ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca - Page 3 Empty Re: Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca

Post by Guest 4/5/2016, 12:49

asilovski wrote:
pizzon wrote:nije dovoljno da bude kandidat rep. stranke
  Tramp.a  za   usa predsednika  :drinks
mi srbi uglavnom smo naklonjeni usa demokratama 
ali nakon klintona, posebno ne zelimo da nam
por. klinton deli pravdu. iako, postoje sanse da bi ona
korigovala grehe iz ne tako davne proslosti.
ti si komplet idiot, nešto između amebe i žarnjaka

a ja tebi,
u ime svih koji su glasali Tp.a 
medju republikancima amerike
da si idiot i to  na 3

Guest
Guest

Back to top Go down

Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca - Page 3 Empty Re: Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca

Post by darla 4/5/2016, 13:02

vuksadinare wrote:
..ne bi bas rekao...trump je bio nekidan izricito jasan..plati pa te branim..tu nece puno igrat ulogu mi prijatelji i slicno...

Da je Ameri inace iz dobrocinstva sudjeluju u ratovima, a ne zbog vlastite koristi i jadni nista u tim ratovima ne zarade  :D. Politicki Liberace samo prodaje muda pod bubrege onima koji misle da ce se bilo sto promijeniti.
darla
darla
Admin

2015-10-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 4/5/2016, 13:11

Srbi su za Trampa, moja sestra ce glasati za istog.
Pitanje je u slucaju pobede Trampa, kako ce proci sitni kokosari iz EU, obzirom da Tramp gleda svoj ekonomski racun na kojem ovi nisu.

Bice tu problema za neke, dok se isti okrece Rusiji i Kini, gde on vidi profit za Ameriku.

Masa njih ispada iz igre.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2016, 13:54

Serbinho-3 wrote:Srbi su za Trampa, moja sestra ce glasati za istog.

ja mu to govorim,

on se pravi lud.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 4/5/2016, 13:56

marcellus wrote:saće krenut priče trump silovao trump mafija trump ubio trump veliki sotona
a Trump aka Golden boy :^^^^

either way, ovaj Cru, izgleda ko da stalno nosi mokre gace..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2016, 13:57

darla wrote:
vuksadinare wrote:
..ne bi bas rekao...trump je bio nekidan izricito jasan..plati pa te branim..tu nece puno igrat ulogu mi prijatelji i slicno...

Da je Ameri inace iz dobrocinstva sudjeluju u ratovima, a ne zbog vlastite koristi i jadni nista u tim ratovima ne zarade  :D. Politicki Liberace samo prodaje muda pod bubrege onima koji misle da ce se bilo sto promijeniti.

hoce, 
barem ce sipci manje kenjati.
a hrvati ce staviti prst na celo,
jer nista nije vecno.
verovatno je to bez veze receno,
onako u hodu, onaj bivsi  kosmonaut,
u beogradu, skoro je bio,
da ce se usa politika nakon izbora ipak promeniti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics