Eurosong
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Eurosong
Nije uspjelo preko Dodika ali je uspjelo preko pjesme. Amerika destabilizira Putina preko pjesme. Jos je i Australija tu.... Quo vadis Europa.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
preko_vode_do_slobode wrote:nevidim čemu
eto Rusi se mogu tješiti da je ruska manjina cilu noć dežurala kod telefona i glasovala za svoje u ukraini
Jasno da ti ne vidiš, nisam drugo niti očekivao
Biće si cilu noć bio budan telefonirajući da bi i tvoj glas pomogao ukrima.
PS - tko razumije uopće šta si napisao u zadnjoj rečenici ?
" ...Ruska manjina .....glasovala za svoje u ukraini "
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:preko_vode_do_slobode wrote:nevidim čemu
eto Rusi se mogu tješiti da je ruska manjina cilu noć dežurala kod telefona i glasovala za svoje u ukraini
Jasno da ti ne vidiš, nisam drugo niti očekivao
Biće si cilu noć bio budan telefonirajući da bi i tvoj glas pomogao ukrima.
PS - tko razumije uopće šta si napisao u zadnjoj rečenici ?
" ...Ruska manjina .....glasovala za svoje u ukraini "
ma boli me kurac za natjecanje, nisam ima niti pojma da je bilo, dok nisam otvorio forum, a onda sam malo čitao po medijima i forumima o čemu se radi
niti sam čuo rusku niti ukrainsku pismu, i neću niti jednu niti drugu upaliti
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Pobjednička pjesma slijedeće godine:
Biti će tijesno u konkurenciji sa turskom muzikom
by zelena transverzala band
2014-04-20
abraham wrote: Amerika destabilizira Putina preko pjesme. Jos je i Australija tu.... Quo vadis Europa.
2014-04-20
E da su Fiđi i Nauru ubacili u Eurosong ili još bolje Papua Novu Gvineju Australija bi pobijedila
Kermit-
2014-04-17
Pogledao sam našu i rusku izvedbu, ostale nisam... rusi su imali jeben nastup uživo. Pjesme su ionako smeće pa se jedino gleda ima li pevajka bradu ili tek montiranu čunu... ili kao na ovoj bore li se za prava tatara krimskog kazanata...
Favoriti bi bili i Femenke kada bi gole s štilovkama pilale križe po pozornici..
To je to
To je to
evo tek sad poslusah tu famoznu pjesmu i mogu reci da bi moja pokojna baba ljepse pjevala
Winter is coming-
2014-04-14
jbg-a Tatari su bili sa Hitlerom, a staljinu je trebalo puno manje da nekog deportira i to kad kažem puno manje mislim ništa...osim toga Staljin nij ebio Rus nego Gruz kao i njegov šef NKVD-a Berija
Kermit-
2014-04-17
Amerikanci opet hebu Ruse.
Krimski Tartari pobjedili na eurosongu.
Krimski Tartari pobjedili na eurosongu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da, ali ispada da se vi srbi i rusi jedini najviše nervirate oko toga..dzango wrote:Eurosong je parada frikova i treš šou za glupe mase. Prava slika EU.
Guest- Guest
Berija da, ali to je pod podijelam Gruzijaca ima pun kurac plemena i narodnostikic wrote:zar nije Mingrelac?
Kermit-
2014-04-17
imaju svoj jezik, ipak je to malo posebno pleme gorštaka gorskih..asilovski wrote:Berija da, ali to je pod podijelam Gruzijaca ima pun kurac plemena i narodnostikic wrote:zar nije Mingrelac?
mesija je uvijek tvrdio da je i Staljin Mingrelac, ali nikad nisam našao potvrdu o tome.. jesi čitao Montefiorove knjige? mladi staljin?
Ne zanima me Eurosong al ovo je pokazatelj koliko su stvari otišle daleko i da ovo nije tek prolazno zaoštravanje odnosa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:zar nije Mingrelac?
A Berija Lezgin
Naravno tračevi idu i dalje pa neki kvazi wicki " povjesničari " insinuiraju da je Staljinova mater, jednako kao i hitlerova
radila kao sluškinja kod neke Jevrejske obitelji.
2014-04-20
Ne bih znao. Nisam gledao.preko_vode_do_slobode wrote:da, ali ispada da se vi srbi i rusi jedini najviše nervirate oko toga..dzango wrote:Eurosong je parada frikova i treš šou za glupe mase. Prava slika EU.
Nina na engleskom pjeva s jakim Hrvatskim naglaskom. Neka izvježba engleski da to zvuči kak Bog zapoveda, ili neka radije čkomi. Dopadljivu new age pjesmicu dotuklo je miješanje s balkanskim melosom i Ninin zavijajući stil pjevanja. Previše svega. Scena - koma.epikur37 wrote:a i to pjevanje na engeskom je bezveze
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» "Uništavaju Eurosong": Peticiju za ukidanje žirija potpisalo više od 15.000 ljudi
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2021
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2021
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
Page 4 of 9