Vuk i ovca
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vuk i ovca
intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
Sad će i oni dignut šator po uzoru na branitelje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Možda nisu zbog političke korektnosti prema uvaženom gostu koji je došao na proslavu islamskog jubileja u Hirvatistan...kaja_333 wrote:a pazi im naslova na portalu, smrt fašizmu sloboda narodu!provocator wrote:Sjebo ih Hase a oni opet pišu???
O mayku im njiovu!
Pa kako to traljavo svoj posao radi Hasanpavelić???
moderni su, u skladu sa svojim vremenom, dobro da nisu stavili pozdrav koji se koristio na krbavskom polju..
IvyTeasdale wrote:intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
Godine nisu važne, tako se barem kaže...
Frustracije i nemoć najbolje se liječe pod šatorom.
Guest- Guest
sad potvrđujes one klevete s teme o aboliranju,da nas treba sve izolirat :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
A,to su tamo ipak unuci,bojim se B-)
2014-04-12
gazda Hase
baci koju kunu bog ti zdravlje dao
2014-04-19
IvyTeasdale wrote:sad potvrđujes one klevete s teme o aboliranju,da nas treba sve izolirat :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
Koga i gdje izolirati? Ne znam o čemu pišeš?
Kažem samo da iz primjera uspješnog izliječenja frustracija i nemoći branitelja, i ovi mogu prokušani recept upotrijebit.
Guest- Guest
pogledaj temu na info..gdje se boris za aboliciju :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:sad potvrđujes one klevete s teme o aboliranju,da nas treba sve izolirat :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
Kažem samo da iz primjera uspješnog izliječenja frustracija i nemoći branitelja, i ovi mogu prokušani recept upotrijebit.
Ma,shvacam..zato i kazem da su ovi unuci onih sto su odavno trebali izlijecit frustracije,odbacit parole i uhvatit se posla ;P
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:pogledaj temu na info..gdje se boris za aboliciju :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:sad potvrđujes one klevete s teme o aboliranju,da nas treba sve izolirat :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
Ma,shvacam..zato i kazem da su ovi unuci onih sto su odavno trebali izlijecit frustracije,odbacit parole i uhvatit se posla ;P
Ne shvaćaš, tj. krivo si shvatila. Kakve veze ima prijedlog abolicije baniranih, konkretno Esca, s nekim klevetama o aboliranju i izolaciji?!?
Trebali su svi biti izliječeni, istina, ali eto tko god još nije i boluje od frustracija, kompleksi i nemoći, može poput branitelja, spas potražiti pod šatorom. Izliječenje nakon 555 dana zagarantirano. Možda je i placebo, no ipak dajmo šator svima a ne samo njima!
Guest- Guest
Nisam nista shvacala,samo asocirala na tu temu di se spominje sator nekakav :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:pogledaj temu na info..gdje se boris za aboliciju :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:sad potvrđujes one klevete s teme o aboliranju,da nas treba sve izolirat :DEva wrote:IvyTeasdale wrote:intencije su tu,samo sto ovi imaju po sto godina..barem..:DEva wrote:IvyTeasdale wrote:Kompleksi su tezak problem..treba se nosit s njima..pa frustracije,nemoc..B-)
Ne shvaćaš, tj. krivo si shvatila. Kakve veze ima prijedlog abolicije baniranih, konkretno Esca, s nekim klevetama o aboliranju i izolaciji?!?
Trebali su svi biti izliječeni, isitna, ali eto tko god još nije i boluje od frustracija, kompleksi i nemoći, može poput branitelja, spas potražiti pod šatorom. Izliječenje nakon 555 dana zagarantirano. Možda je i placebo, no ipak dajmo šator svima a ne samo njima!
Ja jesam za sator..osim sto bi u ovome drugome bilo puno manje ljudi..nema puno zivih iz tog doba..ovi unuci koji bi htjeli tamo bi bili tretirani kao osobe s određenim problemima :D
2014-04-12
Btw,pa nije esco trajno baniran?!
2014-04-12
gazda Hase
ciju ciju
ciju ciju
2014-04-19
možda zato što nam još niko nije ponudio šoldefrakcija wrote:Kako mi pišemo mukte. Još i plaćamo internet.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
moramo počet pisat antifašističkije, možda nas soroš uoči.prckov wrote:možda zato što nam još niko nije ponudio šoldefrakcija wrote:Kako mi pišemo mukte. Još i plaćamo internet.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Baniran je na koji dan, dan. Ovim iz multi-kulti grupe Eva , sora i onoj bez mozga ne znam kako se zove ,fali jer im je simpatično valjda kako meni na svakoj temi govori da sam ustaska kurva.IvyTeasdale wrote:Btw,pa nije esco trajno baniran?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
preko_vode_do_slobode wrote:halter hahahahaha... neka žicaju pare od vučića kada im je haso zavrnio pipu :D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Prokleti bili... Para nema a oni opet pišu... pišu li pišu... Đubrad izdajnička!
.......kao prvo vucic bi im bio nebitan da ne zele odvuc srbiju od rusije...drugo nisu predvidjeli da bi takvo navlacenje za srbiju moglo oneraspoloziti susjete koji bi isto tako mogli pronaci model da se ovi iz brisela malo preznojavaju i zapitaju..nismo li malo pretjerali...ocito su bili presigurni da im je hrvatska siguran saveznik ali saveznik na kojem mogu iskaljivati se...e me moze eno vam vucica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vidila sam..malo se zalaufao..kaja_333 wrote:Baniran je na koji dan, dan. Ovim iz multi-kulti grupe Eva , sora i onoj bez mozga ne znam kako se zove ,fali jer im je simpatično valjda kako meni na svakoj temi govori da sam ustaska kurva.IvyTeasdale wrote:Btw,pa nije esco trajno baniran?!
2014-04-12
Eto. Valjda ce Eva preživjeti koji dan bez njegovog umjetničkog izričaja. U biti vulgarnosti, bijesa i nesrazmjernih napada na korisnike.Starhemberg wrote:UEsco je dobio tri dana da se smiri i ohladi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jos jedna ovca za shisanje u cardakistanu
» Raspudić: Stara masončina gura mmf-ovca
» Otac poginulog SEAL-ovca uništio Trumpa
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca
» Mikulić je u SC uhljebio HDZ-ovca iz nekakve škole u Travniku
» Raspudić: Stara masončina gura mmf-ovca
» Otac poginulog SEAL-ovca uništio Trumpa
» Miro Bulj u saboru : Čoban a ne stranačka ovca