SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SVE IZGORELO, OSTALI SAMO ZIDOVI Veliki požar u srpskoj crkvi u Njujorku
Balija .Iknar je gay wrote:Šiptar ili balija ?kaja_333 wrote:izvinte ali mislim da je neki nas u pitanju:).
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a koji crnac pali manastir u Rusiji mol'ću?RayMabus wrote:NIje to Balkan nego New York .....crnci na kreku ....malo im se omaklo.jastreb wrote:Ako pravosl.crkvu pali nekakav islamist,to je znak fanatizma,ali ako to učini "katolik",onda je to znak totalnog ludila,zaglupljenosti i nepoznavanja vlastite vjere.
2014-04-15
Ma ne vjerujem da bi glupa katolčad išli paliti crkve,mada ne znam,ne bih me iznenadilo,ustaško poimanje ekumenizma ima sasvim drugu dimenziju.dzango wrote:Katolik ili islamista?Iknar je gay wrote:Šiptar ili balija ?kaja_333 wrote:izvinte ali mislim da je neki nas u pitanju:).
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Misliš cvieće ?kaja_333 wrote:Balija .Iknar je gay wrote:Šiptar ili balija ?kaja_333 wrote:izvinte ali mislim da je neki nas u pitanju:).
2015-07-23
A šta san ti ja reka ?dzango wrote:U stvari, čitam od naših preko bare da se radi o dobroj lokaciji na kojoj bi mnogi koji rade sa nekretninama voleli dobro da zarade.
Crnci.
Dalo im za krek da to spale.
Vidija sam ja odma da je to dobra lokacija ....imam nekoliko nekretnina pa mi takve stvari odma upadaju u oko.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam jeli i ovo kakav genocid nad nedužnim srpskim življem,jer pored toliko cvrkvi,kud baš srpsku.
2015-07-23
dzango wrote:U stvari, čitam od naših preko bare da se radi o dobroj lokaciji na kojoj bi mnogi koji rade sa nekretninama voleli dobro da zarade.
Novi neboder će ovdje sad niknit.
Prejebena lokacija.
2014-04-11
Novi twinsiRayMabus wrote:dzango wrote:U stvari, čitam od naših preko bare da se radi o dobroj lokaciji na kojoj bi mnogi koji rade sa nekretninama voleli dobro da zarade.
Novi neboder će ovdje sad niknit.
Prejebena lokacija.
2014-04-15
To je nekome upalo u oko ....nekoga boli koga boli kuraz za povijesnu vrijednost građevine ....snimija to ...da ne bude sumnjivo ...uskrs ...svijeće ....misa završila .....nadrogirani crnjo ili više njih za krek obavili šta su dobili naredbu šta i kako točno to moraju spalit da sve izgori ....planilo ....zgradi nema spasa .....prodaj .....odma neki kupac će doć ko fol slućajno ....sutra tu novi neboder ....prodaja kvdrata a cijena masna .......mislim nije to neka filozofija skužit zašto je izgorila do temelja .....kao ono nije malo nego eto onako ciglena pa baš lipo izgorila tak oda to bude 100% da joj nema oporavka.
2014-04-11
Američki crnci i američki Srbi su u dobrim odnosima.RayMabus wrote:A šta san ti ja reka ?dzango wrote:U stvari, čitam od naših preko bare da se radi o dobroj lokaciji na kojoj bi mnogi koji rade sa nekretninama voleli dobro da zarade.
Crnci.
Dalo im za krek da to spale.
Vidija sam ja odma da je to dobra lokacija ....imam nekoliko nekretnina pa mi takve stvari odma upadaju u oko.
Tako da crnci otpadaju.
Ja mislim da bi u pitanju mogli biti američki Ukrajinci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srušit i napravit neboder.
2014-04-11
Osim toga američki crnci-kršćani su izuzetno bogobojazni ljudi,o čemu svjedoče i imena koja daju djeci ,a to su izrazito biblijaka imena (Samuel,Jeremy, David, Šadrak, Noah, Joseph, )tako da ova skupina potpuno otpada kao osumnjičeni.
2014-04-22
nije to neki crnac, americki hriscanin, ni slucajno
crnac mozda, ali !
crnac mozda, ali !
Guest- Guest
Znam šta misliš i slažem se.pizzon wrote:nije to neki crnac, americki hriscanin, ni slucajno
crnac mozda, ali !
2014-04-22
nisu palili ni aboridzani, ni crnci, ni azijati, po austrialiji.
Guest- Guest
Šalim se.jastreb wrote:Osim toga američki crnci-kršćani su izuzetno bogobojazni ljudi,o čemu svjedoče i imena koja daju djeci ,a to su izrazito biblijaka imena (Samuel,Jeremy, David, Šadrak, Noah, Joseph, )tako da ova skupina potpuno otpada kao osumnjičeni.
Zar nisi skužija da se zahebavam ?
Ponata priče ti je da je to netko namjerno zapalija.
Koga je taj posla dal crnce na kreku il nekog trečeg to je nebitno ....mada meni baš zabavno svalit sve na te crnce.
Last edited by RayMabus on 2/5/2016, 20:19; edited 1 time in total
2014-04-11
normalno,jastreb wrote:Znam šta misliš i slažem se.pizzon wrote:nije to neki crnac, americki hriscanin, ni slucajno
crnac mozda, ali !
pre nekoliko godina gostovali crnci,
kod nas,
harlem gospel, bila odlicna poseta
Guest- Guest
RayMabus wrote:
Srušit i napravit neboder.
bice to obnovljeno, to je starina prve kategorije, videces.
Guest- Guest
dace lovu usa, grad n.y. nasi u americi i kanadi,
dacemo i mi.
dacemo i mi.
Guest- Guest
Možda će i bit obnovljeno al ne na tom mjestu jer je sve izgorilo i urušit će se .....premjestit će a tu će niknit neboder.
Al koja korist od toga ako ne okrivimo crnce ?
Prvo okrivimo crnce a ovo ostalo cemo naknadno .....riješavat.
Al koja korist od toga ako ne okrivimo crnce ?
Prvo okrivimo crnce a ovo ostalo cemo naknadno .....riješavat.
2014-04-11
zidovi su od kamena, izgoreo je krov i entrijer,
ali kontrukcija nije
ali kontrukcija nije
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Veliki požar u svetištu u Mariji Bistrici! Požar 'preživio' jedino - plastični kip Gospe!
» Vulin : Novi premijer se posrao po srpskoj pravoslavnoj crkvi isto kao i Đukanović
» Počelo je: Veliki požar na trgu triju željezničkih stanica u Moskvi
» Koji su kriteriji za svetost u Srpskoj pravoslavnoj Crkvi?Smeta im Stepinac?Pročitajte govor njihovog sveca!
» ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
» Vulin : Novi premijer se posrao po srpskoj pravoslavnoj crkvi isto kao i Đukanović
» Počelo je: Veliki požar na trgu triju željezničkih stanica u Moskvi
» Koji su kriteriji za svetost u Srpskoj pravoslavnoj Crkvi?Smeta im Stepinac?Pročitajte govor njihovog sveca!
» ''Veliki požar pred elitnim četvrtima Los Angelesa: Slavni bježe, a najgore dolazi''
Page 3 of 4