PRODULJILI ŽIVOTNI VIJEK
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PRODULJILI ŽIVOTNI VIJEK
ebi ga..nikad pichqu nisam placao,smatram da je od Boga,i dfa se ne smije naplacivati..to me sacuvalo od brojnih spolnih zala..udba wrote:bogomdani wrote:Ima tri sorte svabica...one bauerice,seljanke,niske i stamene,jake,nelijepe u licu,ali niti ruzne..cvrste i misicave...prihvatljive su..
potom one visoke i kostunjave,ne znas jel muska ili zenska forma,hodaju kao bajustelci..
potom one od 5 do 20 evra, pa do 100, i preko iljadu
potom sifilisičarke i triperašice al ne gledamo mi vjeru i naciju
Guest- Guest
udba wrote:diš boljeg šefa milicije od onog da 75 godina iskustva i stažamarcellus wrote:udba wrote:Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i sada,
ali samo pravednici čiste savjesti koje ne muči stres
još da ga pretvore u mladića i daju mu pištolj
Deda se vraća
ma biblija je svastara, skupljene neke mudre stvari sa nekim pricicama iz kojekakvih vukojebina i zacinjena bozanstvima, okani se glupe literaturered wolf wrote:A ja sam mislio na '' one koji su sišli s nebesa '', a koji se spominju u Bibliji...bogomdani wrote:eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
jel to ono govedo manolicmarcellus wrote:udba wrote:diš boljeg šefa milicije od onog da 75 godina iskustva i stažamarcellus wrote:udba wrote:Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i sada,
ali samo pravednici čiste savjesti koje ne muči stres
još da ga pretvore u mladića i daju mu pištolj
Deda se vraća
potom one od 5 do 20 evra, pa do 100, i preko iljadu
potom sifilisičarke i triperašice al ne gledamo mi vjeru i naciju
poslije tarifa sve veca i veca, dok ne kapituliras i predas pin i karticu :D
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t2993-bacillus-f-key-to-eternal-life
2014-04-14
IvyTeasdale wrote:Ne daje se kartica i pin,nego se otvara druga kartica...:D
Ki zna zna
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jel'tako..:DYehudi wrote:IvyTeasdale wrote:Ne daje se kartica i pin,nego se otvara druga kartica...:D
Ki zna zna
Ma,to levi blefira,zna i on..8-)
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Životni vijek ovisi o inteligenciji
» mislili su da će životni vijek građana porasti
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» mislili su da će životni vijek građana porasti
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
Page 3 of 3