Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
Riplex wrote:bogomdani wrote:
Belgian blue?!?! Nema veze s GMO
no,samo uguglaj GMO COW i izbaci ti 80% slika belgiana...reci mi,kako od mrsave bezmesne guzice krave dobiti ovakvog Švarcenegera?..krizanjem postojecih sorti?'
za gMO popunit definiciju ti je dovoljno da ima gen rasta,gdje ce u 6-9 mjeseci postici ovu velicinu,a ne za normalnih 2-3 godine...
Guest- Guest
Re: Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
ebi ga..ja jos sakupljao prije 6-7 godina..nije da se nema..sjeme je na sigurnom i pohranjeno...asilovski wrote:Kod nas se ne čuvaju stare sorte sjmena, a to je su krivi poljoprivredni instituti, isto tako što je uništeni genetski stočno fond zapravo poljoprivredni fakulteti imaju istu ulogu kao i županijefrakcija wrote:Ovi naši po selu su sadili kineski. Taj ne obolijeva, ali isto sranje ko i kupovni, čak i zdravo starinsko sime izdegenerira oprašivanjem. To GMO je dominantno. O aditivima i hormonima da ni ne pričamo. Već sad više nemoš nać poštenu pomu u babe na pazaru. Kad naiđem, odma ću spremit sime.veber wrote:radim u prehrambenoj industriji, sutra za tipkovniom, sada sam na mobu, mozemo lamentirat. isti kurac cesnjak od moje punice ko i kineski. sastavom. kemijskim tretiranjem, ne!
gdje su domace jagode? iz vrta?
nema ih od 70-ih.
o avijacij da ne pricam, sva nadrukana hormoima i aditivima.
sutra nastavimo, za par satimoram na put.
Guest- Guest
Ne GMO su kukuruz, soja, pamuk, povrće, voće životinje se ne nalaze u prodaji (osim lososa), osim što ih hrane GMO-om, međutim u principu GMO nije toliko loš u biti kod njega je loše što istu tehnologiju kontroliraju 2-3 kompanije koje se u preko lobija nametnule takvo zakonodavstvo o autorskim pravima koje u biti cijele dijelove životinja i biljaka prisvajaju na neodređeno vrijeme i tako prave monopol nad hranom i živim svijetom, nadalje postoji velika prijetnja prirodnim sortamaod zagađenja od strane GMO-a. Međutim najveća prijetnja TTIP-a su SSID-e, autorska prava, nesmetani uvoz otrovne i štetne hrtane i pad regulacija ispravnosti proizovda, te prepuštanje svih usluga kompanijama od policije, vatrgostva, zdravstva, školstva kao i pravosuđabogomdani wrote:Riplex wrote:bogomdani wrote:
no,samo uguglaj GMO COW i izbaci ti 80% slika belgiana...reci mi,kako od mrsave bezmesne guzice krave dobiti ovakvog Švarcenegera?..krizanjem postojecih sorti?'
za gMO popunit definiciju ti je dovoljno da ima gen rasta,gdje ce u 6-9 mjeseci postici ovu velicinu,a ne za normalnih 2-3 godine...
Kermit-
2014-04-17
bogomdani wrote:ebi ga..ja jos sakupljao prije 6-7 godina..nije da se nema..sjeme je na sigurnom i pohranjeno...
Kad nastupi TTIP biti ćeš kriminialac jer će posjedovanje i korištenje takvog sjemena biti teški kriminal.
catabbath-
2015-08-22
Naravno, ali domaće pile dotrat u Zg i prodat na tržnici, e pa to nemore ispod 40 kn nikako.epikur37 wrote:Riplex wrote:frakcija wrote:genetski modificirane rajčice i jabuke ne trunu, ali nemaju ni okusa ni nutritivnih vrijednostiRiplex wrote:veber wrote:ljudi, dajte si mira. nejedemogene vec H,C,N,O spojeve.frakcija wrote:plus šta na etiketama navode samo tko je uvozio i pakirao.. nit di je, nit čime gojeno, nit čime gnjojeno, onda imaš one organske triput skuplje di na deklaraciji piše organsko majkemi..a neće valjda bit anorgansko..ništa..motiku u ruke..
u zavisosti kombinacije zovemo ih drugacije.
ugljikohidrati
proteini
masti
u cijeloj toj prici problem su aditivi, hormoni, sterodi...
ostalo su spike za pjacu.
Pričalo se ili prdilo, njima isto
Zašto nemaju nutritivne vrijednosti? Sigurno da nije dobra ko ona s moje njive, ali triba naranit stoku po gradovima. Vidi bogati s kave na kavu, motiku ne vidit i kukat kakva im je hrana.
Politika i logika neograničenog rasta je teško sranje....
A pošto ljudi pare nemaju, bolje loše nego nikakvo
Zabranit će tu prodaju uskoro, samo gledajte.Riplex wrote:Naravno, ali domaće pile dotrat u Zg i prodat na tržnici, e pa to nemore ispod 40 kn nikako.epikur37 wrote:Riplex wrote:frakcija wrote:genetski modificirane rajčice i jabuke ne trunu, ali nemaju ni okusa ni nutritivnih vrijednostiRiplex wrote:veber wrote:ljudi, dajte si mira. nejedemogene vec H,C,N,O spojeve.frakcija wrote:plus šta na etiketama navode samo tko je uvozio i pakirao.. nit di je, nit čime gojeno, nit čime gnjojeno, onda imaš one organske triput skuplje di na deklaraciji piše organsko majkemi..a neće valjda bit anorgansko..ništa..motiku u ruke..
ugljikohidrati
proteini
masti
Zašto nemaju nutritivne vrijednosti? Sigurno da nije dobra ko ona s moje njive, ali triba naranit stoku po gradovima. Vidi bogati s kave na kavu, motiku ne vidit i kukat kakva im je hrana.
2014-04-12
Daj upiši belgian blue u google i pročitaj malo. Nemoj se sramotitbogomdani wrote:Riplex wrote:bogomdani wrote:
who cares, zabranili su oni svašta nešto, pa svejedno dotiram ekipi masu domaćeg livanjskog siraIvyTeasdale wrote:Zabranit će tu prodaju uskoro, samo gledajte.Riplex wrote:Naravno, ali domaće pile dotrat u Zg i prodat na tržnici, e pa to nemore ispod 40 kn nikako.epikur37 wrote:Riplex wrote:frakcija wrote:genetski modificirane rajčice i jabuke ne trunu, ali nemaju ni okusa ni nutritivnih vrijednostiRiplex wrote:veber wrote:ljudi, dajte si mira. nejedemogene vec H,C,N,O spojeve.frakcija wrote:plus šta na etiketama navode samo tko je uvozio i pakirao.. nit di je, nit čime gojeno, nit čime gnjojeno, onda imaš one organske triput skuplje di na deklaraciji piše organsko majkemi..a neće valjda bit anorgansko..ništa..motiku u ruke..
ugljikohidrati
proteini
masti
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Trump naredio američkim tvrtkama da napuste Kinu
» Međunaridna studija pojazuje da mi nemamo nikajvog interesa u TTIP
» Rim prosvedi protiv -TTIP-
» Najveći prosvjed protiv TTIP-a do sada u Berlinu
» Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
» Međunaridna studija pojazuje da mi nemamo nikajvog interesa u TTIP
» Rim prosvedi protiv -TTIP-
» Najveći prosvjed protiv TTIP-a do sada u Berlinu
» Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji