Demokracija napreduje: Istražni zatvor za crtanje grafita
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Demokracija napreduje: Istražni zatvor za crtanje grafita
Navela sam ja prije tatu i mamu..ovdje samo ponavljam za marcom..dzango wrote:Odmah svi na mamu. Mizogini. Što ne plati tata?IvyTeasdale wrote:da, nakon što mama plati adekvatnu kaznu..marcellus wrote:n_razbojnik wrote:primjerena kazna za ovo i slična djela bila bi ona iz našeg "bivšeg represivnog aparata" nekoliko uzastopnih udaraca pendrekom po leđima i bubrezima da se poštuje društvena imovina!
izvuć balavcu uši, noga u guzicu i doma mami
a,ti zoveš žene svakakvim imenima kad ti ne
pašu, a ne ja..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
kako ono kaže Ero...jedan je Hase
Guest- Guest
Govance treba biti pokazni primjer. Usred Zagreba crtati četri c se treba kazniti. Ne ga lupiti nogom u guzicu nego zatvoriti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Mrzi hrvatski nacionalizam? Vidim da mu srpski nije toliko omražen po natpisima Vukovar je srpski! U zatvor s govnom
Deložirati, prorotjerati i zaplijenit stan.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ne, u Jasenovac i reci da je ubijen tri puta. Tako ga i upisati.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Mrzi hrvatski nacionalizam? Vidim da mu srpski nije toliko omražen po natpisima Vukovar je srpski! U zatvor s govnom
2015-08-15
n_razbojnik wrote:Niste vi kolega antifašist, msilim ima nade ali, to jednostavno nije dovoljno..."klinac" ima 20 godina i u tim godinama mora znati bolje, kako ne zna, drug miliconer je plaćen za pedagošku i pravnu kaznu kao i odgojnu mjerumarcellus wrote:n_razbojnik wrote:primjerena kazna za ovo i slična djela bila bi ona iz našeg "bivšeg represivnog aparata" nekoliko uzastopnih udaraca pendrekom po leđima i bubrezima da se poštuje društvena imovina!
jebem ja i njega i druga organa
To nisu imena već profesionalne kvalifikacije u skladu sa njihoviom delovanjem.IvyTeasdale wrote:Navela sam ja prije tatu i mamu..ovdje samo ponavljam za marcom..dzango wrote:Odmah svi na mamu. Mizogini. Što ne plati tata?IvyTeasdale wrote:da, nakon što mama plati adekvatnu kaznu..marcellus wrote:n_razbojnik wrote:primjerena kazna za ovo i slična djela bila bi ona iz našeg "bivšeg represivnog aparata" nekoliko uzastopnih udaraca pendrekom po leđima i bubrezima da se poštuje društvena imovina!
pašu, a ne ja..
kaja_333 wrote:Ma ne, u Jasenovac i reci da je ubijen tri puta. Tako ga i upisati.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Mrzi hrvatski nacionalizam? Vidim da mu srpski nije toliko omražen po natpisima Vukovar je srpski! U zatvor s govnom
Ustati usred noći, odšuljati se, i opet razbiti susjedu Milanu (on je jedan od njih) kamenom prozor.
crvenkasti-
2014-04-17
Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
2015-08-15
Sad si veći Hrvat od Kaje.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Mrzi hrvatski nacionalizam? Vidim da mu srpski nije toliko omražen po natpisima Vukovar je srpski! U zatvor s govnom
Nema ti opravdanja..dzango wrote:To nisu imena već profesionalne kvalifikacije u skladu sa njihoviom delovanjem.IvyTeasdale wrote:Navela sam ja prije tatu i mamu..ovdje samo ponavljam za marcom..dzango wrote:Odmah svi na mamu. Mizogini. Što ne plati tata?IvyTeasdale wrote:da, nakon što mama plati adekvatnu kaznu..marcellus wrote:n_razbojnik wrote:primjerena kazna za ovo i slična djela bila bi ona iz našeg "bivšeg represivnog aparata" nekoliko uzastopnih udaraca pendrekom po leđima i bubrezima da se poštuje društvena imovina!
pašu, a ne ja..
