Srpska stranka traži hitnu tužbu protiv Hrvatske zbog genocida
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpska stranka traži hitnu tužbu protiv Hrvatske zbog genocida
Pa moram te malo podhebavat kad me cili dan usporavaš jer uopce ne znaš znacenja rijeci kultura i foklor a koristiš ih kao da znaš šta znace.Iknar je gay wrote:Jest ko što si i ti.RayMabus wrote:Antifašista.Iknar je gay wrote:A šta je onda Hasanbegović ?RayMabus wrote:Ne postoji nešto ka ustaška kultura.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srpska stranka traži hitnu tužbu protiv Hrvatske zbog genocida
Svaka budala može poput štrebera razbacivati se definicijama i značenjima raznih pojmova,što među ostalim radiš i ti.Možeš naučiti i svetu knjigu poupt Kurana na pamet,ali to ne znači da razumiješ njegovo duhovno značenje jer svaki ajet se može proizvoljno tumačiti na različite načine,ovisno od uleme do uleme.RayMabus wrote:Pa moram te malo podhebavat kad me cili dan usporavaš jer uopce ne znaš znacenja rijeci kultura i foklor a koristiš ih kao da znaš šta znace.Iknar je gay wrote:Jest ko što si i ti.RayMabus wrote:Antifašista.Iknar je gay wrote:A šta je onda Hasanbegović ?RayMabus wrote:Ne postoji nešto ka ustaška kultura.
To je ono što ti ne razumiješ,svašta se danas prodaje pod kulturu,zato i kažem kako je sam termin kultura rastezljiv pojam pod koji se može ugurati svašta.
Pišanje na trgu Sv.Marka,guranje raspela u anus u riječkom HNK,te drugi bizarni peformanski,takođe neki nastoje ugurati u,,kulturu''
A sad ti nastavi ispisivati definicije poput kakvog religijskog dogmatika,koji ima poveze preko očiju poput kakvog konja u kočijaškoj formaciji,tako da glavu drži samo pravo i ne gleda lijevo-desno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stranka za BiH pokrenula tužbu protiv Hrvatske i Evropske unije
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Antievropska stranka AfD podnijela tužbu protiv Angele Merkel
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske
» Mađarski MOL povukao tužbu protiv Hrvatske
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Antievropska stranka AfD podnijela tužbu protiv Angele Merkel
» Sejdo najavio tužbu protiv Hrvatske