Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Kolinda: Ove godine ne idem ni u Jasenovac niti na Bleiburg
Zato i upisuju žrtve svojih otacah kao ustaške žrtve.kaja_333 wrote:Ma jasno.tre911 wrote:Ma boli njih kurac za žrtve jasenovca i NDH, njih boli što se sve više otkriva i dokazuje ono što se dogodilo poslje NDH a to je ono što im ne da mira i izazva bujicu bijesa i kukanja. Sve ove reakcije su posljedica toga što na svjetlost dana izlaze činjenice koje njiohov mozak zadojen titom i jugoslavijom teško može procesuirati.Regoč wrote:Nitko ne opravdava, niti niječe ustaške zločine, a ustaškim se žrtvama izrugujete vi koji bajate o milijardama pobijene nejači. Malo su 83.000, pičkin dim, mora biti barem 700 milijardah, i to već 10. travnja prije mise jutarnje, jel?jastreb wrote:Uglavnom,ne samo da negairate ili opravdavate ustaške zločine,već se ismjehujete sa njihovim žrtvama i minimalizirate ih.
Od toga Hrvatskoj nikad neće biti dobro.
Ugledajmo se na Nijemce,kojima ne pada na pamet opravdavati zločine koje su činili nacisti,ili ih negirati.
Ili u muslimane ihz BIH koji su 100% odbacili ustaštvo i srame ga se.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Sve se to zbivalo unutra i nije imalo veze s onim vani.jastreb wrote:Zbog antifašizma nas vani nitko ne proziva niti brine.A zašto bi, niste pajserima i krampovima njihove tamanili.Regoč wrote:A kad ćeš ti odbaciti "antifašizam" i sramiti ga se?jastreb wrote:Ili u muslimane ihz BIH koji su 100% odbacili ustaštvo i srame ga se.
Šta tvoji pričaju vani i o'tamo šalju unutra, to ne fascinira nikoga.
Ono 700.000 je bilo ipak malo previše...
Još niste objasnili s kojim ciljem ste to činili. Mislim, lagali svijet.
Evo nas, ali zašto cijeli svijet?
tre911 wrote:Zato što nikada nisi ništa pametno nisi napisao a kao podebljavaš bitno.
od tebe niti ne očekujem da razumiješ što je napisano. podebljavao, ne podebljavao tebi uvijek isto - tabula raza...
Ono teška si budaletina i idiot koji se smije "svojim" vicevima koje niko ne razumije jer su svi glupi ali ti si kao pametan i još uživaš u samodopadnosti.
kome se sad uvlačiš? kojeg tvog gazdu sam pogodio u žicu pa skupljaš bodove lajući na mene?
Ajde šljamu i smeće ljudsko jednostavno se otkači i idi raditi ono što ti najbolje leži, lizanje čmara drugovima i četnicima.Ovo što ovdje radiš nema ni grama vrijednosti u bilo kojem smislu osim u dokazivanju da si budaletina.
ti si se sa svojim srpskim mentalnim sklopom k'o krpelj zakvačio za mene, samo što ne kužiš kako sam protiv takvih nametnika cijepljen.
daj mi objasni logiku po kojoj možeš istovremeno biti branitelj i biti simpatizer i šatoraša i miloševićeve jogurt revolucije u hdz obradi?
simbioza ti je k'o žaba i škorpion...
sitting_bull-
2015-09-28
Light varijanta očituje ti se u light liniji, vidi se. Inače, mudri ste vi Dalmoši, na lešo pa ne moraš posebno za juhu stajati. A mi juhu od piletine, pečenu teletinu i pohanu svinjetinu. Plus prilog. Plus salata. Nakuhaš se više nego što ti je radni dan.kaja_333 wrote:Pa pardon, nisam znala. Moji su preferirali Light varijantu, pa imaš i juhu.Regoč wrote:To su ustaše iz primorskih krajevah. Ovi iz dinarskih krajevah preferirali su s ražnja uz salatu od raštike, a panonskim ustašama najdraži je bio srbin iz tepsije s puno masti uz mladi luk. Kaćo, obuhvati sva hrvatska područja, nemoj se držati samo svoga kraja.kaja_333 wrote:Mi ne negiramo samo te nadopunjujemo. Posto znamo šta su ustaše najviše voljele jesti. A to je Srbin lešo . Brz priloga. Kao sto tvoji izvori i govore.jastreb wrote:Uglavnom,ne samo da negairate ili opravdavate ustaške zločine,već se ismjehujete sa njihovim žrtvama i minimalizirate ih.