2014-04-12
Da, i onda se praviti da si ranjen pa čekati da ti susjed Milan dođe iskopati oci.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Ma ne, u Jasenovac i reci da je ubijen tri puta. Tako ga i upisati.crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Mrzi hrvatski nacionalizam? Vidim da mu srpski nije toliko omražen po natpisima Vukovar je srpski! U zatvor s govnom
Ustati usred noći, odšuljati se, i opet razbiti susjedu Milanu (on je jedan od njih) kamenom prozor.
2015-08-15
Samo šteta što su ga uhvatili. Inače ste mogli opet da raspletete po ustašluku i memorandumu.kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
Zašto šteta? Vidim samo inicijale, jel se zna tko je ljubitelj cetnicke propagande, neki Srbin ili nas antifašista ko Ringo?dzango wrote:Samo šteta što su ga uhvatili. Inače ste mogli opet da raspletete po ustašluku i memorandumu.kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
2015-08-15
kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
Smradovi su zločinaki znak 4C stavili na registarske tablice.
I onda se čude kad im hrvatski domoljubi po noći izgrebu lak na haubi.
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvatski domoljubi bi trebali leći i praviti se ranjeni i čekati da im dođe urezati c u celo, prije sjekirom prepoloviti glavu ko u borovu selu. A ne ih zlostavljati šaranjem po autima , jel tako bre?crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
2015-08-15
kaja_333 wrote:Zašto šteta? Vidim samo inicijale, jel se zna tko je ljubitelj cetnicke propagande, neki Srbin ili nas antifašista ko Ringo?dzango wrote:Samo šteta što su ga uhvatili. Inače ste mogli opet da raspletete po ustašluku i memorandumu.kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
Kada bi čitala ceo tekst, možda bi i znala više od inicijala:
Neva L. je nakon kriminalističkog istraživanja puštena da se brani sa slobode, dok je osumnjičeni Juraj Luka O. prijavljen za dva kaznena djela,
Šteta jer je dnevno.hr mogao da onaniše nedeljama nad zlim Srbima i jadnim Hrvatima.
Nego vidim da je počinitelj Juraj luka. Znaci neki nas antifašista ko Ringo. Produžiti pritvor još i maksimalnu kaznu.
2015-08-15
Evo jedne od onanija dnevno.hr na delu. Verovatno nikakve sekire nije ni bilo. Ali jebiga.kaja_333 wrote:Hrvatski domoljubi bi trebali leći i praviti se ranjeni i čekati da im dođe urezati c u celo, prije sjekirom prepoloviti glavu ko u borovu selu. A ne ih zlostavljati šaranjem po autima , jel tako bre?crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Kako ne ide na ničiju štetu, jel oštetio fasadu i ona se treba farbati? Drugo, jel taj natpis poziv na mržnju? Mislim da da. Nije nacrtao paju patka..marcellus wrote:crtanje grafita, makar i četničkih, jednostavno ne ide na ničiju štetu i ne bi smjelo biti krivično djelo. Nacrtaš 4c dobiješ zatvor, pokosiš mrtav pijan 50 metara nogostupa s pješacima, dobiješ par somova kuna globe...
preveli su mu ime,po Vuku, drznici..to je Đuro, ustvari..ili Đorđe..
2014-04-12
ma meni drago da je nas antifašista, ja uvijek tvrdim da su gori od četnika.
2015-08-15
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "Cobri" produžen istražni zatvor u Rumunjskoj
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ISTRAŽNI ODBOR ZA CORONU
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
» Ćaća se vraća: Sanaderu nezakonito produljen istražni zatvor, izlazi na slobodu
» Assange napustio zatvor u Britaniji i otišao u zatvor otvorenog tipa zvan Australija
» ISTRAŽNI ODBOR ZA CORONU
» ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
Page 3 of 6