Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Gotovo je Trump je predsjednički kandidat republikanaca
nema to efekta, amerikanci manje vjeruju u medije nego hrvati, a možeš misliti koliko hrvati vjeruju yutarnjem, večernjem, indexu, (pa i dnevnom) itd..marcellus wrote:saće krenut priče trump silovao trump mafija trump ubio trump veliki sotona
ameri se još više sprdaju sa medijima, mogu oni napisati što hoće, dapače svaki put kada mu idu podmetnuti neki "klip" ovaj izlazi još jači...
danas glasači u USA(tamo dominira mlađa populacija) više pogledaju neki pro-trump youtube video, + trump ima najviše followera na fejsbooku.. mediji su svoje odsvirali, još jedino u sjevernoj koreji to može funkcionirati
kako rekoh u americi par % ljudi vjeruje medijima, manje nego u Hrvatskoj (a ovdje isto nitko nevjeruje , inače nebi HDZ nikada vlast osvojio, 90% medija su protiv njih bili)
Guest- Guest
inače nije mi jasno odakle se temelje ove šeme "da će hillary pojbediti trumpa":..
te neke ankete izlaze na USA državno-korporativno kontroliranim medijma, gdje je Hillary u prednost, kako rekoh niti ameri vjeruju u medije, niti mediji pišu istinu, Trump će razvaliti Hillary kao beba zvečku
te neke ankete izlaze na USA državno-korporativno kontroliranim medijma, gdje je Hillary u prednost, kako rekoh niti ameri vjeruju u medije, niti mediji pišu istinu, Trump će razvaliti Hillary kao beba zvečku
Guest- Guest
Ovaj "znak" od Trumpa je fora , iplicira da je nazi. Da je kojim slučajem trebao biti sotonjara bilo bi naopako slovo "T" ili tako nešto
Ne mos Šlampu vise razvaliti nego sto jest...pa da izaberu Bičez,mogu nakon toga masovno pociniti samoubojstvo,koliko bi ispali retardi..
Guest- Guest
mediji u autraliji se utrkuju koji ce vise ismijat trampa
izgubili su svaku mjeru
izgubili su svaku mjeru
2014-04-19
Oke,smijeh je zdrav,mada vise mislim da je to onaj psihoticni smijeh nemoci..
Guest- Guest
da, ali pogledaj komentare ispod tih medija, tako i kod nas, i svi slave Trumpa.. na zapadu više nitko ne vjeruje medijima, tako da zapadne elite su glupe, žive još u svijetu "gdje nema interneta" "i gdje svi sljepo vjeruju BBCu , Yutarnjem, i Pravdi)
taman posla
taman posla
Guest- Guest
Čudno. Pa zar većinu medija ne drži Murdoch? Ako se ne varam on drži i Fox, a oni ne ismijavaju baš Trumpa. Nije da ga vole ali ga ne ismijavaju baš previše.prckov wrote:mediji u autraliji se utrkuju koji ce vise ismijat trampa
izgubili su svaku mjeru
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
u RH još i može proći, jer smo stara generacija pa ekipa gleda HTV...
tko od mladih u RH gleda HTV1,2,3 pa da mu Radman koji mišljenje.. ja se nesićam kada sam sjeo ispred TVa i gledao državno kontroliranu propagandu.. ili otvorio državno kontroliran yutarnji..
u USA koja je država sa puno mlađim stanovništvom(a stariji su ionako bijelci konzervativci) ljudi se informiraju preko interneta, twitera, fejsa..
zato Sanders i Trump rasturaju
tko od mladih u RH gleda HTV1,2,3 pa da mu Radman koji mišljenje.. ja se nesićam kada sam sjeo ispred TVa i gledao državno kontroliranu propagandu.. ili otvorio državno kontroliran yutarnji..
u USA koja je država sa puno mlađim stanovništvom(a stariji su ionako bijelci konzervativci) ljudi se informiraju preko interneta, twitera, fejsa..
