Neredi na protestima u Francuskoj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Neredi na protestima u Francuskoj
hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Ne, ne dolazi...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Moij dolazi ezeku,moj tek dolazi...red wolf wrote:Razmisli ipak...Tvoj svijet je došao kraju...Pomiri se s time...bogomdani wrote:Ma uspotao bih ja lika da mi auto zapali,pa bi on trcao zapaljenih gaćova..prije toga,dobro natopljenih u katran..
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
uhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuh..da,da, ehehehehehehehehehehe....red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Ne, ne dolazi...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Moij dolazi ezeku,moj tek dolazi...red wolf wrote:Razmisli ipak...Tvoj svijet je došao kraju...Pomiri se s time...bogomdani wrote:Ma uspotao bih ja lika da mi auto zapali,pa bi on trcao zapaljenih gaćova..prije toga,dobro natopljenih u katran..
Guest- Guest
Pa ozbiljan sam...bogomdani wrote:uhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuh..da,da, ehehehehehehehehehehe....red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Ne, ne dolazi...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Moij dolazi ezeku,moj tek dolazi...red wolf wrote:Razmisli ipak...Tvoj svijet je došao kraju...Pomiri se s time...bogomdani wrote:Ma uspotao bih ja lika da mi auto zapali,pa bi on trcao zapaljenih gaćova..prije toga,dobro natopljenih u katran..
red wolf-
2016-02-10
Pa i ja..naravno..red wolf wrote:Pa ozbiljan sam...bogomdani wrote:uhuhuhuhuhuhuuhuhuhuhuhuh..da,da, ehehehehehehehehehehe....red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe...Ne, ne dolazi...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahabogomdani wrote:Moij dolazi ezeku,moj tek dolazi...red wolf wrote:Razmisli ipak...Tvoj svijet je došao kraju...Pomiri se s time...bogomdani wrote:Ma uspotao bih ja lika da mi auto zapali,pa bi on trcao zapaljenih gaćova..prije toga,dobro natopljenih u katran..
Guest- Guest
Nekad slavna Republika..tuzno je to gledat,pogotovo uzivo,razgovarat s tim ljudima..:/
2014-04-12
red wolf wrote:Gledaj, nisam mislio na to, ali zaista nikoga više nije briga što svijet ide ka kaosu...Yehudi wrote:red wolf wrote:Nikoga više nije briga...RayMabus wrote:Nema od tih prosvjeda ništa. Prosvjeduje se već godinama , zapali neki kontenjer , baci koja bengalka , netko dobije po pički .....i to je u suštini to.
Baš tako većina ljudi je totalno izgubljena, u beznadju i neizvjesnosti
koja je gora od najgore smrti , kako reče jednom jedan pjesnik.
Šta nekome znači kupiti pola litre nafte i zapaliti nekome auto iz gušta onako.
Neka osiguranja plaćaju. Jednom i država mora pukniti i nešto promjeniti na bolje.
Nije bitno šta si ti mislio, bitno je šta misli onaj koji pali aute i radi sl. stvari.
Oni su ti koji odredjuju tempo
kojega se bande na vlasti, multinacionalne kompanije ( koje obrću milijarde i isplaćuju milijunske bonuse),
razni uhljebi i dekadentna kasta, uljuljkana u svoju samodostatnost najviše straše.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nekad slavna Republika..tuzno je to gledat,pogotovo uzivo,razgovarat s tim ljudima..:/
Koja to?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ali oni ne misle...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaYehudi wrote:red wolf wrote:Gledaj, nisam mislio na to, ali zaista nikoga više nije briga što svijet ide ka kaosu...Yehudi wrote:red wolf wrote:Nikoga više nije briga...RayMabus wrote:Nema od tih prosvjeda ništa. Prosvjeduje se već godinama , zapali neki kontenjer , baci koja bengalka , netko dobije po pički .....i to je u suštini to.
Baš tako većina ljudi je totalno izgubljena, u beznadju i neizvjesnosti
koja je gora od najgore smrti , kako reče jednom jedan pjesnik.
Šta nekome znači kupiti pola litre nafte i zapaliti nekome auto iz gušta onako.
Neka osiguranja plaćaju. Jednom i država mora pukniti i nešto promjeniti na bolje.
Nije bitno šta si ti mislio, bitno je šta misli onaj koji pali aute i radi sl. stvari.
Oni su ti koji odredjuju tempo
kojega se bande na vlasti, multinacionalne kompanije ( koje obrću milijarde i isplaćuju milijunske bonuse),
razni uhljebi i dekadentna kasta, uljuljkana u svoju samodostatnost najviše straše.
red wolf-
2016-02-10
Francuska,koja druga..sto su sebi napravili..:(Yehudi wrote:Nekad slavna Republika..tuzno je to gledat,pogotovo uzivo,razgovarat s tim ljudima..:/
Koja to?
2014-04-12
A štaš .....malo se ljudi ne snalaze u globalizmu ....naučili na socijalizam ...ima i drugih zemalja za investiranje jer ovi nisu baš ......sigurna investicija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma dobro je njima u Francuskoj dok god ova islamska sirotinja ima socijalu ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Republikanski Senator Romney pridružio se BLM protestima
» Putin osudio nasilje i kaos na protestima u Americi
» Han i evroparlamentarci dočekani protestima u Skoplju , Orban stao uz Makedonce
» Deseci hiljada na protestima protiv desnice u Minhenu
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
» Putin osudio nasilje i kaos na protestima u Americi
» Han i evroparlamentarci dočekani protestima u Skoplju , Orban stao uz Makedonce
» Deseci hiljada na protestima protiv desnice u Minhenu
» VUČIĆ Moje je da čujem šta ljudima na protestima smeta, a lopove mi ne pada na pamet da slušam
Page 2 of 2