dan sjećanja na žrtve i junaštvo židovskog naroda....
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: dan sjećanja na žrtve i junaštvo židovskog naroda....
išao si naglasiti osobnu uvredu što je previše, najbolje bi bilo kad ništa od toga ne bi koristili, ali jel..Regoč wrote:Kic, primam opomenu. No, je li ustaško krdo prihvatljiva kvalifikacija? Za to ne ide opomena? Mogu li onda reći da su admini na forumu četničko krdo? Savjetuj me, ne znam što se smije. Ili je u pitanju tko smije?
Inače ovom Slavku, u glavi partizancicu od 13 godina kako mu tepaju je Kaptol prije 5,6 godina kao odgovor na prozivku zašto nisu u Jasenovcu odgovorio javno, u dnevnim novinama, popisom jedinice Koce Popovića osumnjičenom za pokolje po Sloveniji gdje se gle čuda nalazi Slavkecovo ime! I nas simpatični Slavko je nakon toga javno zašutio na par godina a sto je vrlo znakovito.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nema ovdje ni predsjednice, ni hr Vlade, niti hr naroda, da se brane svi ponaosob kad ih se vrijeđa.kic wrote:išao si naglasiti osobnu uvredu što je previše, najbolje bi bilo kad ništa od toga ne bi koristili, ali jel..Regoč wrote:Kic, primam opomenu. No, je li ustaško krdo prihvatljiva kvalifikacija? Za to ne ide opomena? Mogu li onda reći da su admini na forumu četničko krdo? Savjetuj me, ne znam što se smije. Ili je u pitanju tko smije?
Jel mogu ja tom okotu da hebem nanu naninu , kad ih vrijeđaju? Samo pitam, nemo ljutiš.
Last edited by Ero on 5/5/2016, 16:53; edited 1 time in total
Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
Ja sam mislila da je to prihvaceno kao uvrijezeni pristup i rjecnik.
;-)
;-)
2014-04-12
Niste ga ušutkali! Samo se povukao u ilegalu i smišlja novu strategiju koju je objasnio u svojoj novoj knjizi o Jasenovcu...na čijoj promociji nitko od ovdašnjih antifašista nije bio!kaja_333 wrote:Inače ovom Slavku, u glavi partizancicu od 13 godina kako mu tepaju je Kaptol prije 5,6 godina kao odgovor na prozivku zašto nisu u Jasenovcu odgovorio javno, u dnevnim novinama, popisom jedinice Koce Popovića osumnjičenom za pokolje po Sloveniji gdje se gle čuda nalazi Slavkecovo ime! I nas simpatični Slavko je nakon toga javno zašutio na par godina a sto je vrlo znakovito.
2014-04-15
da, megi i dijagram su najgoriIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
dijagram-
2015-08-09
kojem okotu sad? ne ljutim se :DEro wrote:Nema ovdje ni predsjednice, ni hr Vlade, niti hr naroda, da se brane svi ponaosob kad ih se vrijeđa.kic wrote:išao si naglasiti osobnu uvredu što je previše, najbolje bi bilo kad ništa od toga ne bi koristili, ali jel..Regoč wrote:Kic, primam opomenu. No, je li ustaško krdo prihvatljiva kvalifikacija? Za to ne ide opomena? Mogu li onda reći da su admini na forumu četničko krdo? Savjetuj me, ne znam što se smije. Ili je u pitanju tko smije?
Jel mogu ja tom okotu da hebem nanu naninu , kad ih vrijeđaju? Samo pitam, nemo ljutiš.
nije nego ne vidimIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
neka nas baniraju,pa nek'mir zavlada forumskim hodnicima..8-)dijagram wrote:da, megi i dijagram su najgoriIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
2014-04-12
Ja sam podrijetlom iz krajeva s bogatim izričajem po tom pitanju.IvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
E, sad, uzimam u obzir da to nije za svačije uši pa se uzdržim
od korištenja našeg arsenala psovki. Dokle tako, vidjet ćemo.
Mislim da je mislio napisati otoku.kic wrote:kojem okotu sad? ne ljutim se :DEro wrote:Nema ovdje ni predsjednice, ni hr Vlade, niti hr naroda, da se brane svi ponaosob kad ih se vrijeđa.kic wrote:išao si naglasiti osobnu uvredu što je previše, najbolje bi bilo kad ništa od toga ne bi koristili, ali jel..Regoč wrote:Kic, primam opomenu. No, je li ustaško krdo prihvatljiva kvalifikacija? Za to ne ide opomena? Mogu li onda reći da su admini na forumu četničko krdo? Savjetuj me, ne znam što se smije. Ili je u pitanju tko smije?