zato Sanders i Trump rasturaju
Guest- Guest
abc 1-2-3 and abc news, channel 7, channel 9, channel 10, sbs 1-2-3, chnnel one,gargamel0101 wrote:Čudno. Pa zar većinu medija ne drži Murdoch? Ako se ne varam on drži i Fox, a oni ne ismijavaju baš Trumpa. Nije da ga vole ali ga ne ismijavaju baš previše.prckov wrote:mediji u autraliji se utrkuju koji ce vise ismijat trampa
izgubili su svaku mjeru
fox se placa, ovi su beplatni
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Sad mi je jasno.prckov wrote:abc 1-2-3 and abc news, channel 7, channel 9, channel 10, sbs 1-2-3, chnnel one,gargamel0101 wrote:Čudno. Pa zar većinu medija ne drži Murdoch? Ako se ne varam on drži i Fox, a oni ne ismijavaju baš Trumpa. Nije da ga vole ali ga ne ismijavaju baš previše.prckov wrote:mediji u autraliji se utrkuju koji ce vise ismijat trampa
izgubili su svaku mjeru
fox se placa, ovi su beplatni
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ero i Regoč dobili trčkavicuepikur37 wrote:Interes hrvatske je da pobijedi hillary dok novoj europi paše trump
Kermit-
2014-04-17
Osim ako ga ne uhapse ili ubiju, problem je što iza Hillary stoji Goldman & Sachs razbojnička skupina, a o njima...preko_vode_do_slobode wrote:inače nije mi jasno odakle se temelje ove šeme "da će hillary pojbediti trumpa":..
Kermit-
2014-04-17
preko_vode_do_slobode wrote:
kako rekoh u americi par % ljudi vjeruje medijima
Otkud ti to znaš?
crvenkasti-
2014-04-17
dobra šala..preko_vode_do_slobode wrote:nema to efekta, amerikanci manje vjeruju u medije nego hrvati,marcellus wrote:saće krenut priče trump silovao trump mafija trump ubio trump veliki sotona
2014-04-12
nije dovoljno da bude kandidat rep. stranke
Tramp.a za usa predsednika
mi srbi uglavnom smo naklonjeni usa demokratama
ali nakon klintona, posebno ne zelimo da nam
por. klinton deli pravdu. iako, postoje sanse da bi ona
korigovala grehe iz ne tako davne proslosti.
Guest- Guest
ti si komplet idiot, nešto između amebe i žarnjakapizzon wrote:nije dovoljno da bude kandidat rep. stranke
Kermit-
2014-04-17
vazno da si ti biserasilovski wrote:ti si komplet idiot, nešto između amebe i žarnjakapizzon wrote:nije dovoljno da bude kandidat rep. stranke
Guest- Guest
boli me Q za tvoj stav
vecina srba u srbiji zeli T
za predsednika usa
vecina srba u srbiji zeli T
za predsednika usa
Guest- Guest
covek koji u kampanji govori da je agresija na srbiju bila greska
ima nasu podrsku
ne da se svetimo,
samo da bude vise morala u usa politici na balkanu
ima nasu podrsku
ne da se svetimo,
samo da bude vise morala u usa politici na balkanu
Guest- Guest
asilovski wrote:ti si komplet idiot, nešto između amebe i žarnjakapizzon wrote:nije dovoljno da bude kandidat rep. stranke
a ja tebi,
u ime svih koji su glasali Tp.a
medju republikancima amerike
da si idiot i to na 3
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Francuski predsjednički kandidat: ‘LGBT i antirasističke ideologije ispiru mozak našoj djeci‘
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Todoric predsjednicki kandidat Zivog Zida?
» Dario Juričan alias Milan Bandić, predsjednički kandidat
» Francuski predsjednički kandidat: ‘LGBT i antirasističke ideologije ispiru mozak našoj djeci‘
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
Page 2 of 3