astro chat
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: astro chat
zafrkavamVegvísir wrote:Pa torte uglavnom i jesu vegetarijanske, osim onih sa želatinom.
dijagram-
2015-08-09
Znaci,vas je najvise..jos se dobro i slazete :D
2014-04-12
veg, onda cu ovdje sibnut recept
pravila sam reform tortu po sljedecem
kore :
12 bjelanjaka
300gr secera
300gr mljevenih orasa
3-4 velike zlice krusnih mrvica
prvo istuces bjelanjke i secer, onda dodas orase i krusne mrvice i spatulicom lagano izjednacis smjesu
popolovit tu smjesu na dva, jer peces dvije kore (pravokutni oblik, dimenzije 20-25cmx35cm otprilike) koje ces kad se ohlade uzduzno jos popolovit, tako da ces na kraju imat 4 uze kore
peci ih otprilike 15-20 minuta na 180 stupnjeva ... ja to odoka po boji skuzim, a mozes i cackalicom provjerit je li peceno
krema (istopiti na pari) :
12 zutanjaka
250gr secera
mijesati lagano dok se ne rastopi secer u potpunosti i dok se krema ne zgusne tako da se vidi dno posude kad povuces kuhacom
dodati 200gr cokolade za kuhanje
mijesati jos kojih x minuta da se krema dobro zgusne (mora ti dopizdit mijesat, tad znas da je ok :D)
ostavit da se ohladi i tek tada dodati 250gr maslaca i sve uredno smixati
onda slazes koru, kremu, koru, kremu dok sve ne potrosis i zavrsis s kremom na vrhu i po stranama torte
e sad, cukra ima previse ... ja ga ne jedem cesto, pa se tu otkacim :D al definitivno cu probat s daleko manjim dozama secera, mozda duplo manje i u koru i u kremu
pravila sam reform tortu po sljedecem
kore :
12 bjelanjaka
300gr secera
300gr mljevenih orasa
3-4 velike zlice krusnih mrvica
prvo istuces bjelanjke i secer, onda dodas orase i krusne mrvice i spatulicom lagano izjednacis smjesu
popolovit tu smjesu na dva, jer peces dvije kore (pravokutni oblik, dimenzije 20-25cmx35cm otprilike) koje ces kad se ohlade uzduzno jos popolovit, tako da ces na kraju imat 4 uze kore
peci ih otprilike 15-20 minuta na 180 stupnjeva ... ja to odoka po boji skuzim, a mozes i cackalicom provjerit je li peceno
krema (istopiti na pari) :
12 zutanjaka
250gr secera
mijesati lagano dok se ne rastopi secer u potpunosti i dok se krema ne zgusne tako da se vidi dno posude kad povuces kuhacom
dodati 200gr cokolade za kuhanje
mijesati jos kojih x minuta da se krema dobro zgusne (mora ti dopizdit mijesat, tad znas da je ok :D)
ostavit da se ohladi i tek tada dodati 250gr maslaca i sve uredno smixati
onda slazes koru, kremu, koru, kremu dok sve ne potrosis i zavrsis s kremom na vrhu i po stranama torte
e sad, cukra ima previse ... ja ga ne jedem cesto, pa se tu otkacim :D al definitivno cu probat s daleko manjim dozama secera, mozda duplo manje i u koru i u kremu
betty.boop-
2015-01-23
Sto je to tesko i zakusno..ne mozes pojest jednu snitu..:D
Preferiram laganije,pa se uzivim *♡*
2014-04-12
ako ga mogu ja napravit, onda znas da je jednostavno :D
al toliko je ukusno da je to kriminal
betty.boop-
2015-01-23
Ma ljubim te, hvala!
Malo me strah ove vremenske odrednice mora ti dopizdit mijesat jer kod mene to valjda znači max. 3-5 minuta.
Malo me strah ove vremenske odrednice mora ti dopizdit mijesat jer kod mene to valjda znači max. 3-5 minuta.
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:Sto je to tesko i zakusno..ne mozes pojest jednu snitu..:D
Da vidimo i te laganije... Recepte na sunce!
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Ma ljubim te, hvala!
meni i za manje, al posto me nadgledalo, nisam smjela pisnut
treba bit gusto jer ti krema ne smije curit kad mazes na kore :)
eo moja slika
betty.boop-
2015-01-23
ti si nadarena,ocito..i strpljiva B-)betty.boop wrote:ako ga mogu ja napravit, onda znas da je jednostavno :D
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ti si nadarena,ocito..i strpljiva B-)betty.boop wrote:ako ga mogu ja napravit, onda znas da je jednostavno :D
to je sve sto nisam
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:
meni i za manje, al posto me nadgledalo, nisam smjela pisnut
treba bit gusto jer ti krema ne smije curit kad mazes na kore :)
eo moja slika
Opa, odlično izgleda!
Guest- Guest
kad budem radila,obecavam ;-)Vegvísir wrote:IvyTeasdale wrote:Sto je to tesko i zakusno..ne mozes pojest jednu snitu..:D
Da vidimo i te laganije... Recepte na sunce!
2014-04-12
ma,samo si skromna 8-)betty.boop wrote:IvyTeasdale wrote:ti si nadarena,ocito..i strpljiva B-)betty.boop wrote:ako ga mogu ja napravit, onda znas da je jednostavno :D
to je sve sto nisam
To super izgleda..^_~
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ma,samo si skromna 8-)betty.boop wrote:IvyTeasdale wrote:ti si nadarena,ocito..i strpljiva B-)betty.boop wrote:ako ga mogu ja napravit, onda znas da je jednostavno :D
to je sve sto nisam
To super izgleda..^_~
hm, mozda stvarno i jesam
ja sam uvjerena da sam smotana i antitalent za sve sto je vezano za kuhinju, pogotovo kolace
kakvi ste onda vi ako mene hvalite
betty.boop-
2015-01-23
Ahahahaha..dobro retoricko pitanje..:D
Ja sam samo nestrpljiva,volim eksperimentirat,i tako..8-)
Ja sam samo nestrpljiva,volim eksperimentirat,i tako..8-)
2014-04-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 8 najmoćnijih astro kombinacija: Ovim parovima je suđeno da zauvek ostanu zajedno!
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» chat.net.hr
» Religijski chat
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» chat.net.hr
» Religijski chat
Page 3 of 6