sve to imaš i u čoporu, samo se mora znat tko je gazda
Guest- Guest
Winter is coming wrote:psi su o.k ali ne zive dugo i onda kad umre ili se nesto desi bude ti zao kao da ti je umro neko blizak,zato ih vise ne zelim imati
istina
Guest- Guest
pa je,zasto bi si to napravio dvaput,nekako mi nema smislaNoor wrote:Winter is coming wrote:psi su o.k ali ne zive dugo i onda kad umre ili se nesto desi bude ti zao kao da ti je umro neko blizak,zato ih vise ne zelim imati
istina
2014-04-14
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Teorija zavjere - Let na Mjesec
» Po novome, mjesec je u zemljinoj atmosferi...
» Mjesec ruskog turizma u Hrvatskoj
» Mjesec dana nerada
» nece ovo docekat 5 mjesec
» Po novome, mjesec je u zemljinoj atmosferi...
» Mjesec ruskog turizma u Hrvatskoj
» Mjesec dana nerada
» nece ovo docekat 5 mjesec
Page 2 of 5