Trajni ban iknaru
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Trajni ban Iknaru?
Re: Trajni ban iknaru
Ne pišen više tamo, ne sićan se ni pasvorda.
Nego, samo se registriraj ponovo, ni zrna žita okupatoru, u prsa nek ti pucaju
aben- Posts : 35492
2014-04-16
ma bi ako bi mogao samor adit oga recimo,ali blokirali su me tamo doslovno,ne mogu otvarati nove,nemoguce se regatiaben wrote:Ne pišen više tamo, ne sićan se ni pasvorda.
ajde ti napravi tamo novi nick i samo to napisi,da ne bi bilo opet je rekao poslije oluje,a ovo sto dolazi nije nista,zacintii cu to izgleda kako stvari stoje prilicno
mislim nije mi vazno kako ce me pljuvati i slicno,samo da opet ne kazu opet on psolije pricao,e neka bude prije
ovdje cekam samo da se ne mogu vise logati,e onda ce vidjeti svoga boga bi se reklo
dakle ja ocekujem ban ovdje,spreman sam,a ti samo tamo napisi,pa cemo vidjeti hoce li biti ili nece,ima da gromovi pucaju samo tako i ta stalno skoro
Iknar-
2014-05-29
[You must be registered and logged in to see this link.]
2014-04-16
[You must be registered and logged in to see this link.]
2014-04-16
Ode tije link kako zaobić ban, a onaj prvi link je prognoza za zadar:)
2014-04-16
Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
igraju za isti tim
2014-04-16
ne zanima me to ja igram posteno,nema zaobilazenja recimoaben wrote:Ode tije link kako zaobić ban, a onaj prvi link je prognoza za zadar:)
ma pitanje je samo aktivacije vjeruj mi,ban je samo detonator,samo cekam,ovdje vise nije vazno
neka tamo ne govore poput Branda da je opet rekao poslije,a bice jako
dakle ajde molim te tamo napisi sto sam rekao,od rijeci do rijeci,dakle istinito
ja cu na drugim forumima,ali na taj ne mogu
Iknar-
2014-05-29
Govorin ti da neman tamo akaunt, pitaj triniti, ona ga ima i u tvon je timu
2014-04-16
dakel svejedno je tko napise,samo neka napise ovo sto sam rekao,a onda KIC ide na potjernicu,jer kada vise uskomesati ce se i oni izvana
mozda da rusima malo pomognem,ipak mis e sviđaju puno vise nego ameri koji rade samo sranja svuda,u biti ne sviađa mi se nitko skoro sa oruzjem,ali neki vise neki skoro nista
nego gdje ej Brando da ga nisu uhvatili Zadrani i lincovali,ne bih zelio to
mozda da rusima malo pomognem,ipak mis e sviđaju puno vise nego ameri koji rade samo sranja svuda,u biti ne sviađa mi se nitko skoro sa oruzjem,ali neki vise neki skoro nista
nego gdje ej Brando da ga nisu uhvatili Zadrani i lincovali,ne bih zelio to
Iknar-
2014-05-29
Bilo je nešto prometnih nesrića, al nisan čua ništa za linč..
2014-04-16
nemam ja ovdje tim,kuzisaben wrote:Govorin ti da neman tamo akaunt, pitaj triniti, ona ga ima i u tvon je timu
ja sam sam ocito,moj tim je istina recimo,posebno pravda i slila na tu pravdu recimo
ne brini se mogu ja saa svime time akot reba sam,ionako nitko osim Boga ne moze sprijeciti moje Moci,dakle ja sam odlucio pitanje je samo intenzitet
dakle bilo tko neka to tamo napise,ionako ce sutra biti prekasno,jer cim vidim ban automatski ide,a moze i bez toga ocito ako hoce ali ne tako jako
dakle samo to molim istinud a napises netko tamo,a onda neka pljuju i seru po meni,bas me zanima sto ce pisati za 7 dana,ako ce pisati naravno
Iknar-
2014-05-29
Tko je slovenac ?aben wrote:Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
Trinity-
2014-04-17
ajde ti tamo napisi,ne mogu ja svuda psiati ako sam limitiran,ja cu pisati na djelima,a ti pisi tamo ovako forumskiTrinity wrote:Tko je slovenac ?aben wrote:Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
Iknar-
2014-05-29
Slovenec je jedan od najluđih nethaer forumaša koji je ikada pisao. Uglavnom su mu postovi sastavljeni od hrpe uvreda i završavaju sa pressTrinity wrote:Tko je slovenac ?aben wrote:Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus [You must be registered and logged in to see this image.]
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Tamo se često koristi taj press...a nick tog zlovenca?zanstr wrote:Slovenec je jedan od najluđih nethaer forumaša koji je ikada pisao. Uglavnom su mu postovi sastavljeni od hrpe uvreda i završavaju sa pressTrinity wrote:Tko je slovenac ?aben wrote:Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
Trinity-
2014-04-17
Stalno ga mjenja pošto ga stalno banraju
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus [You must be registered and logged in to see this image.]
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
ma poznato mi malo, ali ne mogu se sjetiti nicka
Trinity-
2014-04-17
Šta da pišem tamo?Iknar wrote:ajde ti tamo napisi,ne mogu ja svuda psiati ako sam limitiran,ja cu pisati na djelima,a ti pisi tamo ovako forumskiTrinity wrote:Tko je slovenac ?aben wrote:Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
Trinity-
2014-04-17
Janez od križa mu je upečatljiv, jer ha jastreb tako evocira
2014-04-16
pa onosto sam rekao,dakle istinu,ajde imas cak i na ovoj temi stoTrinity wrote:Šta da pišem tamo?Iknar wrote:ajde ti tamo napisi,ne mogu ja svuda psiati ako sam limitiran,ja cu pisati na djelima,a ti pisi tamo ovako forumskiTrinity wrote:Tko je slovenac ?aben wrote:Pa more pitat slovenca press,
igraju za isti tim
dakle ja ,kic,ban,akcija -reakcija,aktiviranje moci i to na jace malo dakle jaca oluja a mozda i potres
Iknar-
2014-05-29
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 2 of 6