not 4 sale [chat]
Page 19 of 31
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: not 4 sale [chat]
To mi reci!veber wrote:zenba is ready...
Jos da ga napunimo Kajom, Megi... :)
frka je moja furkaStanojko wrote:pih bre vucino, pa ti si onda neki dosadan tip kad se ne zajebavas...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...bety...Stanojko wrote:To mi reci!veber wrote:zenba is ready...
Jos da ga napunimo Kajom, Megi... :)
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
mogli bi od epija iznajmit brod pa malo na krstarenje...
...i tulumarenje.
...i tulumarenje.
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Hahahaahah... Ma Epikur. Riba u smislu kvarnjak... :) Nego, bolje da se odjavim sa topika, rasterujem ti cure...veber wrote:koja riba?
More, vidim ja da si ti magnet za forumasice. Ja se vise slepujem. Po principu - trce mis i slon preko mosta a mis kaze "U, jebote, ala tutnjimo!"veber wrote:lako dok ih rastjeruš...
selo pomalo guta divljina.. rodica je otišla na groblje, a ja nisam jer me je bolila glava. ona je prebacivala cvijeće sa grobova koji imaju puno na grobove koji nemaju ništa..ona je grobarski robin hood. poslije ju je mama vikala zbog toga. iako već ima 45 godina, mama ju još viče.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
tsssssssfrakcija wrote:selo pomalo guta divljina.. rodica je otišla na groblje, a ja nisam jer me je bolila glava. ona je prebacivala cvijeće sa grobova koji imaju puno na grobove koji nemaju ništa..ona je grobarski robin hood. poslije ju je mama vikala zbog toga. iako već ima 45 godina, mama ju još viče.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Volio bih naučiti igrati kriket.
Ili bar gledati. Ništa ne razumijem.
Ili bar gledati. Ništa ne razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
zivi li ta rodica jos s materom,je li stara cura,etc..daj detalje ^_~frakcija wrote:selo pomalo guta divljina.. rodica je otišla na groblje, a ja nisam jer me je bolila glava. ona je prebacivala cvijeće sa grobova koji imaju puno na grobove koji nemaju ništa..ona je grobarski robin hood. poslije ju je mama vikala zbog toga. iako već ima 45 godina, mama ju još viče.
2014-04-12
nije, ima i krdo dice. Dica su smočila noge po pljusku pa su sušili patike u špakeru na drva. Onda je baba vikala, onda smo se sitili da smo i mi tako uvik močili noge po pljusku, a nju mater nije vikala. Zgazila san spuža pa ga je barba Duje skuvaIvyTeasdale wrote:zivi li ta rodica jos s materom,je li stara cura,etc..daj detalje ^_~frakcija wrote:selo pomalo guta divljina.. rodica je otišla na groblje, a ja nisam jer me je bolila glava. ona je prebacivala cvijeće sa grobova koji imaju puno na grobove koji nemaju ništa..ona je grobarski robin hood. poslije ju je mama vikala zbog toga. iako već ima 45 godina, mama ju još viče.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» dissertations for sale
» S Putinom nema šale!
» Nema šale s katolčadi
» Sale Mutavi izrešetan u Bačvanskoj?
» Dačić Hrvatskoj:Dosta šale!
» S Putinom nema šale!
» Nema šale s katolčadi
» Sale Mutavi izrešetan u Bačvanskoj?