Trajni ban iknaru
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Trajni ban Iknaru?
Trajni ban iknaru
ako ništa, nek se barem čuje glas naroda, dobit ću alergijsku reakciju ako budem morao pročitati još jedan njegov kilometarski post.
Re: Trajni ban iknaru
mislim, ja sam zapravo i odlučio, nisu mi potrebni vaši glasovi i ne krijem se iza njih, ali ako je veći dio forumaša za ostanak iknara, neću to zanemariti.
gledaj budimo iskreni,to je kao us tilu da das ljudima da kazu sto hoce a onda ti kazes sam sebi ja vrijedim 51% i sam odlucis
dakle ja sam ti tamo objasnio da si emne napao bezrazlozno
dakle ne razumijes,to je tvoj problem,ne brinis e ionako ovo sto slijedi ce imati seze sa mnom,a tos to sam rekao is toji,a ti kao covjek koji ne vjeruje u Boga ,.anđele itd,kakoc es ti to shvatiti ako razmisljas samo zemaljski dakle prizemno
citaj,ne citaj to je tvoje,ali vjerujem d aneki shvacaju,a to sto su manje od onih koji vuicu "baraba,baraba"ssto da kazem
dakle to sto radis je licemjerstvo,tvoja je zadnja naforumu,isto kao i moja khocu li aktivirati potrese i oluje
mogu i ja napraviti tko je za i gdje,ali na kraju ja odlucujem a vasi glasovi su nevaznii,slicno je i kod tebe
dakle rpestani se kritu između ljudi kada si vec odlucio,kad tad ces to aktivirati
samo sjeti se ja odlucujem kada su koristiti moci o kojima tvoje msiljenje je beznacajno,a za potrese jos nisam a rejkao sam ti da hocu,a ti to ne shvacas,a kada se desi plakati ces ilis laviti ne znam kakav si
dakle ja sam bio iskren od pocetka,rekao sam da ne trpim,budale idiote koji ne vjeruju u boga i stvorenja koja mogu koristiti moci,ti sa druge strane nisi takav nego si licemjer
ponavljam ti pazi da ne budes nova buffy koja ima teret na svojoj dusii,ili brando zbog kojega je ljeto takvo kakvo je
kada jednom pokrenes lavinu nema povratka,a poznavajuci tebe nisi nesto bolji od Branda,ako nista on je bar ozbrazovan,ali malouman stos e tice vjere
dakle na tebi je da odlucis,a onda sistem akcija <->reakcija
mogao bi bar jednom u zivotu biti iskren i reci ne vjeruje su Boga ne vjerujes da anđeli/demoni imaju moci id a si stno ljudsko bice koje koraca prema paklu,e to bi vec cijenio,a ovakos to radis to ne jer je licemjerno od tebe
ja sam oduvijek bio iskren,shvatili ljudi na netu ili ne,a ti nisi nista bolji od onih sa net,hr ili sotonista sa kriza zivota
dakle isti si proizvod samo drugo pakovanje
evo ja sam bar iskren a ti?
dakle ja sam ti tamo objasnio da si emne napao bezrazlozno
dakle ne razumijes,to je tvoj problem,ne brinis e ionako ovo sto slijedi ce imati seze sa mnom,a tos to sam rekao is toji,a ti kao covjek koji ne vjeruje u Boga ,.anđele itd,kakoc es ti to shvatiti ako razmisljas samo zemaljski dakle prizemno
citaj,ne citaj to je tvoje,ali vjerujem d aneki shvacaju,a to sto su manje od onih koji vuicu "baraba,baraba"ssto da kazem
dakle to sto radis je licemjerstvo,tvoja je zadnja naforumu,isto kao i moja khocu li aktivirati potrese i oluje
mogu i ja napraviti tko je za i gdje,ali na kraju ja odlucujem a vasi glasovi su nevaznii,slicno je i kod tebe
dakle rpestani se kritu između ljudi kada si vec odlucio,kad tad ces to aktivirati
samo sjeti se ja odlucujem kada su koristiti moci o kojima tvoje msiljenje je beznacajno,a za potrese jos nisam a rejkao sam ti da hocu,a ti to ne shvacas,a kada se desi plakati ces ilis laviti ne znam kakav si
dakle ja sam bio iskren od pocetka,rekao sam da ne trpim,budale idiote koji ne vjeruju u boga i stvorenja koja mogu koristiti moci,ti sa druge strane nisi takav nego si licemjer
ponavljam ti pazi da ne budes nova buffy koja ima teret na svojoj dusii,ili brando zbog kojega je ljeto takvo kakvo je
kada jednom pokrenes lavinu nema povratka,a poznavajuci tebe nisi nesto bolji od Branda,ako nista on je bar ozbrazovan,ali malouman stos e tice vjere
dakle na tebi je da odlucis,a onda sistem akcija <->reakcija
mogao bi bar jednom u zivotu biti iskren i reci ne vjeruje su Boga ne vjerujes da anđeli/demoni imaju moci id a si stno ljudsko bice koje koraca prema paklu,e to bi vec cijenio,a ovakos to radis to ne jer je licemjerno od tebe
ja sam oduvijek bio iskren,shvatili ljudi na netu ili ne,a ti nisi nista bolji od onih sa net,hr ili sotonista sa kriza zivota
dakle isti si proizvod samo drugo pakovanje
evo ja sam bar iskren a ti?