Ugledajmo se na Nijemce,kojima ne pada na pamet opravdavati zločine koje su činili nacisti,ili ih negirati.
Nema ništa bitno jer nisi podebljao, neću da čitam. Nisam ti ja tu neki papak da mi se obraćaš sa malim slovima. Podebljaj to retardu da te ceo svet razumesitting_bull wrote:tre911 wrote:Zato što nikada nisi ništa pametno nisi napisao a kao podebljavaš bitno.
od tebe niti ne očekujem da razumiješ što je napisano. podebljavao, ne podebljavao tebi uvijek isto - tabula raza...Ono teška si budaletina i idiot koji se smije "svojim" vicevima koje niko ne razumije jer su svi glupi ali ti si kao pametan i još uživaš u samodopadnosti.
kome se sad uvlačiš? kojeg tvog gazdu sam pogodio u žicu pa skupljaš bodove lajući na mene?Ajde šljamu i smeće ljudsko jednostavno se otkači i idi raditi ono što ti najbolje leži, lizanje čmara drugovima i četnicima.Ovo što ovdje radiš nema ni grama vrijednosti u bilo kojem smislu osim u dokazivanju da si budaletina.
ti si se sa svojim srpskim mentalnim sklopom k'o krpelj zakvačio za mene, samo što ne kužiš kako sam protiv takvih nametnika cijepljen.
daj mi objasni logiku po kojoj možeš istovremeno biti branitelj i biti simpatizer i šatoraša i miloševićeve jogurt revolucije u hdz obradi?
simbioza ti je k'o žaba i škorpion...
Guest- Guest
Ero wrote:Još niste objasnili s kojim ciljem ste to činili. Mislim, lagali svijet.
uz ovakvo iskustvo o laganju kako to da se vama dešava isto?
koji su vam ciljevi?
i zašto svoje laži plasirate i u svijet???
sitting_bull-
2015-09-28
Nisu ti njihovi ni partizani bili, možda pred kraja rata, pa ubijali i došli na poziciju.Regoč wrote:Zato i upisuju žrtve svojih otacah kao ustaške žrtve.kaja_333 wrote:Ma jasno.tre911 wrote:Ma boli njih kurac za žrtve jasenovca i NDH, njih boli što se sve više otkriva i dokazuje ono što se dogodilo poslje NDH a to je ono što im ne da mira i izazva bujicu bijesa i kukanja. Sve ove reakcije su posljedica toga što na svjetlost dana izlaze činjenice koje njiohov mozak zadojen titom i jugoslavijom teško može procesuirati.Regoč wrote:Nitko ne opravdava, niti niječe ustaške zločine, a ustaškim se žrtvama izrugujete vi koji bajate o milijardama pobijene nejači. Malo su 83.000, pičkin dim, mora biti barem 700 milijardah, i to već 10. travnja prije mise jutarnje, jel?jastreb wrote:Uglavnom,ne samo da negairate ili opravdavate ustaške zločine,već se ismjehujete sa njihovim žrtvama i minimalizirate ih.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Što si reko, ne čujem dobro, daj podebljaj malo, ovo je nebitno sve jer ne pišeš velkim slovmasitting_bull wrote:Ero wrote:Još niste objasnili s kojim ciljem ste to činili. Mislim, lagali svijet.
koji su vam ciljevi?
Guest- Guest
Sve se to spojilo do jeseni 44., nije bilo razlike.kaja_333 wrote:Nisu ti njihovi ni partizani bili, možda pred kraja rata, pa ubijali i došli na poziciju.Regoč wrote:Zato i upisuju žrtve svojih otacah kao ustaške žrtve.kaja_333 wrote:Ma jasno.tre911 wrote:Ma boli njih kurac za žrtve jasenovca i NDH, njih boli što se sve više otkriva i dokazuje ono što se dogodilo poslje NDH a to je ono što im ne da mira i izazva bujicu bijesa i kukanja. Sve ove reakcije su posljedica toga što na svjetlost dana izlaze činjenice koje njiohov mozak zadojen titom i jugoslavijom teško može procesuirati.Regoč wrote:Nitko ne opravdava, niti niječe ustaške zločine, a ustaškim se žrtvama izrugujete vi koji bajate o milijardama pobijene nejači. Malo su 83.000, pičkin dim, mora biti barem 700 milijardah, i to već 10. travnja prije mise jutarnje, jel?jastreb wrote:Uglavnom,ne samo da negairate ili opravdavate ustaške zločine,već se ismjehujete sa njihovim žrtvama i minimalizirate ih.
