Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:711092-Marsevi-protiv-rasizma-i-fasizma-u-vise-gradova-Italije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Afrički crnci protestuju protiv evropskih fašista u Italiji
Talijani će se morati navikavati na ove Azijate i crnce, njihove plaće za ove srednje i slabije plaćene poslove ipak nisu nešto šta će jednoga Evropljanina privući..... tako da ono ako vi sami ne želite za te plače i te poslove radit onda će crnci i Azijci
Italija privlači sve manje evropljana za rad, to je ono trećina ih dolazi iz Evrope dvije trećine iz ostatka svijeta (Afrika, Azija, Latinska Amerika)
Italija privlači sve manje evropljana za rad, to je ono trećina ih dolazi iz Evrope dvije trećine iz ostatka svijeta (Afrika, Azija, Latinska Amerika)
2014-04-11
Lipo, multikultura i kompozitno društvo se uhvatilo....
Talijani svih boja i vjera okrenite se ekonomiji :D :D :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma talijani su narod okepikur37 wrote:Lipo, multikultura i kompozitno društvo se uhvatilo....
kao ljudi
medjutim , jebeno su eksplozivni i bijesni su na arape i crnje do jaja, nebih se zacudio ako pukne u italiji gadno
kao ljudi
medjutim , jebeno su eksplozivni i bijesni su na arape i crnje do jaja, nebih se zacudio ako pukne u italiji gadno
A onda neka ih počiste, kaj sad...nije prvi put.
2015-08-06
nebi se bilo ni cuditepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:ma talijani su narod okepikur37 wrote:Lipo, multikultura i kompozitno društvo se uhvatilo....
kao ljudi
A onda neka ih počiste, kaj sad...nije prvi put.
eno na siciliji ih mafija skida cim dignu glavu, na sjeveru imaju dosta ogranicenu slobodu, barem ovi koji su dosli ko profungi, nema shetkanja ko u njemackoj, poslije 8 sati nemaju dozvolu ici na ulicu
a pomirili su se s rumunjima a i rumunji ne podnose ove odozdo samo sto su rumunji jos kraceg fitilja
Kasnije kad su isti iz Italije, pokusali preci u Francusku, Francuzi im rekose,"Odbi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa morat će se navikavati na crnce i Azijate te latinose, Evropljani im neće radit za one pare slabije plaćene poslove
Bio ja tri godine, znam šta govorim
2014-04-11
neznam bas, talijani ih ne vole ni na slaboplacenim poslovimaRayMabus wrote:Pa morat će se navikavati na crnce i Azijate te latinose, Evropljani im neće radit za one pare slabije plaćene poslove
2014-08-25
RayMabus wrote:Pa morat će se navikavati na crnce i Azijate te latinose, Evropljani im neće radit za one pare slabije plaćene poslove
Hoće,
Promijenit će se društveno uređenje, past će standard ali će se sačuvati cvilizacija. Bit će guranja i pušketanja.
Ali bolje da umre selo nego običaj.
Prema tome, ako treba ratova, neka ih bude.
2015-08-06
inace fasizam je kad neces da ti se zemlja preplavi imigrantima koji ce zalec na socijalu dok dilaju criminal
Ukinut socijalnu drzavu je prvi korak ka rjesenju problema
2014-04-19
prckov wrote:inace fasizam je kad neces da ti se zemlja preplavi imigrantima koji ce zalec na socijalu dok dilaju criminal
Posve pogrešno, zbog par bifteka zaklati kravu.
Samo socijalnu državu utvrditi u nacionalnom identitetu, ostalo otpiliti.
2015-08-06
Kakve veze ima fašizam sa migrantima.
Pustila ih Merkel, nece ih ni tamo gde nisu fasisti.
Pustila ih Merkel, nece ih ni tamo gde nisu fasisti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A pa koji će im Evropljani radit za te plače na slabije plačenim poslovima a mora radit cijelu godinu tj i živit tamo?Leviathan2 wrote:neznam bas, talijani ih ne vole ni na slaboplacenim poslovimaRayMabus wrote:Pa morat će se navikavati na crnce i Azijate te latinose, Evropljani im neće radit za one pare slabije plaćene poslove
Ne iđe to tako
2014-04-11
Italijani su inače EU građani, hrpa njih ode zapadnije, veće plaće bolji uvjeti
Prije su ovi s juga pičili na sjever Italije sad ih dosta piči malo više sjevernije od sjevera Italije.... tako to plus nizak natalitet jednostavno ono jel nema tko radit
Prije su ovi s juga pičili na sjever Italije sad ih dosta piči malo više sjevernije od sjevera Italije.... tako to plus nizak natalitet jednostavno ono jel nema tko radit
2014-04-11
oce oce, i talijani rade slaboplacene poslove i sretni suRayMabus wrote:A pa koji će im Evropljani radit za te plače na slabije plačenim poslovima a mora radit cijelu godinu tj i živit tamo?Leviathan2 wrote:neznam bas, talijani ih ne vole ni na slaboplacenim poslovimaRayMabus wrote:Pa morat će se navikavati na crnce i Azijate te latinose, Evropljani im neće radit za one pare slabije plaćene poslove
Ne iđe to tako
nemoj men te price , znam hrpu firmi gdje je placa 1200 eura i talijani uredno rade, redovni na poslu itd, dojdu crnje il arapi i uvijek neki show
Levy postoji manjak radnika za neke poslove iz xy razloga i Talijani neće da ih rade a ti poslovi su takvi da su plače tolike koliko je, poslodavac te nemože platit više nego što mu zaradiš tako da ono crnci to rade za sendvič
2014-04-11
onda moras zatvorit granice I mijenjat kompletne zakoneepikur37 wrote:prckov wrote:inace fasizam je kad neces da ti se zemlja preplavi imigrantima koji ce zalec na socijalu dok dilaju criminal
Posve pogrešno, zbog par bifteka zaklati kravu.
Samo socijalnu državu utvrditi u nacionalnom identitetu, ostalo otpiliti.
jer drzavljanstvo dobijaju I imigranti
da ne govorim koliko to vec pogoduje onim imigrantima koji su vec unutra I mnoze se
dakle, vrati se na ono moje o ukidanju
2014-04-19
Ja da sam glavni u Italiji riješio bi stvar brzo i uopće se nebi bavio pitanjem izlaska Italije iz EU ili eurozone niti bilo čime
Jednostavno bi na javnoj tv u Dnevniku rekao da pozivam cijeli svijet u Italiju tko hoće i ako se pokažu ok dobivaju talijansko državljanstvo dakle moš i u Njemačku i u Pariz i u Beč
Pa se jebite
Jednostavno bi na javnoj tv u Dnevniku rekao da pozivam cijeli svijet u Italiju tko hoće i ako se pokažu ok dobivaju talijansko državljanstvo dakle moš i u Njemačku i u Pariz i u Beč
Pa se jebite
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Afrički ing. prometa aktivni i u Italiji
» Rat protiv talijanskih fašista
» Ugo: "Antifašističkom" borbom protiv ‘fašista’ Komšić delegitimira volju Hrvata
» Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
» Rat protiv talijanskih fašista
» Ugo: "Antifašističkom" borbom protiv ‘fašista’ Komšić delegitimira volju Hrvata
» Greenpeace potvrdio sumnje: TTIP ide u korist američkim tvrtkama a protiv evropskih interesa
» Umjetnici i drugi(radnička fronta, platforma 112) pozivaju na oružanu borbu protiv fašista na vlasti
Page 1 of 2