not 4 sale [chat]
Page 25 of 31
Page 25 of 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Re: not 4 sale [chat]
jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
ko zna šta je ona prevela...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
i treba rupa za strujuIvyTeasdale wrote:Usrecio bi se..bilo bi rupa u zidu i krvavih prstiju..;P
imam rukavice...
2014-12-30
imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
2016-03-09
koliko ucenika ima u toj skolifrakcija wrote:ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
2014-04-19
haha 800..al ja radim za sad samo sa desetak..pravim se pametna..mišan se u tuđi posa..mišan se u tuđe roditeljstvo..skupljam im herbarije, pišem domaće..ispripadala sam ih kako su besperspektivni ako izgube pravo na školovanje samo da se upregnu..mogla bi snosit krivnju ako ništa ne urodi plodom..prckov wrote:koliko ucenika ima u toj skolifrakcija wrote:ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
2016-03-09
jel to osnovna skola?frakcija wrote:haha 800..al ja radim za sad samo sa desetak..pravim se pametna..mišan se u tuđi posa..mišan se u tuđe roditeljstvo..skupljam im herbarije, pišem domaće..ispripadala sam ih kako su besperspektivni ako izgube pravo na školovanje samo da se upregnu..mogla bi snosit krivnju ako ništa ne urodi plodom..prckov wrote:koliko ucenika ima u toj skolifrakcija wrote:ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
ovdje u osnovnoj nema padanja
2014-04-19
nije..srednja u kojoj predajem..delikventi vape za pažnjom..prckov wrote:jel to osnovna skola?frakcija wrote:haha 800..al ja radim za sad samo sa desetak..pravim se pametna..mišan se u tuđi posa..mišan se u tuđe roditeljstvo..skupljam im herbarije, pišem domaće..ispripadala sam ih kako su besperspektivni ako izgube pravo na školovanje samo da se upregnu..mogla bi snosit krivnju ako ništa ne urodi plodom..prckov wrote:koliko ucenika ima u toj skolifrakcija wrote:ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
2016-03-09
frakcija wrote:nije..srednja u kojoj predajem..delikventi vape za pažnjom..prckov wrote:jel to osnovna skola?frakcija wrote:haha 800..al ja radim za sad samo sa desetak..pravim se pametna..mišan se u tuđi posa..mišan se u tuđe roditeljstvo..skupljam im herbarije, pišem domaće..ispripadala sam ih kako su besperspektivni ako izgube pravo na školovanje samo da se upregnu..mogla bi snosit krivnju ako ništa ne urodi plodom..prckov wrote:koliko ucenika ima u toj skolifrakcija wrote:ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
mora da zapostavljas muza i kuzinu, jer pazi 'vako, ja jos nisam vidiovidio rogato prase.....dobro da imaš energije bavit se time.
2014-04-19
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
imam energije za to jer uz kužinu muža i dicu nemam ni krave ni kokoši ni vinograde..a uz to sam još kilava kolko druge vridnije žene stignu..ne odam po kavama..ne idem u nikakve večernje izlaske..malo tu proćakulam..s druge strane osjećala bi da nosim dio krivice ako ova dica pođu naopako, a ja nisam mrdnula prstom, iako sam imala prilike..s time bi bilo teško živit..prckov wrote:frakcija wrote:nije..srednja u kojoj predajem..delikventi vape za pažnjom..prckov wrote:jel to osnovna skola?frakcija wrote:haha 800..al ja radim za sad samo sa desetak..pravim se pametna..mišan se u tuđi posa..mišan se u tuđe roditeljstvo..skupljam im herbarije, pišem domaće..ispripadala sam ih kako su besperspektivni ako izgube pravo na školovanje samo da se upregnu..mogla bi snosit krivnju ako ništa ne urodi plodom..prckov wrote:koliko ucenika ima u toj skolifrakcija wrote:ma bavim se oko propaliteta po školi pa sam odsutna duhom, a htjela bih podijelit jade. Učim sve predmete sa tuđon dicon mukte, samo da ne padnu, a neki ne izgube i pravo na školovanje. Kad ih je puno onda rade nered za koji ja odgovaram..i sad sam u grču kako će sutra pisat test iz matiše. ostali im nonšalantno dilu ase..ostali su od malena bili uzorna djeca pa nemaju sluha za propalice kojima duše jezde nekim drugim prostranstvima i koji trenutno uče neke druge životne škole..prckov wrote:imam jednog bugarina poznanika, nije ga tesko razumjet a i on razumije i srpski i makedonski i hrvatski.frakcija wrote:jupiii! čer mi je u europskom parlamentu prevodila ostaloj dici tekstove sa bugarskog na engleski. pitam je kako znaš ćirilicu, a ona kaže da je naučila sama. a kako znaš bugarski? -pa razumljiv mi je...prckov wrote:ma samo ti meni pričaj srećo mojafrakcija wrote:Pa rekla mi je megi da sve pričam pa sam sve pričala.veber wrote:što ova frakcija može nadrobit...
nego, sto teee neeemaaa
ovdje u osnovnoj nema padanjamora da zapostavljas muza i kuzinu, jer pazi 'vako, ja jos nisam vidiovidio rogato prase.....dobro da imaš energije bavit se time.
2016-03-09
Djeca će ionako završiti naopako.
Imat ješ još gori osjećaj krivice i veću grižnju savjesti zato što si im pomagala, a nisi uspjela.
Nema goreg zadatka koji čovjek može zadati sebi od onoga da pomaže nekome.
Nikome ti nisi u stanju pomoći.
I otkuda ta drskost da uopće sebi pridaješ moć da nekome možeš pomoći?
Imat ješ još gori osjećaj krivice i veću grižnju savjesti zato što si im pomagala, a nisi uspjela.
crvenkasti-
2014-04-17
djecu treba od malena uciti da mrze srbe tako kad narastu da budu pravi hrvati,crvenkasti kako ti to uredujes kod sebe?
2014-04-14
neznam sad si me zbunio,jel to bilo dok si bio srbin?
2014-04-14
Winter is coming wrote:djecu treba od malena uciti da mrze srbe tako kad narastu da budu pravi hrvati,crvenkasti kako ti to uredujes kod sebe?
mali poČetnik. doma ga fino odgajali.Dread_Pirate_Roberts wrote:Winter is coming wrote:djecu treba od malena uciti da mrze srbe tako kad narastu da budu pravi hrvati,crvenkasti kako ti to uredujes kod sebe?
ne uzbuduj se oko njega.
inace u hr besramno svrati.
2014-12-30
pa svi srbi su Čejeni,ima malo dobrih ali to sve slabo
2014-04-14
Sharpi,smanji dozivljaje ..na chatu je atmosfera opustajuca :-)
2014-04-12
Moj otac je uvijek teatralno nekoga spašavao, mada je sam bio u potpunom kaosu. Valjda je nasljedno. Odstraniš li mi nagon za spašavanjem, uništio si mi svaku svrhovitost. Možda se rađamo sa nagonom i svrhom koja je u tom trenutku potrebna društvu? Čak kad razmišljam o zidanju apartmana na moru, u njima vidim siromašnu slavonsku djecu i ljetnu školu .crvenkasti wrote:Djeca će ionako završiti naopako.
2016-03-09
Page 25 of 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Similar topics
» dissertations for sale
» S Putinom nema šale!
» Nema šale s katolčadi
» Sale Mutavi izrešetan u Bačvanskoj?
» Dačić Hrvatskoj:Dosta šale!
» S Putinom nema šale!
» Nema šale s katolčadi
» Sale Mutavi izrešetan u Bačvanskoj?