Eurosong
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Eurosong
Mogli su oni kozojebi iz alnusre nastupiti kao demokratski predstavnici Sirije. Oni također ne bi dali rusima ni boda :))))CharleyBhx5793 wrote:Australija je sudjelovala pa partijskoj liniji. Neka uđe i ostatak Commonwealtha da ludnica bude kompletna.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
najbitnija mi je eurovizija da Klitchko opet dobije batina od Tajsona za 2 mjeseca,ovo mi je priglupo,neki tamo padavicari sa mikrofonom se natezu ko gladni srati,bezveze
Winter is coming-
2014-04-14
Ok svi su vec skuzili da je namjestaljka...
Ameri s ovim svojim uvaljivanjem propagande stavraju kontraefekt, ljudima je to već postalo degutantno.
Ameri s ovim svojim uvaljivanjem propagande stavraju kontraefekt, ljudima je to već postalo degutantno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo čitam pa kažu da je tijekom glasovanja nastupao Yankee Timberlake .
Oni pored daleko popularnijeg i jačeg Enrique Iglesiasa koji je i k tome rođeni Španjolac pozivaju maminu mazu.
Oni pored daleko popularnijeg i jačeg Enrique Iglesiasa koji je i k tome rođeni Španjolac pozivaju maminu mazu.
Guest- Guest
Fénix wrote:Evo čitam pa kažu da je tijekom glasovanja nastupao Yankee Timberlake .
australija i Tiberlike na eurosongu a TTIP se priprema...europsku kujicu zajašili angloameri
2015-08-06
Čudno kako Lady Gaga i Miley Vyrus nisu bile... Mislim ono, što bi pjevao Enrique Iglesias, Andrea Boccelli, Eros Ramazzotti i drugi europski pjevači kad može USA Mannschaft, Konča SchwarzWurst, Doktor Lordy i ostali klošari i vucibatine biti tu.
Kad sam vidio onog lika u švedskom stožeru, pravi gender neutral homoliberal Karlsson.
Kad sam vidio onog lika u švedskom stožeru, pravi gender neutral homoliberal Karlsson.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Imaju li gdje rezultati kako je tko glasao...gargamel0101 wrote:preko_vode_do_slobode wrote:nevidim čemu kmečanje..
imaš glasove žirija imaš glasove publike. glasovi se zabrajaju. pa većina onih sranja na TVu , onih reality sranja se temelji na glasovima žirija i publike. Ukraina pobjedila, - i to u svim državama SSSRa
eto rusi se mogu tješiti da je ruska manjina cilu noć dežurala kod telefona i glasovala za svoje u ukraini
i da li je ikad u povijesti glasovanja na evroviziji bila tolika razlika između publike i stručnog žirija... hunta je na aparatima, ovo nisu očekivali.
koliko znam hunta je pobjedila, pa rusi i srbi kmeče a ukrainci slave danas, a ruska manjina u ukraini upirala cilu noć i glasovala telefonski, eto
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:
koliko znam hunta je pobjedila, pa rusi i srbi kmeče a ukrainci slave danas, a ruska manjina u ukraini upirala cilu noć i glasovala telefonski, eto
Živjela hunta, dolje Srbi i Rusi.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
Guest- Guest
crvenkasti wrote:preko_vode_do_slobode wrote:
dobro, isti navijaju i za vehabite i islamsku državu sam daje kontra rus..odnosno srba :) nije bolest sve što boli
2015-08-06
Kad pobijedimo Ruse i Srbe, onda ćemo vidjeti što ćemo sa islamistima, ako nam budu baš smetali.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Kad Kosovo bude na Euroviziji, ono će dobit još više bodova od stručnog žirija.
Normalno je da stručni žiri dobije najviše poena.
Guest- Guest
ne o staljinu imama samo knjigu od Deutscherakic wrote:imaju svoj jezik, ipak je to malo posebno pleme gorštaka gorskih..asilovski wrote:Berija da, ali to je pod podijelam Gruzijaca ima pun kurac plemena i narodnostikic wrote:zar nije Mingrelac?
mesija je uvijek tvrdio da je i Staljin Mingrelac, ali nikad nisam našao potvrdu o tome.. jesi čitao Montefiorove knjige? mladi staljin?
Kermit-
2014-04-17
obje su bili bestselleri jer su Sovjeti otvorili arhive ovom britu:asilovski wrote:ne o staljinu imama samo knjigu od Deutscherakic wrote:imaju svoj jezik, ipak je to malo posebno pleme gorštaka gorskih..asilovski wrote:Berija da, ali to je pod podijelam Gruzijaca ima pun kurac plemena i narodnostikic wrote:zar nije Mingrelac?
mesija je uvijek tvrdio da je i Staljin Mingrelac, ali nikad nisam našao potvrdu o tome.. jesi čitao Montefiorove knjige? mladi staljin?
http://www.amazon.com/Stalin-Court-Simon-Sebag-Montefiore/dp/1400076781
http://www.amazon.com/Young-Stalin-Simon-Sebag-Montefiore/dp/1400096138/ref=pd_bxgy_14_img_2/182-1771185-7614613?ie=UTF8&refRID=0ZGYESZ9RHCNB7Z1A8AT
evo nam e-knjige: http://bookzz.org/s/?q=montefiore+stalin&yearFrom=&yearTo=&language=&extension=&t=0
ma e knjiga imam more pa ko će čitati e knjigu od 700 str.????
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» "Uništavaju Eurosong": Peticiju za ukidanje žirija potpisalo više od 15.000 ljudi
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2021
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
» Eurosong u Zagrebu '90-te
» Eurosong 2021
» Eurosong 2014!
» Čardak krade čak i pjesme za Eurosong
Page 6 of 9