HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Page 17 of 23
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Ero wrote:Napiši mi naslove, nabavim to ovdje...Eva wrote:Oš ti knjiga da ti posudim? Svaka ima 450-480 str. pa proučavaj.
Evo i druge. Knjiga se zove Nemoguća misija, autora Nenada Golla. Akcija iskrcavanja židovskih padobranaca 1944. na Žumberku.
I kada sam kazala tati da mi treba kak bih dala info jednom Janezu, rekel je budi oprezna, znaš da oni Sv. Geru svojataju
Guest- Guest
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Kladio bih se da ti je i danas kad si pošla u službu" uzviknuo obavezni "Pazi preko ceste!".Eva wrote:Ero wrote:Napiši mi naslove, nabavim to ovdje...Eva wrote:Oš ti knjiga da ti posudim? Svaka ima 450-480 str. pa proučavaj.
Evo i druge. Knjiga se zove Nemoguća misija, autora Nenada Golla. Akcija iskrcavanja židovskih padobranaca 1944. na Žumberku.
I kada sam kazala tati da mi treba kak bih dala info jednom Janezu, rekel je budi oprezna, znaš da oni Sv. Geru svojataju
Kako ne? Malo je trudna pa abortira. To je nama Partija dala još 78.epikur37 wrote:ne može žena biti malo trudna
"moramo strogo odvojiti antifašizam, kao vrednotu moderne Europe, i moderne Hrvatske, zapisanu u našem Ustavu, od zločinačkog jugoslavenskog komunističkog režima, pod kojim su deseci tisuća ljudi raznih nacionalnosti i ideja brutalno likvidirani kao neprijatelji naroda, bez suda i ikakvih ljudskih prava."Regoč wrote:Vidi Koli kako laže.Regoč wrote:Isto tako moramo strogo odvojiti antifašizam, kao vrednotu moderne Europe i moderne hrvatske, zapisanu u našem Ustavu
Hoće li mi netko objasniti koji su to antifašisti stradali boreći se protiv zločinačkog komunističkog režima? Dobri naši antifašisti Milanović ("Mi ili oni"), ona drugarica "Smrt fašizmu slobofda narodu", Mesić, Josipović, Goldsteini, Pusići,
2014-04-18
Mislim da je Kolinda kad je spomenula da Hrvatska počiva na pomirbi djece partizana in ustaša napravila mali previd,šahovski rečeno.
Ona je naime,zaboravila (ili je možda namjerno) izostavila i djecu pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini,jer i u toj vojsci bilo je dosta očeva i djedova hrvatskih građana,a i sa njima se treba izvršiti pomirba.
Ona je naime,zaboravila (ili je možda namjerno) izostavila i djecu pripadnika Jugoslovenske vojske u otadžbini,jer i u toj vojsci bilo je dosta očeva i djedova hrvatskih građana,a i sa njima se treba izvršiti pomirba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.
vidi ovu mujo-janez konstrukciju rečenice:
pazite se ga!
ero je bosanac iz srcu vranje...
sitting_bull-
2015-09-28
Tak govore Janjevci, ide mi gi tramvaj
Guest- Guest
Mislim da je Ero htio reći;pazite se,ba!sitting_bull wrote:Ero wrote:Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.
pazite se ga!
2014-04-22
TTako govorite vi "Jugosi".jastreb wrote:Mislim da je Ero htio reći;pazite se,ba!sitting_bull wrote:Ero wrote:Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.
pazite se ga!
Kod nas na zapadu ide:
-Pazite se koga ili čega.
sitting_bull wrote:Ero wrote:Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.
pazite se ga!
Što se sluči so avioni, kolku pati da vi prašam?
odličan komentar
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nema-fasizacije-hrvatske-ali-dominantan-je-govor-mrznje-1083325
http://www.vecernji.hr/hrvatska/nema-fasizacije-hrvatske-ali-dominantan-je-govor-mrznje-1083325
marcellus wrote:odličan komentar
Društvena klima u Hrvatskoj na najnižim je mogućim razinama. Društvo je žestoko podijeljeno, od svjetonazorskih tema (počelo je još s referendumom o braku) do povijesno-političkih činjenica na kojima je nastala suvremena hrvatska država.
To je zato jer je love sva manje, i svi smo nervozni.
A ovi nam, izgleda, više na daju.
crvenkasti-
2014-04-17
pa da piše ti lijepo da je hasanbegović postao ustaša i fašist kad je zavrnuo pipu
Di im je nestalo ono "Neka živi, živi rad"?
Samo bi džabane, ne daš-ustaša si.
Samo bi džabane, ne daš-ustaša si.
Jel se kraljica oglasila!? Jel tuče šakom o stol!?
Guest- Guest
Pošteno zarađuje svoj kru',za razliku od palikuća.Noor wrote:Jel se kraljica oglasila!? Jel tuče šakom o stol!?
Nit' ti Dunav silu gubi!
Trokrilni ormar
Guest- Guest
zgruvala se prilicno,,inace ima tijelo ka boginja...ebat..
Guest- Guest
Bogdane,koji su ti top 5 hrvatskih političarki?bogomdani wrote:zgruvala se prilicno,,inace ima tijelo ka boginja...ebat..
2014-04-22
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Similar topics
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
Page 17 of 23