HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Page 16 of 23
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
Trebat će vam barem 5 godina da uopće možete sprovesti izbore.
A Palikuća bi ve sad htio vlast...
Ni privatna UDBA mu ne može više pomoć.
A Palikuća bi ve sad htio vlast...
Ni privatna UDBA mu ne može više pomoć.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
ljute se oni koji izgube, pa ti i raspale vatru.epikur37 wrote:Jebi ga hadeze u svom pravaškom naletu prvo raspali vatru a onda ajme meni, gasi, pomirba...tuđman....
pobjednici nemaju potrebe
logicno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ljute se oni koji izgube, pa ti i raspale vatru.epikur37 wrote:Jebi ga hadeze u svom pravaškom naletu prvo raspali vatru a onda ajme meni, gasi, pomirba...tuđman....
logicno
Mislim da ne, karamarkov hadeze je najveći dio programa temeljio na lustraciji, reviziji povijesti i zadiranjem u temelje pomirbe koje je tuđman uspostavio.
Na tu su se kao na smolu zalijepili svi desničari pravaške orijentacije i probili su se kroz sam hadeze.
Osobno nisam za lustraciju ali jesam za povijesnu reviziju koja se i odvijala postupno...nekima očito presporo.
S druge strane ideološka ljevica u strahu za vlastitu dogmu je izvukla svoj arsenal i krenula preko organizacija i poluga kojima vlada u državi...
Ovo raspirivanje je došlo iz desnice a ljevica ga je prihvatila....a nije trebalo biti pokrenuto nego je trebalo pustiti da se stavr razvija iznutra i evolucijski..
Ali što ćeš kad karamarko izađe i kroz nos zaurla i zatraži obračun...e jebaji ga.ž
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
raspiivanje od ljevce je krenlo jo za mesica, sad se pojacao jer su na aparatima.epikur37 wrote:prckov wrote:ljute se oni koji izgube, pa ti i raspale vatru.epikur37 wrote:Jebi ga hadeze u svom pravaškom naletu prvo raspali vatru a onda ajme meni, gasi, pomirba...tuđman....
logicno
Mislim da ne, karamarkov hadeze je najveći dio programa temeljio na lustraciji, reviziji povijesti i zadiranjem u temelje pomirbe koje je tuđman uspostavio.
Na tu su se kao na smolu zalijepili svi desničari pravaške orijentacije i probili su se kroz sam hadeze.
Osobno nisam za lustraciju ali jesam za povijesnu reviziju koja se i odvijala postupno...nekima očito presporo.
S druge strane ideološka ljevica u strahu za vlastitu dogmu je izvukla svoj arsenal i krenula preko organizacija i poluga kojima vlada u državi...
Ovo raspirivanje je došlo iz desnice a ljevica ga je prihvatila....a nije trebalo biti pokrenuto nego je trebalo pustiti da se stavr razvija iznutra i evolucijski..
Ali što ćeš kad karamarko izađe i kroz nos zaurla i zatraži obračun...e jebaji ga.ž
o karamarku nemam osobito misljenje a isto bi bilo da je i neko drugi umjeto njega
sdp ne zna gubit, milovanovic je sujetna budala, kolerik egocentrik
2014-04-19
prckov wrote:raspiivanje od ljevce je krenlo jo za mesica, sad se pojacao jer su na aparatima.epikur37 wrote:prckov wrote:ljute se oni koji izgube, pa ti i raspale vatru.epikur37 wrote:Jebi ga hadeze u svom pravaškom naletu prvo raspali vatru a onda ajme meni, gasi, pomirba...tuđman....
logicno
o karamarku nemam osobito misljenje a isto bi bilo da je i neko drugi umjeto njega
Nisu oni na aparatima...tu su i spremni su. Doduše sad su izbačeni s vlasti.
Karamarko je debil.
Milanović neurotik.
Dva sjajna čovjek da raspire i nastave ideološki sraz Hrvata izmeđuse.
:D
SDP nije smio povući pokroviteljstvo nad Bleiburgom a onda se HDZ nastavio s pravaškim ispadima...i sve većim zalaženjem u te vode.
Mislim da je domen hrvata jaka autonomija u nekoj pristojnoj zajednici (Beč, srednj europa)...jer za suverenitet i nacionalnu politiku teško da tu ima amterijala.
2015-08-06
evo, kolinda izade sa sasvim racionalnim govorom i pozivom na racionalnost.epikur37 wrote:prckov wrote:raspiivanje od ljevce je krenlo jo za mesica, sad se pojacao jer su na aparatima.epikur37 wrote:prckov wrote:ljute se oni koji izgube, pa ti i raspale vatru.epikur37 wrote:Jebi ga hadeze u svom pravaškom naletu prvo raspali vatru a onda ajme meni, gasi, pomirba...tuđman....
logicno
Nisu oni na aparatima...tu su i spremni su. Doduše sad su izbačeni s vlasti.