A tko ce to regoc sve nakuhati . Ja volim nešto po kratkom postupku. Juhica, čuspajz, na naglo , salate. Dobro i brudet od Srba ali sada su zabranjeni .
2015-08-15
Podebljaj bitno, da ne čitam sve.sitting_bull wrote:Ero wrote:Još niste objasnili s kojim ciljem ste to činili. Mislim, lagali svijet.
koji su vam ciljevi?
tre911 wrote:Nema ništa bitno jer nisi podebljao, neću da čitam. Nisam ti ja tu neki papak da mi se obraćaš sa malim slovima. Podebljaj to retardu da te ceo svet razumesitting_bull wrote:
od tebe niti ne očekujem da razumiješ što je napisano. podebljavao, ne podebljavao tebi uvijek isto - tabula raza...
pročitaj s razumijevanjem na što se referiraš.
jeste da te opčinjava tvoja vlastita usvojena miloševićevska varijanta srpskog mentalnog sklopa, ali to ne znači da moraš biti glup, premda nepismen jesi.
kako bih ti prikratio muke, podebljao sam...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Podebljaj bitno, da ne čitam sve.sitting_bull wrote:Ero wrote:Još niste objasnili s kojim ciljem ste to činili. Mislim, lagali svijet.
koji su vam ciljevi?
iz karamarkovih i plavušinih debelih crijeva ista govna izlaze...
sitting_bull-
2015-09-28
Ma znam, ali takvi smo. Znanica mi je pričala kako je prije koju godinu kupovala na ljetovanju na tržnici peršina, celera, karfiola... pa joj kaže prodavačica "vi ste sigurno Slavonka". Kaže ova "kako znate". "Pa samo se vama da stajati tri sata kraj peći da skuhate juhu". Valjda stvar mentaliteta.kaja_333 wrote:A tko ce to regoc sve nakuhati . Ja volim nešto po kratkom postupku. Juhica, čuspajz, na naglo , salate. Dobro i brudet od Srba ali sada su zabranjeni .
A i navike. Slavonci vole jesti pa im se da i kuhati.Regoč wrote:Ma znam, ali takvi smo. Znanica mi je pričala kako je prije koju godinu kupovala na ljetovanju na tržnici peršina, celera, karfiola... pa joj kaže prodavačica "vi ste sigurno Slavonka". Kaže ova "kako znate". "Pa samo se vama da stajati tri sata kraj peći da skuhate juhu". Valjda stvar mentaliteta.kaja_333 wrote:A tko ce to regoc sve nakuhati . Ja volim nešto po kratkom postupku. Juhica, čuspajz, na naglo , salate. Dobro i brudet od Srba ali sada su zabranjeni .
2015-08-15
@ jastreb-- Led te jeba, " ima priliku sa deset godina čuti ispovjest dvojice preživjelih, od 98 hrvatski vojnika moga mjesta (logor Jasenovac).. " četnik sa petokrakom na kapi sa tri roga zarobljenim: (zapis na listić) svi oni koji stupili u ustaše i domobrane 1941 ,, idu doma ., oni koji pristupil 1944-1945- ostaju služiti jugoslavensku armiju.. i nu sad zamisli koja pokvarena prevara.. 90% njih piše 1941. ( Jer svi hoće doma)jastreb wrote:Ma tebi je svak četnik koji kritizira zločinački Pavelićev režim.lobo1 wrote:
Jugoslowen =@jastreb,pokvareni ČETNIK !
Reci ti meni što si ti to u tom gnjusu dobroga vidio???
Srećom , ova moja dvoica mještana pišu istinu,, pristup Hrvatskoj vojsci 1944..
Oni koji pisali 1941 njih 80 tisuća u Jasenovcu 2 metra ispod zemlje.... Eto zbog toga su tvoji jugočetnici, lažljivci prestali sa iskopavanjm u Jasenovcu 1964,, " Jer na vidik dolazile oznake hrvatske vojske Ustaša i Domobrana"
2014-04-18
Ta nisi njihova čistačica wc-a?sitting_bull wrote:Ero wrote:Podebljaj bitno, da ne čitam sve.sitting_bull wrote:Ero wrote:Još niste objasnili s kojim ciljem ste to činili. Mislim, lagali svijet.
koji su vam ciljevi?
iz karamarkovih i plavušinih debelih crijeva ista govna izlaze...
Javit ću gđi KGK i Karamarku da ti napišu preporuke za napredovanje.
Umjesto 2 za nagradu dobiješ 4 wc-a.
