Ana Karamarko: 'Ovo je ružan napad na mojeg supruga, na mene i moje dostojanstvo'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ana Karamarko: 'Ovo je ružan napad na mojeg supruga, na mene i moje dostojanstvo'
dawson wrote:Odmah se vidi da se kuži u naftni business.
Pa da je to bila praksa u Ini, nije tajna. I Dikan je pokojnu Enu podvodio Talijanima dok ju nije oženio.
Guest- Guest
Re: Ana Karamarko: 'Ovo je ružan napad na mojeg supruga, na mene i moje dostojanstvo'
pa ti kazes tko uporan jebeEva wrote:dawson wrote:Odmah se vidi da se kuži u naftni business.
Pa da je to bila praksa u Ini, nije tajna. I Dikan je pokojnu Enu podvodio Talijanima dok ju nije oženio.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ti kazes tko uporan jebeEva wrote:dawson wrote:Odmah se vidi da se kuži u naftni business.
Naravno. Samo kad je netko flundra čemu se onda poziva na dostojanstvo i traži poštovanje. Nemreš i jedno i drugo. Ana se davno odlučila za ulogu konkubine i igrala ju je 10 godina. Kaj misli ak stane pred oltar u vjenčanici da se sve poništava, puj pik ne važi?
Guest- Guest
dobro...ali od kud tebi dokaz da ej flunra..a evo i pok enu begovic si uvrstila u flundreEva wrote:vuksadinare wrote:pa ti kazes tko uporan jebeEva wrote:dawson wrote:Odmah se vidi da se kuži u naftni business.
Naravno. Samo kad je netko flundra čemu se onda poziva na dostojanstvo i traži poštovanje. Nemreš i jedno i drugo. Ana se davno odlučila za ulogu konkubine i igrala ju je 10 godina. Kaj misli ak stane pred oltar u vjenčanici da se sve poništava, puj pik ne važi?
2015-09-08
haha,
vucko, da li smes da priznas da bi yebo
anu karamarko, evo ja priznajem, da bih.... )
Guest- Guest
sto te briga kog bi ja jeb'o..tebe ne bi sigurno mada mi se nabacujespizzon wrote:haha,
2015-09-08
nisi valjda peder :(vuksadinare wrote:sto te briga kog bi ja jeb'o..tebe ne bi sigurno mada mi se nabacujespizzon wrote:haha,
znaci cvikaš..cvikaš....
Guest- Guest
vuksadinare wrote:dobro...ali od kud tebi dokaz da ej flunra..a evo i pok enu begovic si uvrstila u flundreEva wrote:vuksadinare wrote:pa ti kazes tko uporan jebeEva wrote:dawson wrote:Odmah se vidi da se kuži u naftni business.
Obje se godinama jebavale s oženjim muškarcima. Takve žene nisu svetice, već flundre. Ana je čak 7-8 goidna živjela u BG, gdje su je poslali jer je tutleku uništavala brak, a punac Muftić je imal jake političke veze pa su Pavića angažirali da joj izmisli radno mjesto van HR. Ena je pak odlazeći u poznatu vilu Bebe Lončar zabavljala Dikanove poslovne partnere tijekom 90-tih.
Guest- Guest
...ka'k sam ja peder a'k ti hoces da te jebem i nabacujes mi se...pizzon wrote:nisi valjda peder :(vuksadinare wrote:sto te briga kog bi ja jeb'o..tebe ne bi sigurno mada mi se nabacujespizzon wrote:haha,
znaci cvikaš..cvikaš....
2015-09-08
ti si se ogradio od mene,vuksadinare wrote:...ka'k sam ja peder a'k ti hoces da te jebem i nabacujes mi se...pizzon wrote:nisi valjda peder :(vuksadinare wrote:sto te briga kog bi ja jeb'o..tebe ne bi sigurno mada mi se nabacujespizzon wrote:haha,
znaci cvikaš..cvikaš....
ali, uopste, takva mogucnost ??
da ti nesto tako padne na pamet ??
pederski "!
ako te pitam da li bi jebo anu,
ne vidim, u tome sebe kao sansu !?
ok, nema veze, cvikaš, ako nisi peder,
iznenadjen sam !
Guest- Guest
cvikaspizzon wrote:ti si se ogradio od mene,vuksadinare wrote:...ka'k sam ja peder a'k ti hoces da te jebem i nabacujes mi se...pizzon wrote:nisi valjda peder :(vuksadinare wrote:sto te briga kog bi ja jeb'o..tebe ne bi sigurno mada mi se nabacujespizzon wrote:haha,
znaci cvikaš..cvikaš....
ali, uopste, takva mogucnost ??
da ti nesto tako padne na pamet ??
pederski "!
ako te pitam da li bi jebo anu,
ne vidim, u tome sebe kao sansu !?
ok, nema veze, cvikaš, ako nisi peder,
iznenadjen sam !
2015-09-08
deda getting old wrote:odvratno ružan napad, fuj, fuj...
ne možeš više u ovoj državni ni pošteno primati mito a da te ne razvlače po novinama
A taman fino krenilo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Lustrira se bračni par.
Guest- Guest
Eva wrote:Žena laka morala, a priča o nekom dostojanstvu.
Štraca.
Guest- Guest
Štraca te rodila, primatu neodgojeni.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Žena laka morala, a priča o nekom dostojanstvu.
Štraca.
Ana Karamarko je štraca, i to dokazana. Jebavala se više od 10 godina s oženjenim muškarcem ocem dvoje djece. U hrvatskom jeziku pogrdno se takvu naziva štracom, jer odmah znaš o kakvim moralnim vrijednostima se radi.
Guest- Guest
Pojma nisam imao o ženinom poslovanju... kaže Karamarko.
To vam je tako, muž uvijek zadnji sazna
Nakon što su se u javnosti pojavili dokazi kako je Karamarkova supruga Ana primala novac od Karamarkova prijatelja Joze kako bi radila analizu tržišta za Karamarkove prijatelje iz MOL-a, prvi potpredsjednik Vlade javnosti je još jednom potvrdio da je zgrožen insinuacijama kako ima ikakve veze s mađarskom tvrtkom.
– Moja supruga koristi se za napad na mene – oštar je bio predsjednik HDZ-a kojeg su posebno pogodile tvrdnje kako se nalazi u sukobu interesa.
– Dajte molim vas, pa i meni i Perkoviću i Ani je to bilo u interesu. Kakav sukob interesa? – izbio je dežurnim kritičarima sve argumente Karamarko.
U njegovu obranu stala je i predsjednica koja je povodom novonastale situacije najavila novo obraćanje uživo, ali tek u jutarnjim satima budući da joj treba vremena da sa zidova skine Poglavnikove slike postavljene u ured zbog sastanka s članovima Biskupske konferencije.
– Moja supruga koristi se za napad na mene – oštar je bio predsjednik HDZ-a kojeg su posebno pogodile tvrdnje kako se nalazi u sukobu interesa.
– Dajte molim vas, pa i meni i Perkoviću i Ani je to bilo u interesu. Kakav sukob interesa? – izbio je dežurnim kritičarima sve argumente Karamarko.
U njegovu obranu stala je i predsjednica koja je povodom novonastale situacije najavila novo obraćanje uživo, ali tek u jutarnjim satima budući da joj treba vremena da sa zidova skine Poglavnikove slike postavljene u ured zbog sastanka s članovima Biskupske konferencije.
Guest- Guest
da nije imao pojma ne vjerujem......no sve je zakonski i kako rekoh upitno ej moralno..ali kad bi se tako gledalo i trazile ostavke zbog sukoba interesa..a znamo da nitko nikad kod nas nije podnio ostavku zbog sukoba interesa nece ni karamarko..i to ga prozivaju oni koji su i sami x puta umjesani bili u sukob interesa i za puno vece stvari....sjetimo se samo zmajlovicevih afera..kazem afera a ne afere..koje su deset puta skuplje nego ova od karamarka..provocator wrote:Pojma nisam imao o ženinom poslovanju... kaže Karamarko.
2015-09-08
Najbolja, najdomoljubnija i najsposobnija vlada do sada.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Adem Vuchiqi:'Ja sam ružan ali nisam klempav.'
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Žene u matrijahartu ; Što je moje , to je samo moje.
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Adem Vuchiqi:'Ja sam ružan ali nisam klempav.'
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 2 of 2