Desna internacionala: Nacionalisti svih zemalja, ujedinimo se!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Desna internacionala: Nacionalisti svih zemalja, ujedinimo se!
Misliš li ti da uistinu nešto može funkcionirati na temeljima "ja sam bolji od tebe"? Konzervativni blok može se uspostaviti, ponos na vlastito nasljeđe treba se poticati, ali to ne može drugo trajati ako imamo više i niže narode. Unutar konzervativne internacionale mora vladati prihvaćanje svih europskih narodah. U suprotnom, ode sve u propast.dawson wrote:Ja sam za ali šta ćemo sa npr. pravašima i sl. debilima?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Potporu hrvatskim muslimanima nemoj miešati s potporom džihadistima.epikur37 wrote:dawson wrote:Ja sam za ali šta ćemo sa npr. pravašima i sl. debilima?
Oni su u američkom šupku i draškaju se s islamistima :D
Dok se ne stvori europska vojska (vojska, ne vojni kontigenti pojedinih zemaljah), taj se stisak neće olabaviti, a kamo li da će nestati.epikur37 wrote:američki stisak nad našim kontinentom :)
Prije koji tjedan Briljantin na HRT-u, jučer ili prekjučer u Osieku Moje pjesme, moji snovi.bogomdani wrote:to bi vas trebalo zabrinuti..naime Svabe su ragmaticni i puno se bave radom i svim oko toga,a znaju se i raspojasati u slobodno vrijeme...RayMabus wrote:MI nemamo veze sa Njemačkom i njihovim problemima.
et uskoro u Štutgrtu mjuzikl Rocky...kad je bio zadnji mjuzikl film,bar u RH?
Regoč wrote:Potporu hrvatskim muslimanima nemoj miešati s potporom džihadistima.epikur37 wrote:dawson wrote:Ja sam za ali šta ćemo sa npr. pravašima i sl. debilima?
Koja jer razlika u ideologiji domaćih i stranih muslimana? Ili svejedno, ne moda biti islam, koja je razlika među domaćim i stranim komunistima?
Ovi su "naši", pa je njihov idijotizam dobrodošao?
Guest- Guest
Previše očekuješ od ovih alternativacah, a i nemamo iste probleme. U nas džihadisti ne marširaju ulicama, niti napadaju naše žene. U nas su muslimani u čvrstom vrjednosnom savezu s katolicima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:AfD i hr desnica nemaju sličnosti. Nemamo isti program. Oni su dosta nedefinirani a mi smo precizni.
vi ste islamofilni i američki vazali oni su slobodarska europa ;)
Da ste na američkom kontinentnu dobro, ali ovako u europi...mrka kapa
Regoč wrote:Previše očekuješ od ovih alternativacah, a i nemamo iste probleme. U nas džihadisti ne marširaju ulicama, niti napadaju naše žene. U nas su muslimani u čvrstom vrjednosnom savezu s katolicima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:AfD i hr desnica nemaju sličnosti. Nemamo isti program. Oni su dosta nedefinirani a mi smo precizni.
to je samo zato što ih nema mnogo, tek oko 1%
što bi bilo da imamo 30% komunista, ili 30% nacista u državi?
zato što ih je malo njihovu bolest treba podržavati?
vi glavu iz guzice vadite tek kad voda dođe do grla, tek kao bomba eksplodira uz povike alahuakbar, onda nastupi spoznaja
prije toga je mozak na paši, ako ga uopće ima
Guest- Guest
A što fali sisama?RayMabus wrote:
ja sam za opciju, muslimani s onu stranu bosphora pa nek se zabavljaju u svom okruzenju jer od takozvanog umjerenog muslimana do radikalca je jedan siiiitni korak, jaro do juce dero pivu i ganjo picke a vec danas u siriji alahegbera i trazi serijat, zajebi to
Ne, hrvatski muslimani funkcioniraju u našem političkom, društvenom i gospodarstvenom sustavu, a i nisu nam demografska prietnja. U Njemačkoj muslimani žive kao izdvojen entitet, a ne kao dio te zajednice.deda supermodel wrote:Regoč wrote:Potporu hrvatskim muslimanima nemoj miešati s potporom džihadistima.epikur37 wrote:dawson wrote:Ja sam za ali šta ćemo sa npr. pravašima i sl. debilima?
Koja jer razlika u ideologiji domaćih i stranih muslimana? Ili svejedno, ne moda biti islam, koja je razlika među domaćim i stranim komunistima?
Ovi su "naši", pa je njihov idijotizam dobrodošao?
A, misliš kao u vicu o padu s 25. kata? Nije to tako, jednostavno ljudi su uklopljeni i ne stvaraju probleme, niti se izdvajaju od većine.deda supermodel wrote:Regoč wrote:Previše očekuješ od ovih alternativacah, a i nemamo iste probleme. U nas džihadisti ne marširaju ulicama, niti napadaju naše žene. U nas su muslimani u čvrstom vrjednosnom savezu s katolicima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:AfD i hr desnica nemaju sličnosti. Nemamo isti program. Oni su dosta nedefinirani a mi smo precizni.
to je samo zato što ih nema mnogo, tek oko 1%
što bi bilo da imamo 30% komunista, ili 30% nacista u državi?
zato što ih je malo njihovu bolest treba podržavati?
vi glavu iz guzice vadite tek kad voda dođe do grla, tek kao bomba eksplodira uz povike alahuakbar, onda nastupi spoznaja
prije toga je mozak na paši, ako ga uopće ima
Muslimani na prostoru Juge su slaveni ....šta ocito daje jednu drugu dimenziju odnosa naspram npr Njemaca i Arapa i drugih tih muslimana koji dolaze u Njemačku a neće da se prilagode njemačkoj kulturi i svjetonadzoru.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisu svi. Imaš ih više koji nisu. Albancizatim makedonski i kosovski Turci,te ogroman broj Roma.RayMabus wrote:Muslimani na prostoru Juge su slaveni ..
