Demokracija napreduje: Istražni zatvor za crtanje grafita
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Demokracija napreduje: Istražni zatvor za crtanje grafita
kaja_333 wrote:A sto kažu "oni" zapjenjena?Noor wrote:govor mržnje je govor mržnje, neovisno od koga dolazi.
siktačo....aj se još malo pjeni
ahahahahaha...
da im popušiš do jaja
Guest- Guest
Aj smiri se, popij vode i nadi nešto sto kažu " oni". Samo polako..Noor wrote:
ahahahahaha...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:) ljuta je . Lagano samo, zbalices košuljuNoor wrote:kaja_333 wrote:A sto kažu "oni" zapjenjena?Noor wrote:govor mržnje je govor mržnje, neovisno od koga dolazi.
siktačo....aj se još malo pjeni
ahahahahaha...
da im popušiš do jaja
2015-08-15
kaja_333 wrote:Aj smiri se, popij vode i nadi nešto sto kažu " oni". Samo polako..Noor wrote:
ahahahahaha...
ma ja sam smirena, ne brini
ti si na aparatima zbog zbog 4C...ccccc
Guest- Guest
Vidim, vidim..Noor wrote:
ma ja sam smirena,
2015-08-15
Koliko god se "politički ne slagao" sa ovim grafitima, toliko nisam na strani represivne države..
danas se država iživljava radi "gluposti"(kućni odgoj) nad njime, sutra će se iživljavati nad vama tipa pređete praznu cestu "nepropisno", i onda će vam represivna država lomiti ruke..
a sa druge strane ekipa ubija autima, gliserima, i oslobađa ih se i rugaju se sa pravosuđem
danas se država iživljava radi "gluposti"(kućni odgoj) nad njime, sutra će se iživljavati nad vama tipa pređete praznu cestu "nepropisno", i onda će vam represivna država lomiti ruke..
a sa druge strane ekipa ubija autima, gliserima, i oslobađa ih se i rugaju se sa pravosuđem
Guest- Guest
crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
Smradovi su zločinaki znak 4C stavili na registarske tablice.
I onda se čude kad im hrvatski domoljubi po noći izgrebu lak na haubi.
pa da mogli smo i mi stavit ZDS na tablice, jebiga
preko_vode_do_slobode wrote:Koliko god se "politički ne slagao" sa ovim grafitima, toliko nisam na strani represivne države..
e to je poanta
Sotona na djelu,nosit bijeli luk oko vrata i u gaćama....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja jesam, za represiju nad počiniteljima. I onim lakših i onim težih kaznenih djela.
2015-08-15
Ali je popularno. Vidiš kako se ženski deo foruma popalio. Šteta samo što nije Srbin. Tad bi doživljaj bio potpun.preko_vode_do_slobode wrote:Koliko god se "politički ne slagao" sa ovim grafitima, toliko nisam na strani represivne države..
Last edited by dzango on 3/5/2016, 12:31; edited 1 time in total
kaja_333 wrote:Vidim, vidim..Noor wrote:
ma ja sam smirena,
kaj veliš onda kaćo, ne vrijedi osuda govora mržnje općenito?
Guest- Guest
Žene vole sado-mazo.kaja_333 wrote:Ja jesam, za represiju nad počiniteljima. I onim lakših i onim težih kaznenih djela.
Yebiga... Ponekad se i ja moram složiti s tobom.marcellus wrote:asilovski wrote:Kod nas je maksimalna represija prema minornim djelima, prekršajima i sitnim kriminalom, jednostavno iole krupniji lokalni kriminalac ima potpunu zaštitu a da statistika ne pati ovdje se pokazuje sva sila našeg pravosudno represivnog aparata inače ekstremno korumpiranogmarcellus wrote:glavno da se pravosuđe i murija bave grafitima a s krimosima su na "ljubim ruke"
babu ispendrečiš kad prijeđe zebru na crveno, klinca strpaš u zatvor radi 4c ili U, ubiješ boga u maturantu koji se napije na norijadi, a pred mafijom puze, "onda se murga duboko klanja onda se murga dugo izvinjava"
Ne luk, pendrek i opizdit ga. I onda u zatvor. Reci da je pao iz auta.v_vlado wrote:Sotona na djelu,nosit bijeli luk oko vrata i u gaćama....
2015-08-15
Noor wrote:kaja_333 wrote:Vidim, vidim..Noor wrote:
ma ja sam smirena,
Mi se mržnjom samo branimo, a njihova je agresorska. To je razlika.
crvenkasti-
2014-04-17
Puno ti njih znaš, sav si se zbunio..dzango wrote:IvyTeasdale wrote:Ne znamo mi kako je kod tebe, osim ako se otkriješ sam...kao saddzango wrote:Ma lako za Tajland. Nego ovde neke hoće da kažnjavaju i odmah vataju za onu stvar.IvyTeasdale wrote:Ti si očito nedavno bio u Tajlandu..dzango wrote:Šta su ti žene. Odmah se vataju za Đoku.IvyTeasdale wrote:preveli su mu ime,po Vuku, drznici..to je Đuro, ustvari..ili Đorđe..
Znam ja. Sve neke navalentne. Čas 'napadaju', čas bi da vataju i strogo kažnjavaju
2014-04-12
crvenkasti wrote:Noor wrote:kaja_333 wrote:Vidim, vidim..Noor wrote:
ma ja sam smirena,
a čiji si ti?
Guest- Guest
Ja sam takav. Zbunjiv i naivan.IvyTeasdale wrote:Puno ti njih znaš, sav si se zbunio..dzango wrote:IvyTeasdale wrote:Ne znamo mi kako je kod tebe, osim ako se otkriješ sam...kao saddzango wrote:Ma lako za Tajland. Nego ovde neke hoće da kažnjavaju i odmah vataju za onu stvar.IvyTeasdale wrote:Ti si očito nedavno bio u Tajlandu..dzango wrote:Šta su ti žene. Odmah se vataju za Đoku.IvyTeasdale wrote:preveli su mu ime,po Vuku, drznici..to je Đuro, ustvari..ili Đorđe..
Znam ja. Sve neke navalentne. Čas 'napadaju', čas bi da vataju i strogo kažnjavaju
crvenkasti wrote:Noor wrote:kaja_333 wrote:Vidim, vidim..Noor wrote:
ma ja sam smirena,
da, da, vi se samo branite od ustaša koji kidišu na srpsku nejač, recimo bombardiranjem zagreba i sl
2015-08-22
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Cobri" produžen istražni zatvor u Rumunjskoj
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ISTRAŽNI ODBOR ZA CORONU
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ISTRAŽNI ODBOR ZA CORONU
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
Page 5 of 6