SDP-ov igrač Boban drugi čovjek FIFA-e
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SDP-ov igrač Boban drugi čovjek FIFA-e
Nisam za to, Prosinečki i Janjanin su došli do izražaja tek kad su prešli u Zvezdu, Vokri je stvoren u Dinamu, mora narod da se meša. Pogledaj, u Bayernu ne igra ni jedan Bavarac. Treba samo grad dati pare Mamiću, a on zna gde ima talenata.jastreb wrote:Samo ta liga bi bila uspješna (kao i naša hrvatska) samo pod uvjetom da igrači do neke godine(ja bih odredio do 26.) ne smiju u inozemstvo.
Ukoliko bi igrali tu reg.ligu,onda bi se moglo preći u klubove unutar lige.
I tako bi se stvarale momčadi.
Jebote,sjećam se nekada da su pojedini igrači igrali u svom matičnom klubu i po 10-15 godina.
A danas čim neki mladi igrač zabljesne odmah se pojave lešinari da ga odvedu u nepoznato.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
???udba wrote:jastreb wrote: Vokri je stvoren u Dinamu,
Nekaj si pobrkal,dečec.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ali to bi malo obnovilo onaj naboj na utakmicama, sada kad igra Kamen protiv Ingrada nikog ne zanima kako će završit. Ovako bi se opet BBB borili za slobodu Hrvatske na tribinama, a gdje su sad? Nema ih nigdje.jastreb wrote:Ma.Vuče te navijačko-huliganske,ustaško-četničke gluposti me ne zanimaju.
Mene zanima nogomet,a ne te tvorevine poput Delija,BBB,Grobara,Lešinara...To je kurac.
U pravu si, ne Vokri nego onaj drugi šiptar, kako seono zvaše?jastreb wrote:???udba wrote:jastreb wrote: Vokri je stvoren u Dinamu,
Nekaj si pobrkal,dečec.
2015-11-10
Misliš na Šalju?udba wrote:U pravu si, ne Vokri nego onaj drugi šiptar, kako seono zvaše?jastreb wrote:???udba wrote:jastreb wrote: Vokri je stvoren u Dinamu,
Nekaj si pobrkal,dečec.
Pa da nije vrijedio u Prištini ne bi ga Dinamo uzeo.
Kao ni Partizan Vokrija.
Igrači su se stvarali u malim klubovima Pančev u Vardaru, Piksi u Radničklom,Savićević u Budućnosti,Slišković u Veležu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A Mustedanagić i Popivoda?jastreb wrote:Misliš na Šalju?udba wrote:U pravu si, ne Vokri nego onaj drugi šiptar, kako seono zvaše?jastreb wrote:???udba wrote:jastreb wrote: Vokri je stvoren u Dinamu,
Nekaj si pobrkal,dečec.
Pa da nije vrijedio u Prištini ne bi ga Dinamo uzeo.
Kao ni Partizan Vokrija.
Igrači su se stvarali u malim klubovima Pančev u Vardaru, Piksi u Radničklom,Savićević u Budućnosti,Slišković u Veležu.
2015-11-10
A ovde pišu da će Dejo da bude predsednik UEFA.
dejo reko da ce suker...mulja po obicaju..na kraju ce opet biti francuz ili svabodzango wrote:A ovde pišu da će Dejo da bude predsednik UEFA.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja bi Mamića, pa da drži našmrkan evropskim novinarima monologe od 45 minuta, a oni nek si mislu
Similar topics
» Strasan igrac
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Zvonimir Boban: Bio sam mlad i glup!
» Zvone Boban:Glasal bum za Milanovića
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Zvonimir Boban: Bio sam mlad i glup!
» Zvone Boban:Glasal bum za Milanovića
Page 2 of 2