LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
v_vlado wrote:U bogati 6 je pogani broj
Zato šatoraši ludovali.,odmah im dati još dodatak na mirovinu za broj 6
zajebali su stvar kad su prosvjed prekinuli nakon 555 dana.
111 dana će još morati nadoknaditi kako bi se umilili sponzoru odozgora...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: LEKOVIĆ ‘PERE RUKE’ OD INCIDENTA: ‘Ne znam jesu li aktivisti imali pomoć novinara, ali…’
A 666 je vaš broj...Veliki Piroman vam je obećao pakao, ako sam dobro čuo.sitting_bull wrote:pobrko si brojke!Ero wrote:Ti se ne računaju što su imali podršku 104%.v_vlado wrote:Poučno....Ero wrote:Najpopularnija je trenutno u HR. Ima većinu na svojoj strani,v_vlado wrote:Nek ide u šator,tamo joj plješću.....
a vi ćeet uskoro stati svi d jedan šator, skupa s Velikim Piromanom.
Znači najveći broj građevina su paraziti,uhljebi i stranački poslušnici .....
I Staljin je bio najpopularnuji i Tito i Hitler......i Mrkvica iz BBH...
Gđa KGK je skromna i u demokraciji ima bijednih 66%.
66 je broj u savskoj gdje je bio cirkuski šator...
Ero wrote:A 666 je vaš broj...Veliki Piroman vam je obećao pakao, ako sam dobro čuo.
a, ne!
666 je vaš broj.
kaptol blagoslovio!
sitting_bull-
2015-09-28
Kak je Kolindica raširila kiseli osmjeh br.2 onomad i novčinarskom domu.
Nekako joj ne stoji. Pokazalo se da i nije tako lijepa l
Kao s osmjehom broj 3. I broj 5
Doće oni jednom na Kaptol...ako ih uopće bude pozvala. U što sumnjam.Sora wrote:Kak je Kolindica raširila kiseli osmjeh br.2 onomad i novčinarskom domu.
Bolje tako, zviždat mogu u novinarskom domu do mile volje. Koga briga.
Ne podržavam ja ni ovo zviždanje Kolindi,ali brate mili zar je bilo lijepo ono kad su u Zadru Masiću vikali "Cigane!",ili ono kad su u Kninu zviždali Zoki,ili pak one bruke u Vukovaru.abraham wrote:Kontekst kolega,kontekst. TKZV napredni na dan obiljezavanja slobode novinarstva, znaci slobode pisanja i govora ,sprjecavaju predsjednicu drzave da govori??? To moras biti dobro potup da sazvaces i opravdas. Kontekst drugi je , Jasenovac, obiljezavanje zrtve i stradanja i zvizdi se covjeku koji je prezivio logor. Kila mozga........
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:,ili ono kad su u Kninu zviždali Zoki,ili pak one bruke u Vukovaru.
ostarile ustaše pa zaboravile!
poglavniku, koji je prodao pola hrvatske, bi ta ekipa pljeskala.
pljeskali bi i kolindi prije nego ju je američki židov nije najebao da pročita što joj je napisao o endehaziji...
sitting_bull-
2015-09-28
...unca-unca-un-ca-ca...
Ero wrote:...unca-unca-un-ca-ca...
hdz iscjedak opet na cajkama...
sitting_bull-
2015-09-28
Jesil' dobija pasulj za 1.Maj, Orphane?sitting_bull wrote:Ero wrote:...unca-unca-un-ca-ca...
Ero wrote:Jesil' dobija pasulj za 1.Maj, Orphane?sitting_bull wrote:Ero wrote:...unca-unca-un-ca-ca...
opet ti sa svojim brđanskim mrkonjićgradskim forama.
stišaj hormone, juge više nema...
sitting_bull-
2015-09-28
Jel'ti šef još trči u'krug?sitting_bull wrote:Ero wrote:Jesil' dobija pasulj za 1.Maj, Orphane?sitting_bull wrote:Ero wrote:...unca-unca-un-ca-ca...
opet ti sa svojim brđanskim mrkonjićgradskim forama.
stišaj hormone, juge više nema...
Znakovito, ali neću reć o čemu se radi.Neka trči, umorit će se.
Ero wrote:Jel'ti šef još trči u'krug?
kaj ima izravni prijenos iz pogane vlake?
sitting_bull-
2015-09-28
Baš bi moga kod baba Joke, ona liči takve stvari.sitting_bull wrote:Ero wrote:Jel'ti šef još trči u'krug?
kaj ima izravni prijenos iz pogane vlake?
Vidim šiting opet po ušima dobija :sprovod:
Guest- Guest
Kontekst kolega. Kontekst. Skup je bio o medijskim slobodama sto znaci o slobodi govora i pisanja. Na takovom skupu se nekome (tko je ipak po funkciji relevantan) oduzima to pravo. Nije to bio poredizborni skup HDZ ili neka KGK kampanja. Za stolom sjedi sa ljudima iz sasvim drugih politickih i drugih svjetonazora sto zanci da je dosla na raspravu na jednakoj osnovi. Po meni kretenluk. Oni sa bandarolom??? Sto reci???jastreb wrote:Ne podržavam ja ni ovo zviždanje Kolindi,ali brate mili zar je bilo lijepo ono kad su u Zadru Masiću vikali "Cigane!",ili ono kad su u Kninu zviždali Zoki,ili pak one bruke u Vukovaru.abraham wrote:Kontekst kolega,kontekst. TKZV napredni na dan obiljezavanja slobode novinarstva, znaci slobode pisanja i govora ,sprjecavaju predsjednicu drzave da govori??? To moras biti dobro potup da sazvaces i opravdas. Kontekst drugi je , Jasenovac, obiljezavanje zrtve i stradanja i zvizdi se covjeku koji je prezivio logor. Kila mozga........
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump pere ruke od Kurda i prepušta ih Erdoganu
» Za pomoc djecjem domu jedino reagirao vukovarski branitelj,gdje su nestale influencerice?Jesu li dobro?
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Jurič: Leković pobrkao lončiće, HND je pretvorio u političku stranku
» Za pomoc djecjem domu jedino reagirao vukovarski branitelj,gdje su nestale influencerice?Jesu li dobro?
» JESU LI ŽRTVE NA BLEIBURGU I JASENOVCU JEDNAKE? UBOJICE SIGURNO JESU!
» '' IZBORNI SKUP U KARLOVCU GRABAR-KITAROVIĆ 'Ja kao vrhovna zapovjednica znam držati pušku u rukama! Uvijek sam u prvim redovima, nisam je nekakva Kolinda i ne znam što' ''
» Jurič: Leković pobrkao lončiće, HND je pretvorio u političku stranku
Page 3 of 3