Iknar-
2014-05-29
Ja to i ne čitam...scrolam...kic wrote:ako ništa, nek se barem čuje glas naroda, dobit ću alergijsku reakciju ako budem morao pročitati još jedan njegov kilometarski post.
Trinity-
2014-04-17
sada si u situaciji kadfa john wayne kaze -DRAVkic wrote:mislim, ja sam zapravo i odlučio, nisu mi potrebni vaši glasovi i ne krijem se iza njih, ali ako je veći dio forumaša za ostanak iknara, neću to zanemariti.
ti msilis da neces biti okrznut jer vas ima vise,ja kazem da ces biti pogođen i to na razini svoje duse,vjeruj mi znam sto govorim,ali tii to ne razumijes
dakle POTEGNi,a onda ja potezem i aktiviram jaku oluju puno jacu od ovih ili potres negdje
ali pazi na tvoju dusu idu stradanja
Iknar-
2014-05-29
inace slicnos am rekao i Brandu oko 6 mjeseca,sada vjerojatno zali jer zna da cu ja reci istinu,te da ce biti trazen i planetarno poznat,ali to jos ne razumije,dakle Branod je povukao krivi potez,a koji ces ti povuci vidjeti cemo,ja vjerujem da ce biti krivo,abnalizirao sam tvoj nacin razmisljanja i shvatio skoro sve u vezi tebe
Iknar-
2014-05-29
briga me je li licemjerno ili ne, ako par ljudi misli da te treba ostaviti na forumu nek se izjasne, evo mogu i anonimno, a moći si zabij u pak više.
ma vidis da je licemjer,kao da ovisi o nekome,kada mu pukne u glavu samo ce njegova rijec biti vazna,slicno kao i kada ja odlucim zvati oluje,a uskotro cu zbog njega i jos jace izgleda i vjerojatno poneki potresTrinity wrote:baš provociraš ban...
dakle mene zanima istina,a ne to sto rekla kazala
takav sam bio i na drugim forumima i ne msilim se prodati za lazi
dakle istinom u glavu bez obzira na posljedice,jer je istina vaznija od ostalog
a moram priznati i da sam prilicno ljut,a ako slucajno jos budem i ako Lucioer me opsjedne e onda ce biti i mrtvih nazalost,ali ne brini imam bolju kontrolu,ali opet nemam kontriolu,kuzis
dakle samo sam raskrinkao nejga,trazi olaksanje svogha izbora,psoto vec zna sto ce napraviti samo trazi alibi,kuzis
brando je sjebao 7 mjesec i do sada,pitanje je sto ce ovaj sjebati psoto sam prilicno ljut
Iknar-
2014-05-29
nevazniokic wrote:briga me je li licemjerno ili ne, ako par ljudi misli da te treba ostaviti na forumu nek se izjasne, evo mogu i anonimno, a moći si zabij u pak više.
ja sam istio ollucio,dakel akcija -reakciaj
ajde bar Brando vise ence biti kriv za sve i ona bedasta buffy
ali zapamti jos nisam potrese aktivirao,a bome niti jacu oluju,a mogu ju pojacati ako hocu
a stos e tice Moci,vidjeti ces ionako ,kao i svi nevjernici prizemnih umova
ove godine su to spoznali Bugari,EEnglezi mozda psoto sam jednom pogrijesio
neki su cak odustali,dakle shvati jedno bio ja dobar ili los,Moci sam enke povratio,jako malo,ali oopet previse za ljude
ocigledno ce biti neka manja superolujica,zans onu sa pijavicama vjerojatno
da budem jasan mnogi su pogrijesili,analizirao sam te dosta dugo i vodje i na netu ,te zakljucio da nisi ensto bistar,dakle znas onu,-sigurno ces pogrijesiti,samoc e ti mozak to registrirati nakon mojih Moci
a psotoji i mogucnost da te neki maknu,a pri tome ne msilim samo an Hrvatsku,mnogi su enstajali,tek toliko da znas da psotoji mogucnost,posto Lucifer mi jev ratio potrese samo da ja nesto aktiviram
a dos ada jos nisam,a ti ces mozda biti okidac
dakle psoerems e na tebe primitivni covjece sto mislis,kao i na sve ljude koji me vrijeđali ili vrijeđaju one vjerne Bogu
ako nisam bar me znaju po sili,pa ce i biti silom,posto razumom,milom ocito nejde kod budala poput tebe
ja sam spreman,samo ti brises,a ja imam ruku kao na okidacu,znas poput onoga crvenog u filmovima,samo ja ne trebam mehanizaciju za aktivaciju
Iknar-
2014-05-29
idem napravitit emu ,a onda radi sto hcoes,upotoriti cu na forumu na aktiviranje potresa i snaznijih oluja,sto god da se dogodi nekic e saznati,a onda ce se rijesiti odgovornih,ako me razumijes
dakle,bices kasnije trazi se....ili.-...
