Lozančić neće biti moj savjetnik, ali zavrijedio je adekvatnu poziciju
Page 1 of 1
Lozančić neće biti moj savjetnik, ali zavrijedio je adekvatnu poziciju
"Ovih dana vrtjelo se po novinama da će biti moj savjetnik, ali to nije točno. On neće biti moj savjetnik, ali je zavrijedio da mu nađemo adekvatnu poziciju. O njegovoj novoj poziciji pravodobno ćemo izvijestiti," izjavio je Orešković u intervjuu za sutrašnji Jutarnji list i dodao kako je "sigurno da neće raditi u sustavu Vlade."
http://direktno.hr/en/2014/direkt/47242/Lozančić-neće-biti-moj-savjetnik-ali-zavrijedio-je-adekvatnu-poziciju.htm
Ona priča o tome da će on postati savjetnik predsjednice je valjda spin da se makne pozornost sa Zokija i SDP-a.
http://direktno.hr/en/2014/direkt/47242/Lozančić-neće-biti-moj-savjetnik-ali-zavrijedio-je-adekvatnu-poziciju.htm
Ona priča o tome da će on postati savjetnik predsjednice je valjda spin da se makne pozornost sa Zokija i SDP-a.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Lozančić neće biti moj savjetnik, ali zavrijedio je adekvatnu poziciju
gargamel0101 wrote:
[color=#464646][font=Arial, sans-serif]Ona priča o tome da će on postati savjetnik predsjednice je valjda spin
savjetnik Oreškovića
Guest- Guest
Similar topics
» Milanović otkrio kakva će biti inauguracija, neće biti skoro nitko
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Koli se nece kandidirati za predsjednicu ako dobije visoku poziciju u EK a sa te pozicije pikirat ce na celno mjesto HDZ-a
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» 2019. za EU neće biti laka
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» Koli se nece kandidirati za predsjednicu ako dobije visoku poziciju u EK a sa te pozicije pikirat ce na celno mjesto HDZ-a
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» 2019. za EU neće biti laka
Page 1 of 1