Pa je, kad vidim svog starog kako se ozari kad nešto pripremi, jasno mi je da je uživanje počelo ne kad je nešto stavio usta, nego kad je krenuo pripremati. A i meni nije ćef pripremiti obično jelo. Čak i jaje na oko mora imati tri, četiri začina.kaja_333 wrote:A i navike. Slavonci vole jesti pa im se da i kuhati.Regoč wrote:Ma znam, ali takvi smo. Znanica mi je pričala kako je prije koju godinu kupovala na ljetovanju na tržnici peršina, celera, karfiola... pa joj kaže prodavačica "vi ste sigurno Slavonka". Kaže ova "kako znate". "Pa samo se vama da stajati tri sata kraj peći da skuhate juhu". Valjda stvar mentaliteta.kaja_333 wrote:A tko ce to regoc sve nakuhati . Ja volim nešto po kratkom postupku. Juhica, čuspajz, na naglo , salate. Dobro i brudet od Srba ali sada su zabranjeni .
lobo1 wrote:@ jastreb-- Led te jeba, " ima priliku sa deset godina čuti ispovjest dvojice preživjelih, od 98 hrvatski vojnika moga mjesta (logor Jasenovac).. " četnik sa petokrakom na kapi sa tri roga zarobljenim: (zapis na listić) svi oni koji stupili u ustaše i domobrane 1941 ,, idu doma ., oni koji pristupil 1944-1945- ostaju služiti jugoslavensku armiju.. i nu sad zamisli koja pokvarena prevara.. 90% njih piše 1941. ( Jer svi hoće doma)jastreb wrote:Ma tebi je svak četnik koji kritizira zločinački Pavelićev režim.lobo1 wrote:
Jugoslowen =@jastreb,pokvareni ČETNIK !
Reci ti meni što si ti to u tom gnjusu dobroga vidio???
Srećom , ova moja dvoica mještana pišu istinu,, pristup Hrvatskoj vojsci 1944..
Oni koji pisali 1941 njih 80 tisuća u Jasenovcu 2 metra ispod zemlje.... Eto zbog toga su tvoji jugočetnici, lažljivci prestali sa iskopavanjm u Jasenovcu 1964,, " Jer na vidik dolazile oznake hrvatske vojske Ustaša i Domobrana"
2014-04-18
Što galamiš konju, nisu te naučili da ne galamiš a?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Nema ništa bitno jer nisi podebljao, neću da čitam. Nisam ti ja tu neki papak da mi se obraćaš sa malim slovima. Podebljaj to retardu da te ceo svet razumesitting_bull wrote:
pročitaj s razumijevanjem na što se referiraš.
jeste da te opčinjava tvoja vlastita usvojena miloševićevska varijanta srpskog mentalnog sklopa, ali to ne znači da moraš biti glup, premda nepismen jesi.
kako bih ti prikratio muke, podebljao sam...
Guest- Guest
Slavonci vole jesti,to stoji.Regoč wrote:Pa je, kad vidim svog starog kako se ozari kad nešto pripremi, jasno mi je da je uživanje počelo ne kad je nešto stavio usta, nego kad je krenuo pripremati. A i meni nije ćef pripremiti obično jelo. Čak i jaje na oko mora imati tri, četiri začina.kaja_333 wrote:A i navike. Slavonci vole jesti pa im se da i kuhati.Regoč wrote:Ma znam, ali takvi smo. Znanica mi je pričala kako je prije koju godinu kupovala na ljetovanju na tržnici peršina, celera, karfiola... pa joj kaže prodavačica "vi ste sigurno Slavonka". Kaže ova "kako znate". "Pa samo se vama da stajati tri sata kraj peći da skuhate juhu". Valjda stvar mentaliteta.kaja_333 wrote:A tko ce to regoc sve nakuhati . Ja volim nešto po kratkom postupku. Juhica, čuspajz, na naglo , salate. Dobro i brudet od Srba ali sada su zabranjeni .
Ali da vole kuhati baš i ne.
Oni kad kuhaju,onda kuhaju po cijeli dan jedno jelo.
Znači ako sam gladan,umjesto da nešto bace u lonac ili na roštilj i da se nahranim,ja moram cijelo popodne čekat da se zgotovi ona vatrena voda sa komadima ribe?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Bleiburg, Jasenovac, Tito, Tudjman, pa Alexandra Zec
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
» Kolinda je u Irsku trebala otići pognute glave, kao na Bleiburg
» ZLATKO HASANBEGOVIĆ 'Vrlo brzo idem u Jasenovac, odat ću počast žrtvama
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Kolinda: Imam pravo da idem kod Putina, pričaćemo o Srbiji
» Kolinda je u Irsku trebala otići pognute glave, kao na Bleiburg
Page 12 of 13