dakle,bices kasnije trazi se....ili.-...
Iknar-
2014-05-29
Baniraj i kraj priče, mislim da se svi slažu, a i nema smisla s takvim raspravljati...
Guest- Guest
neka proba iskoristiti moći da ga se ne banira :)
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus [You must be registered and logged in to see this image.]
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Ako je ičega kic na ovom forumu imao, onda je to strpljenja, ali sve ima svoje granice...
Guest- Guest
Koja gomila boljševika, čudo jedno
2014-04-16
da primiejtio sam,mene prije nabnirao bez ebda a oklutise niej,nema veze,ja sma imao i rpevise strpljenjaVegvísir wrote:Ako je ičega kic na ovom forumu imao, onda je to strpljenja, ali sve ima svoje granice...
napisoa sam mu i potjernicu,kada bude izvrsena upotreba Moci,da se neki kojis e zanimaju znaju kome obratiti,a on moze brisati ovdje ali ne i svuda,a sve se prati danas
dakle moje strpljenje je pri kraju sa takvima,neka povuce potez i ja cu isto,a onda na kraju ce se vidjeti da ce imati slicnu sudbinu kao Brando za ovo ljetio,makar s epovukao nesto u zadnje vrijeme,ali nije me briga,upalio je fitilj,povukao je krivi potez i na krajuc e odgovarati,isto ce na KIC-u sada
dakle i moje strpljenje ima granica,kada povuce potez i ja cu,problem rijesen,vidjeti ce se tko govori istinu a tko laze,samo ce mnogi imati problema
dakle kao sto sam rekao,akcija -reakcija,nema pregovora nikakvih vise,sa maloumnima,bezumnima je uzalud,vrijeme je za kakos e to kaze,istinu na djelu,bez obzira kakva bila
dakle KIC-kada cu vidjeti da sam baniran to ce biti tvoja akcija,a moja reakcija slijedi odmah nakon toga,povuci da vidim da li imas muda stati iza svojih rijeci o meni mojim Mocima,rado cu ti pokazati i to na malo jacoj razini
samo cekam da mi da netko ban,a onda se mozes samo moliti
Iknar-
2014-05-29
koji si ti na forumu,netaben wrote:Koja gomila boljševika, čudo jedno
volio bi da tamo napises o ovome koliko blesavo to bilo za razumijeti,psoto cu ja na jos par foruma da se zna odgovorni,a na net.hr ne mogu nazalost
dakle vise nema pregovora uopce
sada se samo ceka tko ce povuci,meni ban,a onda aktiviranje i to nazalsot kada sam ljut,a to znaci puno jace od onoga sto je bilo
napisi na net.hr forumu,psoto ce biti mozda zestoko
dosta mi vise idiota,ne vjeruju,nema frke,pokazati cu i to jakoma onda da vas bvidim kako cete srati po meni,msilim na sotonsite i ljude koji su nevjernici te koji ismijavaju sve u bezi Boga vjere itd
ja sam bio iskren i na forumu net,ako znas,onda znas i da sam upozorio Btranda i prije toga buffy i to prije 7 mjeseca,a onisu krivi i za ovoko ljeto,ovaj ce biti kriv za ovoo sto cu aktivirati,a to ne mogu sprijeciti nikako,naravno Bog moze uvijek to ne trebam valjda govoriti
dakle zamolio bih ti da ovo napsies na forum.net,da i tamo ljudi budu upoznati
dakle nakupilo mis e rpevise idiota koji me ljuju,vrijeđaju a i ostale vjernike,sada je vrijeme da pokazem to sto govorim
dakle moj je zakljucak da ce me nbanirati a ja sam spreman na to,a ti tamo napisi to sto sam ti rekao ako hoces
Iknar-
2014-05-29
[You must be registered and logged in to see this image.]
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus [You must be registered and logged in to see this image.]
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Ne pišen više tamo, ne sićan se ni pasvorda.
Nego, samo se registriraj ponovo, ni zrna žita okupatoru, u prsa nek ti pucaju
Nego, samo se registriraj ponovo, ni zrna žita okupatoru, u prsa nek ti pucaju
2014-04-16
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 1 of 6