Bitcoin automat u Splitu -fuck yeah, fuck state, long live free market
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bitcoin automat u Splitu -fuck yeah, fuck state, long live free market
udba wrote:deda getting old wrote:udba wrote: Može doduše napisat nove Windowse i obogatit se ko Gejc, i to je u teoriji alternativa.
...
Nego de ti to ispitaj malo sa tim bitcoinima pa da se i mi ostali forumasi malo oparimo, ne moramo kao Gejts .
darla- Admin
2015-10-22
a
Poanta: ili 40% državi ili rizikuj.
Nije problem se bavit s ničim dok te ne ulove. Kolega se bavio poljoprivredom i išla konoplja ko luda, al on se kurčio, te novi Punto te Marlboro sve dok mu nije jedno veče kuća i dvorište bilo oblepljeno onim trakama "stop policija" i pet auta ispred kuće vrtilo one plave lampe na krovu.darla wrote:udba wrote:deda getting old wrote:udba wrote: Može doduše napisat nove Windowse i obogatit se ko Gejc, i to je u teoriji alternativa.
...
Nego de ti to ispitaj malo sa tim bitcoinima pa da se i mi ostali forumasi malo oparimo, ne moramo kao Gejts .
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:
Nije problem se bavit s ničim dok te ne ulove. Kolega se bavio poljoprivredom i išla konoplja ko luda, al on se kurčio, te novi Punto te Marlboro sve dok mu nije jedno veče kuća i dvorište bilo oblepljeno onim trakama "stop policija" i pet auta ispred kuće vrtilo one plave lampe na krovu.
Da novi Punto ...
Okei shvatila silenzio stampa, tiho i rabotaj tovaris .
darla- Admin
2015-10-22
uffff..ova Darla je stvarno Erotična...
Guest- Guest
Obogatit se mozes ako ga sam izrudaris ili kao naši susjedi Janezi imaš najveću online burzu za bitcoine. Dobro, oni su uletitlli kad je krahirao mtwox i tada su im predviđali zatvor.darla wrote:udba wrote:deda getting old wrote:udba wrote: Može doduše napisat nove Windowse i obogatit se ko Gejc, i to je u teoriji alternativa.
...
Stvar je u tome da bitcoin prihvaćaju na sve vise mjesta, negdje prije bilo na vijestimavkako je jedan frizerski salon uveo plaćanje bitcoinima.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Long live
» UMJESTO ŠKRABICE STIŽE AUTOMAT
» Benzin Cene Market
» Neoliberalni kapitalizma - Fuck yeah
» Neoliberalni kapitalizma - Fuck yeah part.2
» UMJESTO ŠKRABICE STIŽE AUTOMAT
» Benzin Cene Market
» Neoliberalni kapitalizma - Fuck yeah