OVO JE ANTE,najspremniji vojnik HV-a
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: OVO JE ANTE,najspremniji vojnik HV-a
deda getting old wrote:Yehudi wrote:
Onaj šta je poginuo prvi dan Oluje a bio najspremniji kondiciono i najbolje rezultate postizao.
Vojska je timski sport, a ova manifestacija gdje se ističe 1 vojnik kao najbolji je glupa, dapače štetna.
Uostalom koliko netko kilometara može pretrčati ovisi o tome koliko masnoća ima pohranjenih u jetri a ne kolika mu je fizička sprema, ako jetra nema hrane koju bi metabolizirala u energiju za organizam, nema te fizičke spreme koja će nekomu pomoći u maratonu. Tj. prije će pobijediti neki mršavi i slab bez mišića, nego netko krupan i jak sa puno mišićne mase jer mu mišići troše previše energije. Možda kad bi cijelo vrijeme pio nekakve energetske napitke sa čistom dekstrozom koja bi mu išla direkt u krv.
Pa to i rekao. Poanta jest bila u tome da je lik vodio sve kondiciske treninge ono, spreman sto % reka bi netko
a pogibe u prvih 5 min fajta.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
n_razbojnik-
2014-04-15
Ante Jović? Jel i njemu otac četnik?
crvenkasti-
2014-04-17
K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
2014-04-15
aiii..ja da sam vas pravio,zavrsili bi obojica tako ruzni u ....jesil gledao onaj film 300?...e znas kad zafitilje one falicne preko ruba provalije?n_razbojnik wrote:K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
Guest- Guest
Što nisi ti bio onaj grbavi u 300?bogomdani wrote:aiii..ja da sam vas pravio,zavrsili bi obojica tako ruzni u ....jesil gledao onaj film 300?...e znas kad zafitilje one falicne preko ruba provalije?n_razbojnik wrote:K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
2014-04-15
jok,to je bio..no nema smisla da ga prozivam na Forumu... .jesil gledao London has Fallen..?n_razbojnik wrote:Što nisi ti bio onaj grbavi u 300?bogomdani wrote:aiii..ja da sam vas pravio,zavrsili bi obojica tako ruzni u ....jesil gledao onaj film 300?...e znas kad zafitilje one falicne preko ruba provalije?n_razbojnik wrote:K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
Guest- Guest
I taj se sa foruma? Znaš onaj što bez oka ostane, to ti je po meni lik sniman, a sam film je biografija 6. ličkebogomdani wrote:jok,to je bio..no nema smisla da ga prozivam na Forumu... .jesil gledao London has Fallen..?n_razbojnik wrote:Što nisi ti bio onaj grbavi u 300?bogomdani wrote:aiii..ja da sam vas pravio,zavrsili bi obojica tako ruzni u ....jesil gledao onaj film 300?...e znas kad zafitilje one falicne preko ruba provalije?n_razbojnik wrote:K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
Evo već par dana krećem sa gledanjem, valja li?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
Guest- Guest
phuuu..odlican..n_razbojnik wrote:I taj se sa foruma? Znaš onaj što bez oka ostane, to ti je po meni lik sniman, a sam film je biografija 6. ličkebogomdani wrote:jok,to je bio..no nema smisla da ga prozivam na Forumu... .jesil gledao London has Fallen..?n_razbojnik wrote:Što nisi ti bio onaj grbavi u 300?bogomdani wrote:aiii..ja da sam vas pravio,zavrsili bi obojica tako ruzni u ....jesil gledao onaj film 300?...e znas kad zafitilje one falicne preko ruba provalije?n_razbojnik wrote:K'o da si nas ti praviobogomdani wrote:ruzni ste obojica...
Evo već par dana krećem sa gledanjem, valja li?
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mrtav Hr vojnik .... 5-i od lipnja
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Umro vojnik nakon trčanja
» Još jedan francuski vojnik poginuo u Maliju
» Čak 56 posto građana Crne Gore podržava ulazak u NATO
» Vojnik ubio napadača u Beču
» Umro vojnik nakon trčanja
» Još jedan francuski vojnik poginuo u Maliju