‘ČETNIK, ORJUNAŠ, IZROD…’
Page 1 of 1
‘ČETNIK, ORJUNAŠ, IZROD…’
...svi vi koji živite svoje ideolgije, patologije i frustracije i koji ne poznajete drugi jezik osim onog vulgarnog – kako kaže zadnja kitica, puni mržnje i prezira prema svakome koji ne misli isto, koliko god glasni i vulgarni bili, niste veći Hrvati od drugih Hrvata...
Razgovaramo o 40-tim godinama prošlog stoljeća, a živimo u 2016-oj. Igramo utakmice pred praznim tribinama, ljudi ručaju po kontejnerima, stranci ne žele ulagati u Hrvatsku, ali problem je Rene Bitorajac. Sad kad ste locirali problem, poslušajte pjesmu još jedanput.
Hvala svima koji me podržavate i kojih je, na moju sreću, još uvijek mnogo više! Hvala i na vašim komentarima! Hvala i vama koji ne mislite isto, jer da smo svi isti, bilo bi nam beskrajno dosadno, ipak smo to MI HRVATI. I da, moja šahovnica počinje crvenom bojom. Bok.”
link
Razgovaramo o 40-tim godinama prošlog stoljeća, a živimo u 2016-oj. Igramo utakmice pred praznim tribinama, ljudi ručaju po kontejnerima, stranci ne žele ulagati u Hrvatsku, ali problem je Rene Bitorajac. Sad kad ste locirali problem, poslušajte pjesmu još jedanput.
Hvala svima koji me podržavate i kojih je, na moju sreću, još uvijek mnogo više! Hvala i na vašim komentarima! Hvala i vama koji ne mislite isto, jer da smo svi isti, bilo bi nam beskrajno dosadno, ipak smo to MI HRVATI. I da, moja šahovnica počinje crvenom bojom. Bok.”
link
Re: ‘ČETNIK, ORJUNAŠ, IZROD…’
Nažalost, ne znam što bih mogao spoznati iz niskostrasnih komentara poput: “Govno jedno ćelavo, smradu velikosrpski, četnički, orjunaški izrode, crve, j… ti majku i slično”.
S obzirom da ih je većina takvih; neartikuliranih, nepismenih i zlobnih, naprosto mi ne daju mogućnost za civiliziranu i normalnu komunikaciju. Preostaje mi samo da pričam sam sa sobom. Na ovu domovinu u kojoj živimo, mi Hrvati imamo potpuno jednaka prava, ali na svoju majku ipak ih imam više od vas. Kao i vi na svoju.
S obzirom da ih je većina takvih; neartikuliranih, nepismenih i zlobnih, naprosto mi ne daju mogućnost za civiliziranu i normalnu komunikaciju. Preostaje mi samo da pričam sam sa sobom. Na ovu domovinu u kojoj živimo, mi Hrvati imamo potpuno jednaka prava, ali na svoju majku ipak ih imam više od vas. Kao i vi na svoju.
1. Rene je glumio u Bosančeroskom Oskarovskom filmu, s Bosančinama, Srbendama i ostalim Yugosima.
2. Protiv lustracije.
Zna se, prikriveni čedo ko Gotovina i Kosorica
2. Protiv lustracije.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Sanjam dan kada ćeš i ti uspjeti napisati nešto konstruktivno, pametno, suvislo.udba wrote:1. Rene je glumio u Bosančeroskom Oskarovskom filmu, s Bosančinama, Srbendama i ostalim Yugosima.
2. Protiv lustracije.
..reče čovjek koje se nazove "Provokator",provocator wrote:Sanjam dan kada ćeš i ti uspjeti napisati nešto konstruktivno, pametno, suvislo.udba wrote:1. Rene je glumio u Bosančeroskom Oskarovskom filmu, s Bosančinama, Srbendama i ostalim Yugosima.
2. Protiv lustracije.
šta, ne trpiš konkurenciju ustašo?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
2015-08-08
Ne moram objasnjavati jel da? Ne moram.
darla- Admin
2015-10-22
Similar topics
» Orjunaš u Zadru "prepravlja" hrvatske natpise
» Izrod Januš se izasrao po svojim Poljacima
» Orjunaš Šuker:Bilo bi bolje da smo odigrali nerješeno protiv Španjolskke
» Izrod, Anacionalna Stoka, Srbi i Kojekakvi Ljevičari (njih 15) Prosvjeduju Protiv Oluje
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» Izrod Januš se izasrao po svojim Poljacima
» Orjunaš Šuker:Bilo bi bolje da smo odigrali nerješeno protiv Španjolskke
» Izrod, Anacionalna Stoka, Srbi i Kojekakvi Ljevičari (njih 15) Prosvjeduju Protiv Oluje
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 1 of 1