"Nisam triput vikao 'Za dom', napravio sam to četiri puta"
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
"Nisam triput vikao 'Za dom', napravio sam to četiri puta"
- Ako je ovo istina što svi pišu, onda tužiteljstvo i sud moraju pregledati svoju dioptriju jer ja nisam uzviknuo "Za dom" tri puta, nego četiri puta, što svatko kome oči služe za gledanje može provjeriti. Ne znam koja je razlika između tri i četiri puta i zašto njima odgovara da sam ja uzviknuo triput - dodao je Šimunić.
najveći reprezentativac u povijest...kad se ovome nadoda kako je rasturio turke u sred beograda,ajmeee neopisivo,...
najveći reprezentativac u povijest...kad se ovome nadoda kako je rasturio turke u sred beograda,ajmeee neopisivo,...
Re: "Nisam triput vikao 'Za dom', napravio sam to četiri puta"
joe igrač staroga kova kad su nogometom vladali velikani i herojski igrači s kojima su se navijači mogli poistovjetiti, a danas imamo prevare i plaćenike poput modrića i co.
End- Posts : 21177
2015-08-25
ende još uvijek nisi prestao kmečati...Đo najveći igrač u povijesti repke,Luka najbolji igrač u povijesti,a Pršo najdraži
scorpion-
2014-04-18
Kako je samo pokosio onu izdajicu roda svoga, Sulejmanija...ako iti jednog Hrvata treba nominirati za Nobela onda je to Joe...jebes Preloga,, Ruzicku i Andrica, Joe je prvi pravi Hrvat koji ga zaslužuje...
darth_vader-
2014-04-17
kakva gluperda. ko ga jebe...
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
Jebiga Joe, ak' to neznaš onda baš i nisi bogznakakvi jebač.muckodjubre wrote:Ne znam koja je razlika između tri i četiri puta
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:Kako je samo pokosio onu izdajicu roda svoga, Sulejmanija...ako iti jednog Hrvata treba nominirati za Nobela onda je to Joe...jebes Preloga,, Ruzicku i Andrica, Joe je prvi pravi Hrvat koji ga zaslužuje...
josip je pravi hrvat ustaša i domoljub i vidi se da mu je obitelj dobro usadila tko je i šta je za razliku od recimo rakitića koji se sto godina premišljao hoće li za nas ili švicu
kako kmeči mali čmarsrbin nikad ne dosadikuracodigraca wrote:
» Šimunić se ne da:'Nisam tri puta vikao 'za dom',vikao sam četiri puta
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1