IVAN KOVAČIĆ DAO OSTAVKU NAKON SUKOBA S HDZ-om: ‘Nemam namjeru biti klaun, ispričavam se svima mlađima od 18’
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: IVAN KOVAČIĆ DAO OSTAVKU NAKON SUKOBA S HDZ-om: ‘Nemam namjeru biti klaun, ispričavam se svima mlađima od 18’
Ero wrote:
Najprije ćemo vas tamo odkud ste došli...
O svemu tome odlučuje dr Hase. Ima naše puno povjerenje.
Haha slovenski bosančeros prijeti da će uz pomoć drugog bosančerosa neke negdje slati. Pazi da tebe čefura Slovenci ne pošalju doma u rodnu vukojebinu, niti oni vas baš nešto ne vole ali opet potrebni ste im za pranje javnih WCa
Last edited by dawson on 28/4/2016, 13:34; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: IVAN KOVAČIĆ DAO OSTAVKU NAKON SUKOBA S HDZ-om: ‘Nemam namjeru biti klaun, ispričavam se svima mlađima od 18’
preko_vode_do_slobode wrote:pa nakon Bosne, najviše bosanaca je u Zagrebu i Istri
E nije ni Split nešto imun
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kardinal vinko Puljić:Malo me uhvatila euforija ispričavam se svima
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Mladež HDZ-a: Atović mora biti smijenjen, retorika sukoba neprihvatljiva
» Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
» Kovačić prihvaća biti obnašatelj dužnosti glavnog ravnatelja HRT-a!
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Mladež HDZ-a: Atović mora biti smijenjen, retorika sukoba neprihvatljiva
» Milanović odbrusio Merkel: Neće biti nikakvih oružanih sukoba!
Page 2 of 2