Kolinda će pod istražno povjerenstvo?
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda će pod istražno povjerenstvo?
E fakat stupidno s tim Mesićem
Dosta Vise njegovih ustaskih faza . I fraza i floskula.
Bio je period kad je covjek uronjen u HDZ stranku i vladajuću garnituru. Otada jr proteklo mnogo Neretve i shvatio je odakle duga vjetar . Odjebo je HDZ i ok.
Svi smo u početku prosrali neki svoj ustaski pedigre i veze .
I ja.
Ali Mesić je bio u cjelini nas najbolji predsjednik i to bas radi zbog zaokreta u ideološkom smislu . Plivatiprotiv struje i boriti se lavovski. To moze samo pravi antifašist kao sto je bio Tito.
Na kraju , vrijrme ocito cini svoje . STAVLJA STVARI I LJUDE NA MJESTO. lijepu precednicu pred ogledalo i na stol . A Mesić u red dobrih poštenih politicara.
Bio je period kad je covjek uronjen u HDZ stranku i vladajuću garnituru. Otada jr proteklo mnogo Neretve i shvatio je odakle duga vjetar . Odjebo je HDZ i ok.
I ja.
Ali Mesić je bio u cjelini nas najbolji predsjednik i to bas radi zbog zaokreta u ideološkom smislu . Plivatiprotiv struje i boriti se lavovski. To moze samo pravi antifašist kao sto je bio Tito.
Na kraju , vrijrme ocito cini svoje . STAVLJA STVARI I LJUDE NA MJESTO. lijepu precednicu pred ogledalo i na stol . A Mesić u red dobrih poštenih politicara.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
sitting_bull wrote:Ero wrote:
To ti se je upravo desilo. Uvijek ih imaš u ustih.
bravo, pobjeguljo!
sad tvoja kasaba svršava kako si ti pametno odgovorio !
međutim, ovdje pričamo o plavuši i tvoj primitivan pokušaj zamjene govornika samo pokazuje kako je i tvoj primitivni mozak svjestan u koja se govna plavuša uvaljala.
gotovo mi dođe da poželim da ti i plavuša zamijenite glave, možda bi tvoja bosanska glava za nijansu bila pametnija od plavušine...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
neki dan sam pročitala (ako ne laže) i zinula od nevjerice
Hah, ocito je zena s HDZ navikama i ponašanjem .
Nije joj za vjerovati
Najbolje da ode na put u prijateljske zemlje i jakovu dadu službeni auto jer se šešelj sprema da je posjeti.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kaja_333 wrote:
aha, hoće jer je to jako teško kazneno djelo...a onda će na streljanje u ime narodnog suda sfrj.
aj bjež budaletino jedna
šupljačo, aj još mlataraj
di ti radiš..i ti su se usrećili
Guest- Guest
Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
hladno
Guest- Guest
Sora wrote:E fakat stupidno s tim Mesićem
I ja.
ne može ustašoidna ekipa preboljeti što je izgubila uglednog člana!
znaju oni kako je mesić jedini imao muda putovati u beograd kad su slobini četnici bili svugdje i kad je svaki dan glava mogla skliznuti s ramena i znaju kako je mesić iznutra vidio sličnost hdz-a i miloševića pa odlučio ne biti dio te priče.
ekipa iz hdz-a se prema mesiću odnose kao osvetoljubiva napuštena ljubavnica prema ljubavniku koji je odabrao drugu.
sitting_bull-
2015-09-28
v_vlado wrote:Najbolje da ode na put u prijateljske zemlje i jakovu dadu službeni auto jer se šešelj sprema da je posjeti.....
problem je što je hrvatska manja od amerike pa se iz svih lokacija u hrvatskoj može vratiti, ako ne isti dan, ono sutradan...
sitting_bull-
2015-09-28
Impeachment is a process in which an official is accused of unlawful activity, the outcome of which, depending on the country, may include the removal of that official from office as well as criminal or civil punishment.
Croatia
President of Croatia: Sabor starts the impeachment process with two-thirds majority in favor of impeachment and then Constitutional Court has to accept that with two-thirds majority of justices in favor of impeachment. This has never happened in the history of the Republic of Croatia.
Croatia
President of Croatia: Sabor starts the impeachment process with two-thirds majority in favor of impeachment and then Constitutional Court has to accept that with two-thirds majority of justices in favor of impeachment. This has never happened in the history of the Republic of Croatia.
Guest- Guest
Pivo? Može.Noor wrote:Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
hladno
Ero wrote:Pivo? Može.Noor wrote:Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
hladno
ok, ti častiš?
Guest- Guest
Ero wrote:Pivo? Može.Noor wrote:Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
hladno
Tebi i Kobasa ?
smrad?!Noor wrote:Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
hladno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sve znaju..koli u zatvor...u ime naroda!Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prckov wrote:
smrad?!
Primitivizam? (to tebe ide jel )
darla- Admin
2015-10-22
a tebi usne ovog stjepana na pizduSora wrote:Ero wrote:Pivo? Može.Noor wrote:Ero wrote:Misliš da ste frizerke bolje?Noor wrote:Sora wrote:Kaja je pravnica ?
hladno
Tebi i Kobasa ?
2014-04-19
zamislite samo koliko bi godina mesić služio zatvora zbog izrečenoga da je to tako kako naši dragi antifašisti zamišljaju, jedno 20.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:zamislite samo koliko bi godina mesić služio zatvora zbog izrečenoga da je to tako kako naši dragi antifašisti zamišljaju, jedno 20.
Koliko?
Ti si pravnica .
Sora wrote:kaja_333 wrote:zamislite samo koliko bi godina mesić služio zatvora zbog izrečenoga da je to tako kako naši dragi antifašisti zamišljaju, jedno 20.
Koliko?
Ti si pravnica .
Guest- Guest
ma ne, ja sam kulturan.darla wrote:prckov wrote:
smrad?!
Primitivizam? (to tebe ide jel )
odkud ti to
2014-04-19
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Istražno povjerenstvo o Agrokoru: 6 razloga zašto DA
» Još prije 20 godina zbog mulje Todorića osnovano je saborsko istražno povjerenstvo a vodio ga je Šeks..kako je to završilo..?
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
» Konačno: HDZ-e ukinio Povjerenstvo za sukob interesa
» Još prije 20 godina zbog mulje Todorića osnovano je saborsko istražno povjerenstvo a vodio ga je Šeks..kako je to završilo..?
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
» Konačno: HDZ-e ukinio Povjerenstvo za sukob interesa
Page 3 of 6