Vjerovatno je mislio ili na Krk,ili na Lošinj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ok..prilagođavam pristup ;-)kic wrote:nije nego ne vidimIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
2014-04-12
nikad nisu, tko zna zasto, neka protekcija godinamaIvyTeasdale wrote:neka nas baniraju,pa nek'mir zavlada forumskim hodnicima..8-)dijagram wrote:da, megi i dijagram su najgoriIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
dijagram-
2015-08-09
jer izgledamo opasno B-)dijagram wrote:nikad nisu, tko zna zasto, neka protekcija godinamaIvyTeasdale wrote:neka nas baniraju,pa nek'mir zavlada forumskim hodnicima..8-)dijagram wrote:da, megi i dijagram su najgoriIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
2014-04-12
i onda se žališ kad se piše abjuz od istinoljubivih korisnika...kic wrote:nije nego ne vidimIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
2014-04-15
a bogami možda je i Cresjastreb wrote:Mislim da je mislio napisati otoku.kic wrote:kojem okotu sad? ne ljutim se :DEro wrote:Nema ovdje ni predsjednice, ni hr Vlade, niti hr naroda, da se brane svi ponaosob kad ih se vrijeđa.kic wrote:išao si naglasiti osobnu uvredu što je previše, najbolje bi bilo kad ništa od toga ne bi koristili, ali jel..Regoč wrote:Kic, primam opomenu. No, je li ustaško krdo prihvatljiva kvalifikacija? Za to ne ide opomena? Mogu li onda reći da su admini na forumu četničko krdo? Savjetuj me, ne znam što se smije. Ili je u pitanju tko smije?
Vjerovatno je mislio ili na Krk,ili na Lošinj.
Ero,ti bi kao čeljade iz kraja sa bogatim,kićenim,guslarskim izričajem,trebao izbjegavati vulgarizme,ili ih pak zamjenjivati nekim manje poznatim riječima iz tog okruženja.Ero wrote:Ja sam podrijetlom iz krajeva s bogatim izričajem po tom pitanju.IvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i ja sam,ali me takav pristup ne zanima..:DEro wrote:Ja sam podrijetlom iz krajeva s bogatim izričajem po tom pitanju.IvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
2014-04-12
n_razbojnik wrote:i onda se žališ kad se piše abjuz od istinoljubivih korisnika...kic wrote:nije nego ne vidimIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
90% tjedna vas ne čitam šta
podjeli funkcije, raspiši natječaj...od golog profita ne vidiš muke nas malih ljudikic wrote:n_razbojnik wrote:i onda se žališ kad se piše abjuz od istinoljubivih korisnika...kic wrote:nije nego ne vidimIvyTeasdale wrote:Ima ih vise koji tako konstantno vrijeđaju,pa se ne reagira.
;-)
90% tjedna vas ne čitam šta
2014-04-15
PS: Od sada nitko neće biti pošteđen, osim oni koji skrivaju identitet,
kao što su Usnija, Šiting...čujem i Jastreb. I još poneki.Kažu da ima i lažnih
Židova na našem forumu...Ima i lažnih Hrvata , kao što su...
Dajmo ih pobrojat, da nebi one druge nepotrebno vrijeđali.
kao što su Usnija, Šiting...čujem i Jastreb. I još poneki.Kažu da ima i lažnih
Židova na našem forumu...Ima i lažnih Hrvata , kao što su...
Dajmo ih pobrojat, da nebi one druge nepotrebno vrijeđali.
Last edited by Ero on 5/5/2016, 17:02; edited 2 times in total
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dan sjećanja na Stjepana Radića i lipanjske žrtve
» Obilježen Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima: ‘Macelj je jedno od najvećih stratišta...‘
» Odbacivanje židovskog tabua
» 30 godina od otvorenog velikosrpskog napada i operacije 'Zaoka'.Bezvremensko junastvo policajaca Cadje i Filipovica
» Poznata srpska glumica židovskog podrijetla otkriva: Moja obitelj je preživjela Auschwitz, ali ne i Tita
» Obilježen Dan sjećanja na žrtve totalitarnih režima: ‘Macelj je jedno od najvećih stratišta...‘
» Odbacivanje židovskog tabua
» 30 godina od otvorenog velikosrpskog napada i operacije 'Zaoka'.Bezvremensko junastvo policajaca Cadje i Filipovica
» Poznata srpska glumica židovskog podrijetla otkriva: Moja obitelj je preživjela Auschwitz, ali ne i Tita
Page 4 of 6