Koli se nece kandidirati za predsjednicu ako dobije visoku poziciju u EK a sa te pozicije pikirat ce na celno mjesto HDZ-a
Page 1 of 1
Koli se nece kandidirati za predsjednicu ako dobije visoku poziciju u EK a sa te pozicije pikirat ce na celno mjesto HDZ-a
https://direktno.hr/direkt/predsjednica-smatra-kako-bi-pozicija-sefa-ek-bila-sjajno-priznanje-za-hrvatsku-u-tom-slucaju-bi-razmislila-o-kandidaturi-za- seficu-HDZ-a-159.216 /
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Koli se nece kandidirati za predsjednicu ako dobije visoku poziciju u EK a sa te pozicije pikirat ce na celno mjesto HDZ-a
izgleda nista od kandidature koli...ocito je dobila signal da je ceka visoka pozicija u EK...zato odgađa svoju odluku cak sve do obiljezavanja oluje...škoro rules
2015-09-08
Re: Koli se nece kandidirati za predsjednicu ako dobije visoku poziciju u EK a sa te pozicije pikirat ce na celno mjesto HDZ-a
meni se cini d a je ovaj put koli preveslala plenkija...pa mu grabi fotelju koju on pikira a hdz ostaje bez kandidata..ili ce morati dati potporu škori...jer drugih kandidata koji moze ugrabiti fotelju jednostavno nema...
2015-09-08
vuksadinare wrote:meni se cini d a je ovaj put koli preveslala plenkija...pa mu grabi fotelju koju on pikira a hdz ostaje bez kandidata..ili ce morati dati potporu škori...jer drugih kandidata koji moze ugrabiti fotelju jednostavno nema...
vlast je slast.
Guest- Guest
Mislim da ovo s KGK kao predsjednicom eu komisije i nije tako loša ideja.
Poslije toga se jope' može kandidirat za predsjednicu HR, a možda i za sekretarku NATO.
Sposobna je, jbga...
PS: Da bi pikirala na čelno mjesto HDZ-a? Luda nije...
Poslije toga se jope' može kandidirat za predsjednicu HR, a možda i za sekretarku NATO.
Sposobna je, jbga...
PS: Da bi pikirala na čelno mjesto HDZ-a? Luda nije...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Koli
Kud vise nude, ti zeni bolje
Otisla u vasingtnu iz ambasade ko kucka
A sad ce isto
Domljubi su to moj brate
A sad ce isto
Domljubi su to moj brate
Petokolonaši iznenagjeni i uznemireni...Sora wrote:Koli
A sad ce isto
Domljubi su to moj brate
Imate vi pravo i lagati, demokracija je...Samo je važno da vas se ima pod kontrolom.
2016-07-22
Eroo wrote:Petokolonaši iznenagjeni i uznemireni...Sora wrote:Koli
A sad ce isto
Domljubi su to moj brate
Imate vi pravo i lagati, demokracija je...Samo je važno da vas se ima pod kontrolom.
PS: Komšić je "hižoljub", što bi reko efendija ex reis Cerić
Jadnik, njega nitko ne traži. Prostor kretana mu ograničen na trokut Tuzla-Sarajevo-Zenica.
2016-07-22
Similar topics
» Kolinda će predložiti jugonostalgičarku Pusić na visoku poziciju u UN-u
» Vucici napusta celno mjesto SNS-a zbog poraza vlastite politike na Kosovu a najavio tuzakanje zapadnih drzava u mjesanje za izbore u BiH
» Šok u Francuskoj: Hollande se neće kandidirati za drugi mandat!
» Hollande se neće kandidirati za drugi predsjednički mandat
» Lozančić neće biti moj savjetnik, ali zavrijedio je adekvatnu poziciju
» Vucici napusta celno mjesto SNS-a zbog poraza vlastite politike na Kosovu a najavio tuzakanje zapadnih drzava u mjesanje za izbore u BiH
» Šok u Francuskoj: Hollande se neće kandidirati za drugi mandat!
» Hollande se neće kandidirati za drugi predsjednički mandat
» Lozančić neće biti moj savjetnik, ali zavrijedio je adekvatnu poziciju
Page 1 of 1