Karamarko je debil.
Milanović neurotik.
Dva sjajna čovjek da raspire i nastave ideološki sraz Hrvata izmeđuse.
:D
SDP nije smio povući pokroviteljstvo nad Bleiburgom a onda se HDZ nastavio s pravaškim ispadima...i sve većim zalaženjem u te vode.
Mislim da je domen hrvata jaka autonomija u nekoj pristojnoj zajednici (Beč, srednj europa)...jer za suverenitet i nacionalnu politiku teško da tu ima amterijala.
a nasi dezurni partizani se na to sjete spomenika, kostura i sl.
ko da ih je karadzic stanco na traci
ne kazem da se hdz zna postavit ali je u takvim okolnostima to i jako tesko ucinit
ljevicarima niko ne valja niti ce ikad
2014-04-19
Nema druge ili oni ili oni....ne može žena biti malo trudna.
Ili će pobijediti karamarkova pravaška hravtska ili milanovićeva antifašistička...do istrage
Ili će pobijediti karamarkova pravaška hravtska ili milanovićeva antifašistička...do istrage
2015-08-06
oni, ovi, avioni )
a gde si ti, tebe nikad nigde nema ):)
samo oni i ovi, a mi ) ništa:):)
a gde si ti, tebe nikad nigde nema ):)
samo oni i ovi, a mi ) ništa:):)
Guest- Guest
omladina treba da pobjediepikur37 wrote: Nema druge ili oni ili oni....ne može žena biti malo trudna.
a njih realno boli curac za proslost
nek povjesnicari zaraduju plaću,
ne svako radi svoj posao
nek pliticari rade posao za koji su placeni i sve ok
2014-04-19
danas nema novih srcedrapateljnih plavušinih dramatiziranja?
sitting_bull-
2015-09-28
Šta kaže UDBA, je li piškila danas?sitting_bull wrote:danas nema novih srcedrapateljnih plavušinih dramatiziranja?
Ero wrote:Šta kaže UDBA, je li piškila danas?sitting_bull wrote:danas nema novih srcedrapateljnih plavušinih dramatiziranja?
dobar ti je eufemizam za poplavu...
sitting_bull-
2015-09-28
Pojma nemate s kim imate posla. Račun vam stiže uskoro.sitting_bull wrote:Ero wrote:Šta kaže UDBA, je li piškila danas?sitting_bull wrote:danas nema novih srcedrapateljnih plavušinih dramatiziranja?
dobar ti je eufemizam za poplavu...
Ero wrote:Pojma nemate s kim imate posla. Račun vam stiže uskoro.
kako ne znamo?
u pitanju su bedanec i mojca...
sitting_bull-
2015-09-28
Nema više šlepanja. Potrošite to što ste nasisali i fajrund.sitting_bull wrote:Ero wrote:Pojma nemate s kim imate posla. Račun vam stiže uskoro.
kako ne znamo?
u pitanju su bedanec i mojca...
Ero wrote:Nema više šlepanja. Potrošite to što ste nasisali i fajrund.
baš me zanima hoće li kalmeta platiti jamčevinu (ako bude dozvoljena) za otpisanog?
sitting_bull-
2015-09-28
Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.sitting_bull wrote:Ero wrote:Nema više šlepanja. Potrošite to što ste nasisali i fajrund.
baš me zanima hoće li kalmeta platiti jamčevinu (ako bude dozvoljena) za otpisanog?
Ero wrote:Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.
ima, ali u njoj su samo njegovi pajtaši i jataci...
sitting_bull-
2015-09-28
Pravaši su HDZ-ovi 'loudspeakers' od samog početka. Sad se ćuju from the horse's mouth - od Hase.epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote: a onda se HDZ nastavio s pravaškim ispadima...i sve većim zalaženjem u te vode.
Guest- Guest
Naći će se ponešto i za vas.sitting_bull wrote:Ero wrote:Ima i "otpisani" svoju crnu teku, pazite se ga.
ima, ali u njoj su samo njegovi pajtaši i jataci...
Ero wrote:Napiši mi naslove, nabavim to ovdje...Eva wrote:Oš ti knjiga da ti posudim? Svaka ima 450-480 str. pa proučavaj.
Evo i druge. Knjiga se zove Nemoguća misija, autora Nenada Golla. Akcija iskrcavanja židovskih padobranaca 1944. na Žumberku.
I kada sam kazala tati da mi treba kak bih dala info jednom Janezu, rekel je budi oprezna, znaš da oni Sv. Geru svojataju
Guest- Guest
Page 16 of 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Similar topics
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović nakon drugog kruga konzultacija
» Premijeri Australije i Novog Zelanda pozdravili posjet hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
Page 16 of 23