Hrvatski stereotipi
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Hrvatski stereotipi
To je stereotip, bielo je slanina, al drago mi je da svi vole crveno, to znači da he ciena bieloga niža:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Turopoljci- svadljivi materijalisti
(čovječe, pa vi ne znate za tu regiju uopće , ja se kladim, a u srcu je Hrvatske) :face:
(čovječe, pa vi ne znate za tu regiju uopće , ja se kladim, a u srcu je Hrvatske) :face:
kada smo kod speka,sala itd,to se najcesce stavlja u cevape,a bosanci su poznati da vole cevape i rakiju,pravi muslimani,mislim onoaben wrote:A ima svakakvih ljudi..
Upravo san se naia slanine, ve
kao nitko ne jede svinjetinu,a pretezno samo to jedu
dakle ovo bijelo je dobro,sperk bez bijeloga nije dobar,po meni treba imati 3 reda mesnatoga i dosta speka,nije dobar presuh sigurno
Iknar-
2014-05-29
ja volim najbolji omjer,ali i meni je drago da je bijelo jeftinije,posto ima siroku primjenu,samos lavonci prodaju to sa puno bijeloga jako skupo po placevima,mislim ono,a skupo boli glavaaben wrote:To je stereotip, bielo je slanina, al drago mi je da svi vole crveno, to znači da he ciena bieloga niža:)
najbolji je zagorski spek
slavonija kvantiteta,zagorje kvaliteta
Iknar-
2014-05-29
Ne olajavaj više Slavonce i njihovu slaninu....Iknar wrote:ja volim najbolji omjer,ali i meni je drago da je bijelo jeftinije,posto ima siroku primjenu,samos lavonci prodaju to sa puno bijeloga jako skupo po placevima,mislim ono,a skupo boli glavaaben wrote:To je stereotip, bielo je slanina, al drago mi je da svi vole crveno, to znači da he ciena bieloga niža:)
Zagorski špek? Obična sapunara...bljak...
Trinity-
2014-04-17
nisam rekao da je sve lose,samo da vecina nudi los spek,kako ti zoves,slaninu,ima dobrih naravno ali lsoega i skupoga jako punio,dok zagorci jako dobro rade,nema fusa kao kod slavonacaTrinity wrote:Ne olajavaj više Slavonce i njihovu slaninu....Iknar wrote:ja volim najbolji omjer,ali i meni je drago da je bijelo jeftinije,posto ima siroku primjenu,samos lavonci prodaju to sa puno bijeloga jako skupo po placevima,mislim ono,a skupo boli glavaaben wrote:To je stereotip, bielo je slanina, al drago mi je da svi vole crveno, to znači da he ciena bieloga niža:)
evo endavnos am jeo iz konzuma spek/slaninu iz belja,jako dobra,ali ima i uzasa kod slavonaca,samo odi na plac i videjtic es,dok zagorci to bolje naprave,mozda jer imaju manje mesnica pa teze kvaliteti,dok kod slavonaca ima i jako kvalitetnoga ali i sranja,ono racuna spek skupo jako sa pola je bijel ako ne i vise,samo koja crta mesnine
Iknar-
2014-05-29
Opet laž i kleveta !Iknar wrote:nisam rekao da je sve lose,samo da vecina nudi los spek,kako ti zoves,slaninu,ima dobrih naravno ali lsoega i skupoga jako punio,dok zagorci jako dobro rade,nema fusa kao kod slavonacaTrinity wrote:Ne olajavaj više Slavonce i njihovu slaninu....Iknar wrote:ja volim najbolji omjer,ali i meni je drago da je bijelo jeftinije,posto ima siroku primjenu,samos lavonci prodaju to sa puno bijeloga jako skupo po placevima,mislim ono,a skupo boli glavaaben wrote:To je stereotip, bielo je slanina, al drago mi je da svi vole crveno, to znači da he ciena bieloga niža:)
evo endavnos am jeo iz konzuma spek/slaninu iz belja,jako dobra,ali ima i uzasa kod slavonaca,samo odi na plac i videjtic es,dok zagorci to bolje naprave,mozda jer imaju manje mesnica pa teze kvaliteti,dok kod slavonaca ima i jako kvalitetnoga ali i sranja,ono racuna spek skupo jako sa pola je bijel ako ne i vise,samo koja crta mesnine
Trinity-
2014-04-17
onda odi na plac i pogledaj,ne moras ,kupiti,usporedi sve slavonske mesnice i sve zagorske tamo i sama procijeni
Iknar-
2014-05-29
Imaš pravo, ima par slavonskih mesnica u kojima je jako skupo. Ne bez razloga. Roba je kvalitetna i vrijedi svaku lipu ! A ne kad uđem u zagorsku mesnicu, a tamo slavonske kobasice Made in Zagorje ?! Cirkus.