Najveći broj muslimana među Slavenima (na prostoru ex Juge) su islamizirani Srbi,te nešto islamiziranih Hrvata.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok al ni ti Albanci nisu došli brodom prekjućer ovamo......no u suštini mislio sam na ovaj odnos sa beiha muslimanima.jastreb wrote:Nisu svi. Imaš ih više koji nisu. Albancizatim makedonski i kosovski Turci,te ogroman broj Roma.RayMabus wrote:Muslimani na prostoru Juge su slaveni ..
2014-04-11
Većina muslimanah u Hrvatskoj uklopljena je u našu zajednicu, čak i neslavenski Albanci. Kad šetaš gradom, ako baš ne nosaju rubce ili križeve, ni po čem ne možeš razlikovati kršćanina od muslimana.jastreb wrote:Nisu svi. Imaš ih više koji nisu. Albancizatim makedonski i kosovski Turci,te ogroman broj Roma.RayMabus wrote:Muslimani na prostoru Juge su slaveni ..
Najveći broj muslimana među Slavenima (na prostoru ex Juge) su islamizirani Srbi,te nešto islamiziranih Hrvata.
Pa i Srbi su. Čak i više nego Bošnjaci,a o Albancima da se i ne govori.Regoč wrote:Većina muslimanah u Hrvatskoj uklopljena je u našu zajednicu, čak i neslavenski Albanci. Kad šetaš gradom, ako baš ne nosaju rubce ili križeve, ni po čem ne možeš razlikovati kršćanina od muslimana.jastreb wrote:Nisu svi. Imaš ih više koji nisu. Albancizatim makedonski i kosovski Turci,te ogroman broj Roma.RayMabus wrote:Muslimani na prostoru Juge su slaveni ..
Ako ćemo tako,najmanje su se u zajednicu uklopili Romi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
NIsu svi Albanci muslimani , ima ih dosta pravoslavnih i katolika.
Ponata priče je da se ovaj odnos Nijemaca i recimo ovih Arapa nikako ne može gledat tako da se sad stavlja neki znak jednakosti sa ovim odnosima na Balkanu.
To su stvarno nebo i zemlja razlike.
Ponata priče je da se ovaj odnos Nijemaca i recimo ovih Arapa nikako ne može gledat tako da se sad stavlja neki znak jednakosti sa ovim odnosima na Balkanu.
2014-04-11
Za razliku od svih drugih, samo su Srbi dizali pobune protiv hrvatske države pa iz toga zaključujem da su se oni najslabije uklopili. Nakon njih Romi, ali više iz socioekonomskih razlogah, a ne iz čiste pakosti.jastreb wrote:Pa i Srbi su. Čak i više nego Bošnjaci,a o Albancima da se i ne govori.Regoč wrote:Većina muslimanah u Hrvatskoj uklopljena je u našu zajednicu, čak i neslavenski Albanci. Kad šetaš gradom, ako baš ne nosaju rubce ili križeve, ni po čem ne možeš razlikovati kršćanina od muslimana.jastreb wrote:Nisu svi. Imaš ih više koji nisu. Albancizatim makedonski i kosovski Turci,te ogroman broj Roma.RayMabus wrote:Muslimani na prostoru Juge su slaveni ..
Ako ćemo tako,najmanje su se u zajednicu uklopili Romi.
Apsolutno, muslimana u Njemačkoj, uz rietke izuzetke, prepoznaš iz prve, u nas to ide malo sporije.RayMabus wrote:NIsu svi Albanci muslimani , ima ih dosta pravoslavnih i katolika.
NIjemac i Arapin imaju slićnosti isto koliko i NIjemac i Nigerijac .....doslovno jer ovi Arapi nisu čista bijela rasa nego semiti pa ćak ni tu nisu u istom rangu s NIjemcima.
Ti sa ALbancima i Bosancima imaš deset zajedničkih stavki i jednu ili jednu i po gdje se razlikujete a ovi ......NIŠTA .....jedino su ista vrsta : homo sapiens sapiens .....sve ostalo NIKS.
Ti sa ALbancima i Bosancima imaš deset zajedničkih stavki i jednu ili jednu i po gdje se razlikujete a ovi ......NIŠTA .....jedino su ista vrsta : homo sapiens sapiens .....sve ostalo NIKS.
2014-04-11
Stvarno nije za usporedbu. Religija je samo jedna karakteristika a ostale su : svjetonadzor , mentalitet , jezik , povijest , rasa i podrasa .......jednostavno nije za usporedbu.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» "Bićemo bolji od svih zemalja Evropske unije"
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Draza Mihajlovic, desna ruka Hrvat
» Karamarko: Ujedinimo se u poštovanju prema žrtvama
» Rusko-četnički povjesničar: kaos i rat svih protiv svih
» IZVEŠTAJ CIA, NA BALKANU PRETI RAT SVIH PROTIV SVIH
» Draza Mihajlovic, desna ruka Hrvat