Vojvoda,nisi nam rekao da imaš bazen...!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Vojvoda,nisi nam rekao da imaš bazen...!
Re: Vojvoda,nisi nam rekao da imaš bazen...!
Koja lipota i bozansTvo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
operw wrote:Izgradit cu si takav u dvoristu
Doćiće, doćiće, sa punim okvirom 7.62mm i ak47-da ti rafalom iscrta svastiku po tim tvojim klošarskim grudin...
Guest- Guest
Nek dode, moji ss agenti zarobit ce ju i poslati u ausvitz
Guest- Guest
Similar topics
» Kad sam ga pitala: 'Gdje ti imaš sav taj novac?' rekao bi mi: 'Kod prijatelja'
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1