Trinity-
2014-04-17
Inače, Slavonci su jako vrijedni i radišni ljudi. Imaju jednu manu ipak, bitno im je da imaju što kopati i orati od jutra do mraka, bez obzira na ekonomsku isplativost. Polako se i to mijenja.
Dok Dalmatinci ,za razliku, misle da je dovoljno raditi dva mjeseca u godini i da će tako izvući i sebe i cijelu zemlju iz krize ...
Dok Dalmatinci ,za razliku, misle da je dovoljno raditi dva mjeseca u godini i da će tako izvući i sebe i cijelu zemlju iz krize ...
Trinity-
2014-04-17
to se ode govore za vas, da biste radili dva dana u godini- dan sjetve i dan žetve normalno uz socijalističke subvencije.Trinity wrote:
inače, nama i jest dovoljno raditi dva miseca u godini, al samo za sebe, ne i za subvencie poljoprivrednicima u slavonii
2014-04-16
Vidi se da nemaš pojma. Raspitaj se malo o kapitalističkim subvencijama u Americi, kome, zašto i u kolikoj mjeri se daju.aben wrote:to se ode govore za vas, da biste radili dva dana u godini- dan sjetve i dan žetve normalno uz socijalističke subvencije.Trinity wrote:
inače, nama i jest dovoljno raditi dva miseca u godini, al samo za sebe, ne i za subvencie poljoprivrednicima u slavonii
Ove naše su p. dim u odnosu na njihove.
Trinity-
2014-04-17
ne postoje kapitalističke subvencije, to je drveno željezo.Trinity wrote:Vidi se da nemaš pojma. Raspitaj se malo o kapitalističkim subvencijama u Americi, kome, zašto i u kolikoj mjeri se daju.aben wrote:to se ode govore za vas, da biste radili dva dana u godini- dan sjetve i dan žetve normalno uz socijalističke subvencije.Trinity wrote:
2014-04-16
Nešto kao proizvodnja u Dalmaciji.aben wrote:ne postoje kapitalističke subvencije, to je drveno željezo.Trinity wrote:Vidi se da nemaš pojma. Raspitaj se malo o kapitalističkim subvencijama u Americi, kome, zašto i u kolikoj mjeri se daju.aben wrote:to se ode govore za vas, da biste radili dva dana u godini- dan sjetve i dan žetve normalno uz socijalističke subvencije.Trinity wrote:
Guest- Guest
Naravski, mi se više bavimo uslugama.
2014-04-16
Što je i normalno za primorje, no nije i iskorišteno, kao što bi normalno bilo da Slavonija bude proizvodni kraj, s tolikim potencijalima i kapacitetima, no nije, pa se onda međusobno trvemo oko toga tko je više kriv za takvo ekonomsko stanje...aben wrote:Naravski, mi se više bavimo uslugama.
Guest- Guest
taj kolektivistički stav je uzrok i posljedica;
ne znam što to znači trviti, al mene ne zanima što se sve može posaditi u slavoniji, nego samo da se to ne subvencionira.
ne znam što to znači trviti, al mene ne zanima što se sve može posaditi u slavoniji, nego samo da se to ne subvencionira.
2014-04-16
Tebe ne, ali državu bi itekako trebalo biti briga.
Trinity-
2014-04-17
A ko je to država?
2014-04-16
Dobro, slavonski kulen i baranjski sir ipak nećeš odbit...aben wrote:
al mene ne zanima što se sve može posaditi u slavoniji
Guest- Guest
Ne znan bil odbia, nikad to nisan prova, nego, nije valjda da i to subvencionirano??
2014-04-16
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Loši stereotipi o Srbiji se produbljuju, umesto da se menjaju
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Hrvatski sud
» Hrvatski mentalitet
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Hrvatski sud
» Hrvatski mentalitet