Karamarko se opet blamira
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Karamarko se opet blamira
ne branim ja karamarka..i on je na svoj nacin pizda....a ako vec govorimo o okretanju leđa....svak svakom je okretao leđa...jaca?..kome ta nije okrenula leđa..sanaderu,tuđmanu...i ja bi joj okrenuo leđa...vili40 wrote:kojega to ide,možda Karamarka koji je do sada redovito svima okrenuo leđa?I Tuđmanu i Mesiću i Manoliću i Jaci...vuksadinare wrote:kakve to ima veze....sa olajavanjem i tracanjem...mozes biti najpametniji ako si pizda....pizda je pizda bioovakav ili onakav....burdus se kao zauzimao za bosnu....a nakon njegove govorancije 1992 u ljubuskom ubijeni su blaz kraljevic i ostali....koji su uistinu bili za zajednicku borbu kontra cetnika...di je cek?...oprao se u vesa masini...da sad ne nabrajam dalje.jastreb wrote:Mesić je ,kao prvo političar staroga kova,premazan svim mastima. Čovjek je načitan,rječit ,iskusan,za svaki lonac nađe poklopac,a Karamarko,stavimo ruku na srce,ne zna usta otvorit.vuksadinare wrote:...bus sad videl kako je 'njegoš'jastreb wrote:Mesić je za Karamarka Njegoš.vuksadinare wrote:kaze mesic da je bio pametniji kad je bio sa njim..sumnjam da ce se neko razici od nekoga ako ih je obojicu pamet krasila da bi bio gluplji
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ne branim karamarka sam rekao..uostalom mesic ti sad ne bi trebao biti drag s obzirom na njegove stavove..i ljubljenje sa muslimanima,sipcima,sarajevom,islamskim svijetom..nije nista rekao protiv erdoganova dolaska..inace je svakom poklopac...jastreb wrote:Karamarko i poštenje?vuksadinare wrote:
ima jedan post koji sam procitao na forumu..'mozes biti sposoban.inteligentan..a ako si pokvaren neces nikad dobiti plus....drazi mi je glup a posten'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sv. Josip Radnik je zapravo Tito, kažu Srbi. To im je dokaz vatikansko-kominternovske urote protiv Srbije.
Pa da... A opet gledajući realno i Isus je bio Dalmatinac.Regoč wrote:Sv. Josip Radnik je zapravo Tito, kažu Srbi. To im je dokaz vatikansko-kominternovske urote protiv Srbije.
Naime kaj... Jahao je magarca, jeo ribu, pio vino... Ljudima je solio pamet i ništa nije radio, a ako bi nešto i napravio to je bilo pravo ČUDO!
""""Pustimo kategoriju moralno nemoralno, to je jako relativno."""""
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Oporba ga je instalirala u HDZ da sprieči lustraciju i retuđmanizaciju te da onemogući reforme.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» AOC se opet blamira, fingirala uhićenje
» Plenkiju se masti fotelja?Karamarko i Brkić opet u igri?
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Plenkiju se masti fotelja?Karamarko i Brkić opet u igri?
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
Page 2 of 2